Pečené vepřové koleno s marinádou

Suroviny

vepřové koleno
1 ks
cibule
1 ks
sůl
pepř
hrubozrnná hořčice
1 PL
domácí kečup
1 PL
česnek (palička)
1 ks

Postup přípravy:

Vepřové koleno vložíme do tlakového hrnce, zalijeme vodou a osolíme. Vaříme necelou jednu hodinu, poté stáhneme z plotýnky a necháme dojít. V misce smícháme prolisovaný česnek, hořčici a kečup. Uvařené koleno nařízneme až do masa na dvou místech, osolíme a opepříme ho a potřeme marinádou. Cibuli nakrájíme na větší kostičky, dáme ji do pekáče, na ni položíme koleno a podlijeme vývarem ve kterém se vařilo koleno. Troubu rozehřejeme na 220 st., pečeme odkryté, občas koleno polijeme výpekem a výpek během pečení doléváme vývarem. Pečeme zhruba 2 hodiny do změknutí masa.

Hodnocení

3.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.11.2015 8:21| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist