Velký novoroční horoskop: Co tě čeká v roce 2017?

Jaký bude start do nového roku? Bude se ti dařit v lásce, potkáš konečně muže svých snů a získáš své vytoužené místo? Kdo bude mít štěstí a kdo se bude muset trošku víc snažit? Přečti si náš velký horoskop na rok 2017.

Beran (21.3. – 20.4.) 

Láska: Velká láska v současném nebo novém vztahu je na spadnutí. Jakákoliv krize je zažehnána a tobě konečně spadne velký kámen ze srdce. Vše, oč jsi tolik usilovala, dostáváš zpět v podobě čisté a bezpodmínečné lásky

Kariéra: Můžeš se těšit na slibný obrat ve tvé kariéře, pokud ti snad nevyšly plány v roce minulém, tak nový rok je zcela jiný. Těšit se můžeš na práci novou, povýšení nebo založení vlastní firmy, to, že budeš úspěšná, je jisté!

Finance: Očekávej velmi příznivý obrat ve všech finančních záležitostech, ať jsi měla jakékoliv trable a těžkosti, je to pryč a ty se můžeš radovat z úspěchů a finanční hojnosti.

Býk (21.4. – 21.5.)

Láska: Všechno staré jsi nechala v roce minulém, je to pryč a ty můžeš udělat tlustou čáru za bolestí a smutkem. Ještě chvíli může dobíhat zbytková energie z rozchodu, ale to jen proto, abys náležitě vychutnala lásku novou.

Kariéra: Ještě chvíli a tvá kariéra prudce stoupne k vrcholu. Změna se může týkat nejen nové práce, ale také povýšení, o které jsi v roce minulém usilovala. S láskou se můžeš připravit na vše nové a buď si jistá, že budeš spokojená.

Finance: Očekávej dalekosáhlé změny, nejen, že ukončíš nevyhovující pracovní a finanční závazky, ale začneš zcela novou kapitolu svého života. Začni hned, ať uvolníš místo pro nové, přichází k tobě finanční prosperita a jistota.

Blíženci (22.5. – 22.6.)

Láska: Přes veškerou snahu, kterou jsi v roce minulém vynaložila na hledání pravé lásky, ještě budeš muset vydržet. Zatím se kolem tebe budou točit spíš chvilkové známosti. Neboj se, ten pravý přijde, jen je potřeba zachovat klid a být trpělivá. Ujasni si zatím, jestli tvé nároky nejsou příliš velké a zkus jisté požadavky přehodnotit.

Kariéra: Únava a vyčerpání ještě zcela nekončí, díky nárokům, které jsi v minulosti musela vynaložit, ještě chvíli potrvá, než se tělo opět vrátí do dobré kondice. Zatím se vyvaruj unáhlených rozhodnutí, povýšení na tebe čeká až na jaře a uznej, že je to za chvíli.

Finance: Tvé příjmy se momentálně pozastavily, což není žádná tragédie. Když nepropadneš panice a nezačneš se bát nedostatku, přijde zlepšení. Během několika týdnů se tvá situace vyřeší a k tobě se vrátí zpět hojnost a prosperita.

Rak (22.6. – 22.7.)

Láska: Jak se říká, láska kvete v každém věku, pro tebe toto rčení platí dvojnásob. Očekávej příliv nové lásky nejen v současném vztahu, ale také při hledání osudového partnera. Tvé přání a tužby se naplní, vše máš jen ve svých rukou, můžeš se těšit na příliv nových citů a láskyplné chvíle.

Kariéra: Můžeš se těšit na rychlý a úspěšný vzestup kariéry. Pokud přemýšlíš nad vlastní firmou, s chutí se pusť do realizace, nejen, že se ti bude dařit, ale také navážeš mnoho dobrých kontaktů, které využiješ také v osobním životě.

Finance: Dařit se ti bude do slova a do písmene ve všem, do čeho se pustíš. Zaznamenáš nejen finanční úspěchy, ale také osobní hojnost a dostatek peněz. To, oč jsi usilovala, se stává skutečností.

Lev (23.7. – 22.8.)

Láska: Mírný neklid a roztržitost ti znemožní vidět v partnerovi to dobré a krásné. Naštěstí je vše rychle pomíjivé a ty se vrátíš zpátky na zem, očekávej zlepšení ve stávajícím vztahu, mnoho radosti, lásky a velmi reálné je také těhotenství. Nezadaná, na tebe čeká mladší muž, který má nejen smysl pro humor, ale je také věrný a spolehlivý.

Kariéra: Můžeš se těšit na nové pracovní nabídky a mnoho příležitostí, které ti otevírají zcela nový obzor. Jestli toužíš po vyšší pracovní pozici, získáš ji, stejně tak nové projekty a mnoho zajímavých nabídek. Neboj se uchopit příležitost za pačesy, čeká na tebe hojnost a úspěch.

Finance: Zvýšení financí přináší do tvého života tolik potřebný klid a rovnováhu. Nenechej se zlákat pochybnou nabídkou a než ji přijmeš, poraď se s odborníkem, mohla bys totiž naletět podvodníkovi.

Panna (23.8. – 22.9.)

Láska: Drobné zdržení ti na tváři vykouzlí malou vrásku, věci nepůjdou tak rychle, jak si přeješ. Když však vydržíš, dočkáš se láskyplné komunikace ve stávajícím vztahu. Také nová láska přichází k tobě, která o ni dlouho usiluješ. Nepolevuj a buď aktivní, ten pravý je již na cestě k tobě.

Kariéra: Pokud jsi delší dobu nezaměstnaná, naskytne se ti dobrý přivýdělek, na stálé místo ještě musíš počkat, ale věř, že bude stát za to. Zaměstnaná, tvá pozice zatím zůstává bez povýšení. Pracovní postup přijde až později, odváděj dobrou práci a buď si jistá, že se během roku vše změní.

Finance: Nedovol si podlehnout strachu nebo negativním emocím jen díky tomu, že tvé příjmy neporostou tak, jak si přeješ. Všechno je pouze otázkou času a trpělivosti, soustřeď se zatím na svůj cíl a mysli pozitivně.

Váhy (23.9. – 23.10.)

Láska: Všechno, co bylo potřeba dokončit v oblasti vztahů a lásky, jsi zvládla s naprostým přehledem na výbornou. Teď se již můžeš těšit nejen na harmonii v rozbouřeném manželství, ale také na příliv lásky nové a svěží, což samozřejmě platí také pro všechny nezadané.

Kariéra: Dosáhla jsi svého cíle a sama cítíš, že přichází změna, konečně můžeš vše uzavřít a dokončit. Těš se na povýšení, novou práci nebo také úspěch při vlastním podnikání. Nezaměstnaná, získáš práci, po které již delší dobu toužíš.

Finance: Očekávej finanční hojnost a prosperitu nejen v osobním, ale také pracovním životě, zkrátka a dobře, bude se ti dařit ve všech směrech, o peníze rozhodně mít nouzi nebudeš.

Štír (24.10. – 22.11.) 

Láska: Pocit vyprahlosti a opuštěnosti v tobě probudí lítost a smutek, naštěstí je to jen chvilková krize, která jak rychle přijde, tak rychle zase odejde. Na nezadanou sice pravá láska zatím nečeká, ale i tak si užiješ mnoho radostných chvil a setkání. Zadaná konečně pochopí, co od života chce a ve vztahu nastolí rovnováhu.

Kariéra: V práci to zatím nepůjde zcela podle tvých představ, stačí, když nepropadneš panice a vydržíš, během několik týdnů se situace výrazně zlepší. Nezaměstnaná získá novou práci a ta, která již práci má, se dočká nové pozice.

Finance: Finanční situace z počátku nebude příliš růžová, ale není to nic, co by tě mělo srazit na kolena. Důležité je vydržet a hlavně nepodlehnout nápadu vzít si rychlou půjčku, ta tvůj problém rozhodně nevyřeší, naopak dostala by tě do mnohem větších problémů. Za pár týdnu se vše vrátí zpět do normálu a dokonce získáš něco navíc.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Láska: Vztahy, které procházely v minulém roce krizí, se nakonec dohodnou na rozchodu, vše bude probíhat bez velkých smutků a emocí. Díky tomu k tobě přijde zcela nová energie, pokud budeš chtít, velmi rychle nalezneš muže do nepohody. Nezadaná, opatrně, muži, kteří se kolem tebe točí, to ještě nemyslí vážně, hledají spíš povyražení a zábavu.

Kariéra: Když zjistíš, že ti v práci již nemohou nabídnout víc, uděláš radikální řez a podáš výpověď. S naprosto čistou hlavou si najdeš nové místo nebo se rozhodneš pro vlastní podnikání. Nezaměstnaná, ještě chvíli vydrž, stálé místo vidět není, ale brigáda, která tě zaujme, ano.

Finance: Záležitosti ohledně financí nepůjdou tak, jak si přeješ, což neznamená nic zásadního. Stačí, když se na chvíli uskrovníš a vše se opět vrátí do starých kolejí. Dokonce můžeš získat nabídku, která ti přinese hojnost a dostatek.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Láska: Ve vztazích bude zapotřebí získat zpět ztracenou důvěru, to, co se v minulosti rozbilo, je potřeba pomalým tempem napravit. Je důležité uvědomit si, co od partnera očekáváš a nemít přehnané nároky, pak zjistíš, že nemusíš nic hledat, protože vše máš přímo před sebou.

Kariéra: Nová pracovní nabídka v tobě může na chvíli probudit velký zájem a dokonce začneš přemýšlet, že dáš okamžitou výpověď. Tady je zapotřebí velké opatrnosti a neunáhlit se, není to tak, jak ti druhá strana tvrdí, později bys byla velmi zklamaná. Vydrž, časem přijde nová příležitost.

Finance: Když si pohlídáš své výdaje a nebudeš zbytečně utrácet za věci, které ani nepotřebuješ, nepoznáš ani, že přišel odliv na tvém účtu. Vše se vrátí do normálu a dokonce se můžeš těšit na příjemnou odměnu, kterou jsi již nečekala.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Láska: Můžeš se těšit na pohodové a láskyplné chvíle nejen se svým stávajícím partnerem, ale muži obecně. Stejně tak na nezadanou čeká láska, na kterou tak dlouho čekala. Muž bude sice starší, ale to vůbec nevadí, nejen, že tě okouzlí svým šarmem, budeš mít pocit, že si stále máte co říct.

Kariéra: Také kariéru velmi ovlivní jistý muž, od kterého dostaneš velmi zajímavou nabídku, kterou se rozhodneš přijmout. Na chvíli zaváháš, jestli je to opravdu upřímné, ale můžeme tě ujistit, jeho slova jsou přímá a rovná, stejně jako on. Je zvyklý jednat na rovinu a upřímně, to, co řekne, vždy splní.

Finance: Úspěch zaznamenáš také ve všech finančních záležitostech, ať jsi v minulosti řešila jakoukoliv složitou záležitost, vše je pryč a na tebe čeká hojnost ve všech směrech.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Láska: V lásce na tebe čekají velmi příjemné a pozitivní změny, dny naplněné vášní a harmonií. Cokoliv tě trápilo v roce minulém, je pryč a ty si uvědomíš, jaký poklad máš ve svém partnerovi, také on to má stejně jako ty. Nezadaná, k tobě konečně přijíždí tvůj vysněný princ na bílém koni.

Kariéra: Vzestup tě také čeká v pracovní oblasti, zvýšení platu, povýšení nebo zcela nové místo je tady jen pro tebe. Nemusíš mít obavy, všechno hravě zvládneš, stačí, když o sobě přestaneš pochybovat a využiješ nabídku, která ti do života přichází.

Finance: Díky štěstí v pracovní oblasti se také zvýší tvůj příjem, nemusíš se bát nouze a nedostatku. Naopak ještě se ti podaří našetřit si na svoji vysněnou dovolenou nebo rekonstrukci bytu.

Foto: Shutterstock.com 

4.1.2017 10:00| autor: Sára

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist