Bramborovo-kroupové řízečky

Suroviny

brambor
400-500 g
krupek
300 g
vejce
1 ks
strouhanka na obalení
polohrubá mouka na obalení
sůl
olej na smažení

Postup přípravy:

Předem si uvaříme brambory a zvlášť také krupky (nejlepší je lámanka). Po vychladnutí brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme krupky a ostatní suroviny, podle potřeby mouku a vypracujeme těsto. Z něj tvoříme placičky podobné jako karbanátky, které obalíme v trojobalu a na oleji osmažíme dozlatova. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.7.2013 2:58| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist