Astroporadna

Na vaše dotazy odpovídá Sára!

Ahoj milá čtenářko. Pokud tě trápí nějaký problém, napiš srozumitelnou otázku. Závažné potíže konzultuj s odborníkem, na dálku totiž nelze vyřešit dlouhodobý problém, ať již zdravotní nebo osobní. Tady ti můžeme ukázat aktuální vývoj a energie, je zbytečné ptát se na delší časový úsek, vše se vyvíjí a mění podle tvých skutků a činů. Nezapomínej svůj život máš ve svých rukou pouze ty a je na tobě, jakou cestu si vybereš. P.S. Buď trpělivá, žádný dotaz se neztratí, pokud nevyjde do měsíce pak se můžeš připomenout.


Pro psaní dotazu do poradny musíte být přihlášen/a.

Přihlaste se zde

  • Dotaz: Úvazek

    Ahoj Sári, řekly by karty v jakém měsíci mi navýší úvazek v Tedi. Děkuji Lenka, 14.7.1979

    .

    Odpověď:

    Ahoj Leničko, měsíc ti sdělit neumím, to by bylo velmi nepřesné a zbytečné. V krátkém časovém úseku navýšení vidět není. Tak vydržet a zatím užívej jaro.

    Odpověděl/a: Sára, 16.4.2024 6:00 | Komentovat

  • Dotaz: Láska

    Dobrý den já 8.5.1991 on 1976 jsme se rozešli a vrátil se zpátky ke mě tak chci se zeptat jestli me miluje a zůstane už semnou nebo se vrátí zpátky k přítelkyni děkuji

    .

    Odpověď:

    Ahoj. Má tě rád, ale to, že se vrátí zpět k přítelkyni je v tuto chvíli dost reálné, samozřejmě záleží na mnoha okolnostech, tvém postoji a vnitřním rozpoložení. Nezapomínej, jsi krásná žena, podpoř svou sebeúctu a seběvědomí, prožiješ zázraky, a všechno může být nakonec jinak. Měj se ráda a buď se sebou spokojená, vím, že to dokážeš, už jsi na sobě udělala kus dobré práce.

    Odpověděl/a: Sára, 15.4.2024 6:00 | Komentovat

  • Dotaz: Nevím co si myslet

    Ahoj, chtěla bych spíš radu. Přítel Dominik 3.1.2004 a já vanes 9.10.2000rnJsme spolu dva a půl roku.rnMame ted takovou krizi, nemuzeme nsjit vychodisko a nevim co by nam prospelo. Psal si pred pul rokem s jednou holkou, sexuální zpravy. Chtel me pry podvest ale neudelal to nemohl, rekl ze sni nic nemel. Ale js mam pochyby, myslím si že měl a neřekne to. Řekl mi před týdnem že ztratil city ale že ke mě ještě trošku něco má. Zda se mi hodně zmatený neví co má dělat, snažím se být pozitivní a snažit se o ten vztah, žijeme spolu. Chtěla jsem se zeptat co vidí karty jak to s námi bude. A co bychom měli dělat co naopak náš vztah posíli. Děkuji ti

    .

    Odpověď:

    Ahoj Vanesko. V tuto chvíli neuděláš nic, přítel se nezmění, pokud to udělal jednou a ty jsi na to přišla, s velkou pravděpodobností to bude dělat dál. Z jeho strany je všechno v pořádku, nebere to jako selhání, pokud s ním chceš být dál, tak to přijmi nebo se zamysli, jestli ti nebude lepší samotné. Jinak se totiž budeš pořád trápit, podezírat ho a to je krůček od rozchodu. Jestli chceš dát vztahu šanci, začni pracovat na svém sebevědomí, sebeúctě a lásce, už jsme o tom psaly mnohokrát. Jen tak máš šanci, aby se ve vztahu něco změnilo. Opatruj se a nezapomínej, že jsi krásná žena, nemusíš se srovnávat s ostatními a trápit se. Držím prsty a pusť se s láskou do změn.

    Odpověděl/a: Sára, 12.4.2024 6:00 | Komentovat

  • Dotaz: Vztah

    Jak se bude vyvíjet náš vztah? Já 11.9.1977 a on 17.6. 1973.

    .

    Odpověď:

    Ahoj. Momentálně to vypadá, že oba stojíte na cestě a nevíte jak dál. Nějakou dobu to bude ještě přetrvávat a pak máte šanci se posunout dál. Není vidět jakým směrem to bude, pokud máte nějaké nejasnosti, bylo by fajn s parterem promluvit, ale formou výčitek nebo hádek. Zkus popřemýšlet, co se mezi vámi odehrává. Jak by to šlo pořešit a taky jestli opravdu chceš mít takového muže po svém boku.  Krásné jaro a držím prsty.

    Odpověděl/a: Sára, 11.4.2024 6:00 | Komentovat

  • Dotaz: Doma

    Ahoj Sáro, ptám se na muže raka. Budeme se i nadále spolu vídat u něho doma? Děkuji a přeji krásný březen. M.

    .

    Odpověď:

    Ahoj beruško.  Ano. Tobě také voňavé jaro, přeju,

    Odpověděl/a: Sára, 10.4.2024 6:00 | Komentovat

  • Dotaz: Láska

    Ahojky Sáro, chtěla bych se tě prosím zeptat na svého kamaráda Daniela, zda-li se dáme spolu dohromady či ne?rnAsi ho miluji, ale vztahu se bojím a nechci o něj přijít.rnPředem Ti děkuji za odpověď.rnS pozdravem Terezka P.

    .

    Odpověď:

    Ahoj Terezko. Beruško, zbytečně se bojíš, čeho vlastně? Až přestaneš mít obavy, pak je malá šance, že se dáte dohromady, ale je to na běh na delší trať. Máš to ve svých rukou především ty. Buď odvážná, zapomeň na strach a zamysli se, kde je příčina, většinou pramení z dětství, kdo se kdysi ve tvé blízkosti neustále bál? Neboj se, měj se ráda a začnou se dít zázraky. Držím prsty a vím, že to dokážeš.

    Odpověděl/a: Sára, 9.4.2024 6:00 | Komentovat

  • Dotaz: Stehovani

    Ahoj, dostala jsem nábidku přestěhovat se do jiného bytu, většího, více v přírodě, jen o málo drazsiho...nevim, zda přijmout. Současný byt mi nijak zvlášť nevadí, ale je opravdu maličký a leccos tam nefunguje a tahle nabídka vypadá výhodné, takový posun od přežívání k důstojnému bydleni, kde by měla i dcera útočiště, kdyby ji nevyšlo bydlení s přítelem.rnProblem je postava pana domácího, mám ho hodně spjateho s minulosti, znám ho přes 20 let. Vím, že mi on i jeho partnerka chteji pomoci, ale bojím se, že by se mnou flirtoval nebo otevřel nějaka zranění z minulostislibil mi odstup a zatím mu věřím, ale nevím... Co na to karty, je tohle stěhování dobrý nápad?? Moc děkuji!

    .

    Odpověď:

    Ahoj beruško. Ano je to dobrý nápad. Jen na tobě záleží, co majiteli dovolíš. Především důvěřuj sama sobě, hodně štěstí přeju. Problém není postava domácího, ale tvoje minulost, kterou si neustále taháš sebou na hrbu. Je to zcela zbytečné, strach nikdy nikoho nikam neposunul. Dej vědět, jak jsi se nakonec rozhodla a jak s láskou opouštíš vše staré a tvoříš novou budoucnost.

    Odpověděl/a: Sára, 8.4.2024 6:00 | Komentovat

  • Dotaz: Velká životní změna

    Zdravím Tě Sárinko, už dlouho se chystám udělat velkou životní změnu. Opustit vše nefunkční, které mi ubližuje a začít úplně znovu. Zatím mi ale hvězdy nepřály štěstí a tak zůstávám nedobrovolně zaseknutá na stejném místě. Vidíš prosím v nejbližší době změnu k lepšímu? Pohnu se konečně kupředu? Realizují se mé plány a sny? Moc Ti děkuju za odpověď, Renata

    .

    Odpověď:

    Ahoj Renátko. Beruško, hvězdy s tím, co prožíváš nemají nic společného. To, co sis sama vytvořila nyní žiješ. Stačí se rozhodnout, přijmout svůj osud a následovat hlas svého srdce. Jen na tobě záleží, kdy a jak začneš měnit svůj postoj a zaběhnuté mentální návyky. Uvědom si, že svůj život si tvoříš právě teď svými postoji a myšlenkami. Když se ohlédneš zpětně, zamysli se, jak přemýšlíš, jaké myšlenky ti běhají v hlavě a jaký vztah máš sama k sobě i ostatním? V tuto chvíli jsi zůstala zaseknutá ve své hlavě, jako bys věřila tomu, co ti neustále podsouvá a vůbec si nevěříš, proto stojíš na místě a vypadá to, jako bys zamrzla v ledu. Pokud nevíš, kudy kam, mrkni se na nějakou motivační knížku nebo si poslechni video, určitě najdeš něco, co tě osloví. Já mám moc ráda L. Hay. Až si uvědomíš, jakou sílu máš v sobě, všechno se změní a tvé nadšení nebude brát konce. Buď trpělivá, měj se ráda a věř, že život se dá velmi snadno změnit, vím, že to dokážeš. Ano, máš velkou příležitost zrealizovat své plány a životní změny, buď trpělivá a život ti pošle do cesty přesně to, co v danou chvíli potřebuješ. Hodně štěstí beruško.

    Odpověděl/a: Sára, 5.4.2024 6:00 | Komentovat

  • Dotaz: Vztah

    Ahoj Sari, chci se zeptat jak to bude dál mezi námi?? Uklidní se to? Nebo to bude furt jak n houpačce on 24.11.1986 já 30.8.1988 děkuji

    .

    Odpověď:

    Ahoj beruško. Ano, uklidní, ale je potřeba proto něco udělat, pak se váš vztah začne uzdravovat. Máš to ve svých rukou především ty, nezapomínej, jsi žena, jemná, laskavá a také láskyplně přísná, když je to potřeba. Staň se královnou svého život a panuj s láskou, soucitem a pochopením, což znamená – zdravě komunikovat, nic neschovávat pod koberec a přijmout partnera takového, jaký je, což platí také pro tebe. Měj se ráda a nechej vaši společnou lásku vzkvétat.

    Odpověděl/a: Sára, 4.4.2024 6:00 | Komentovat

  • Dotaz: Duben

    Ahoj Sáro, chtěla bych se zeptat, co mě čeká v měsíci dubnu po pracovní a osobní stránce. Na co se můžu těšit a na co si dát pozor. Děkuji Pavla 1987

    .

    Odpověď:

    Ahoj Pavli. Spolehni se na své srdce, svou intuici, která tě povede tím správným směrem. Pokud se necítíš komfortně, na chvíli se zastav, zhluboka a jemně dýchej a uvolni napětí. Máš před sebou delší období – příznivých změn, věci, které ti nešly nebo jsi je rozumově nechápala dozrají a řešení k tobě přijde samo, bez jakékoliv tlaku nebo snažen. K tomu všemu postačí být v klidu a harmonii se svým srdcem. Dej si pozor na mysl, která chce pravý opak. Srdce vnímá jen to dobré, toho se drž a pak prožiješ velmi příjemné a krásné dny. Pracovní oblast je hodně ovlivněná tvým postojem,  v tuto chvíli je vidět mnoho myšlenek, které tě nikam neposouvají, naopak berou ti energii a sílu učinit změny. Je zcela zbytečné bát se, důvěřuj síle, kterou máš uvnitř sebe a zažiješ zázraky, což se týká také osobního života. Buď jako malé děti, hraj si, směj se a ber život s nadhledem.

    Odpověděl/a: Sára, 3.4.2024 6:00 | Komentovat


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist