Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro týden od 20.8. do 26.8.2012

Berani, nepodléhejte panice, Býci, myslete na zadní vrátka a začněte šetřit, Raci, myslete více na sebe, než na druhé a co vy ostatní, víte, co vás čeká tento týden podle hvězd?

Slunce 22.8.2012 vstoupí do praktického znamení Panny, kterým bude procházet do 22.9.
Merkur je ve Lvu, do pečlivé Panny vstoupí 1.9.
Venuše je v Raku, kde setrvá do 6.9.
Mars ve čtvrtek 23.8.2012 opustí znamení Vah. V podvečer vstoupí do Štíra,kde setrvá do 7.10.2012.
Jupiter je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013.
Saturn je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 20.10.
Retrográdní Uran je v bojovném znamení Berana. Přímý směr opět bude mít od 13.12.2012.
Retrográdní Neptun pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
Retrográdní Pluto je ve znamení Kozoroha. Přímý směr nabere 18.9.2012.
Fáze Luny…Měsíc přibývá. V pátek 24.8. nastane v 14.56 hodin první Lunární čtvrť ve Střelci.

Beran (21.3. – 21.4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars – polarita Yang
Nepodlehněte divnému pocitu, že se okolo vás vrší problémy. Půjde o malichernosti, které hravě zvládnete, bude to chtít pouze klid a používat rozum. Jakmile začnete kličkovat, vymýšlet intriky, nečestné jednání vám radost nepřinese. Pošramotíte si svou dobrou pověst, a možná přijdete i o nemalou finanční částku.

Býk (22.4. – 21.5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin
Intuice vás zkraje týdne upozorní, že byste měli začít šetřit, snížit svoje výdaje na minimum. To se vám vrátí i s úroky ve dnech okolo víkendu. V rodině nastane nečekaná situace, možná menší kalamita, a vy budete muset sáhnout hlouběji do kapsy. Nezadlužíte se jenom díky své obezřetnosti počátkem týdne.

Blíženci (22.5. – 21.6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur – polarita Yang
Počátek týdne bude klidný, ale jakmile ve čtvrtek vstoupí Mars do Štíra, vycítíte malé napětí. Bude to ale jenom díky vaší schopnosti odhalit okolo sebe i nepatrnou intriku, zášť, závist. Na některé lidi změníte svůj názor, nejmarkantnější to bude v zaměstnání. Berte to z té lepší stránky! Konečně si ujasníte, komu můžete důvěřovat a naopak komu se nemáte svěřovat ani s tím, co jste včera měli k večeři.

Rak (22.6. – 21.7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin
V následných sedmi dnech se dostanete opakovaně do naprosto stejné situace. Někoho upozorníte na chybu, která by mu mohla uškodit, a nakonec z toho budete mít menší depresi. Lidé totiž neradi slyší, že něco dělají špatně, tak se nedivte, že uslyšíte několikrát stejnou větu, ať nestrkáte nos do cizích věcí. Vlastně vám to prospěje! Dojde vám, že nemůžete druhým dělat strážného anděla.

Lev (22.7. – 22.8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce – polarita Yang
Když budete přehánět a dramatizovat každou nepříjemnou situaci, okolo  středy začnete mít pocit, že už nemáte žádnou energii. Tak přepněte na režim lhostejnosti, a hlavně se nevracejte k problémům z minulosti. V druhé polovině týdne se vám ušetřená energie bude hodit. Někdo začne strkat nos do vašich rodinných záležitostí, a vy se budete muset pohádat, abyste si uhájili soukromí a kousek svobodného prostoru na slunci.

Panna (23.8. – 22.9.)
Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur – polarita Yin
Nenechte se tlačit do kouta sousedy, příbuznými. V druhé polovině týdne vystrčí růžky, dokonce vás budou nutit, abyste rozsoudili jejich spor, ale to byste si pořádně naběhli! Od středy totiž budete díky Slunci ve svém znamení používat racionální rozum, city půjdou stranou, a to se jim líbit nebude, protože oni budou intrikovat, a vy jim to bez servítek řeknete.

[[related]]

Váhy (23.9. – 23.10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang
Po rušných týdnech, ve kterých jste si užívali letních radovánek, si ve středu nakročíte do období, ve kterém naopak zatoužíte po klidu, samotě. Navíc začnete promýšlet a vyhledávat možnosti, jak vydělat víc peněz, takže se nedá vyloučit, že začnete tajně chodit na brigádu, možná budete pracovat po nocích.

Štír (24.10. – 22.11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin
Sledujte cvrkot okolo sebe. Pokud vás totiž v minulosti někdo za zády pomlouval, házel vám klacky pod nohy, záškodníka odhalíte, a nastane pořádný tanec! Do vašeho znamení totiž ve čtvrtek vstoupí bojovník Mars, a vy to dotyčnému ještě do konce týdne vrátíte i s úroky, a bude to úder, na který hned tak nezapomene.

Střelec (23.11. – 21.12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter – polarita Yang
Nespokojenost se svou kariérou neřešte hned. Budete mít v tomto týdnu až příliš kritický pohled, navíc to dobré jakoby ustoupí do pozadí a vy budete díky tomu vidět jenom negativa. Příležitost, jak změnit svůj život k lepšímu, dostanete během víkendu. Ujasníte si, co je pro vás opravdu důležité, a čím byste se vůbec neměli zabývat. Užitečnou radu dostanete i z okruhu přátel, bude to někdo starší, zkušenější.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn – polarita Yin
Stát se hlavní postavou pomluv příjemné nebude, ale když k fámám začnete přistupovat s racionálním rozumem, nebudete nic řešit emočně, vlastně vám nikterak neublíží. Hlavně se nepasujte do role oběti, nevyhledávejte samotu. Velkou morální oporu totiž najdete ve společnosti přátel. Prospěje vám občas si i připomenout, že pravda vždycky vyjde najevo!

Vodnář (21.1. – 18.2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn – polarita Yang
Na nic v tomto týdnu nespěchejte! Touha po materiálním a finančním blahobytu vás totiž může úplně pobláznit, ale když akci uspěcháte, nebo dáte na rady přátel, nakonec proděláte! Spokojte se prozatím s tím, že právní problém bude vyřešen ve váš prospěch, a ke konci týdne se pohnou i stojaté vody ve vaší kariéře.

Ryby (19.2. – 20.3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin
Sice se vám podaří zvládnout pracovní nápor za kolegy, kteří jsou na dovolené, ale i vy máte svoje hranice. Budete tak unavení, že ještě před víkendem ztropíte scénu, a tím si možná zavřete vrátka k povýšení. Tak se od čtvrtka kontrolujte, protože budete mít tendenci myslet nahlas, a vzhledem k Marsu, který vstoupí do Štíra, můžete  druhé tak popichovat, že jim z vašich slov bude naskakovat husí kůže.

e-mail  :  nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

20.8.2012 8:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist