Limonáda z květů bezinek

Suroviny

květu černého bezu
8 ks
krystalového cukru
500 g
vody
5 l
vinného nebo jablečného octa
2 dcl
citrónu
1 ks

Postup přípravy:

Do pětilitrové láhve vložíme oprané květy černého bezu, přidáme na kolečka nakrájený a jader zbavený citrón, cukr a ocet. Zalijeme vodou. Láhev povážeme čistým plátnem nebo celofánem, který několikrát propíchneme. Necháme tři dny stát, pak promícháme, přecedíme a plníme do lahví. Dobře uzavřeme a necháme ještě asi deset dnů v chladu odstát.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.5.2014 9:23| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist