Zlatá úsporná kuchařka s rozpočty

Máte omezené množství financí pro vaření? Kupte si novou Zlatou úspornou kuchařku s rozpočty! Najdete zde ty nejlepší recepty a také rady, jak při vaření ušetřit…

 

Kniha Zlatá úsporná kuchařka s rozpočty obsahuje skutečně úsporné a vyzkoušené předpisy s rozpočty, jídelní lístky, dietní rady a předpisy na jídla pro nemocné a různé praktické rady pro hospodyňky. Každá úprava jídla je popsána tak, že i hospodyňka vaření neznalá může ihned s úspěchem vařit a jistě se jí každé jídlo podaří. Je to veliká přednost před jinými kuchařskými knihami.
/wp-content/uploads/files/kucharka.jpg

 

O autorce:
Anuše Kejřová (1874–1926)  byla majitelkou koncesované kuchařské školy, kterou založila v roce 1910 a kde také sama vyučovala. Kromě toho učila vaření ve školách a pořádala „kočovné“ kuchařské a hospodářské kurzy, v nichž učila dívky nejen vařit, ale také správně a hospodárně vést domácnost.
Vydala celou řadu kuchařek, jimiž se zapsala do dějin kulinářství, a její recepty dnes patří k české klasice.

10.12.2009 12:00| autor: Redakce

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist