Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro 9.týden od 3.3. do 9.3.2014

Kdo má tento týden šanci změnit svou kariéru k lepšímu? Komu hrozí problémy v lásce a kdo dokonce má reálnou šanci ulítnout a zažít nevěru? To vše a mnohem více zjistíte v našem zbrusu novém horoskopu.

  • Slunce pluje v mystických Rybách, kde setrvá do 20.3.2014.
  • Merkur je ve Vodnáři. Do Ryb vstoupí 17.3.
  • Venuše je v Kozorohu, kde setrvá do 5.3.2014
  • Retrográdní Mars je ve Vahách, kde setrvá do 26.7.2014. Přímý směr bude mít od 20.5.
  • Retrográdní Jupiter je v Raku, kde setrvá do 16.7.2014. Přímý směr nabere 6.března 2014.
  • Retrográdní Saturn je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.
  • Uran je v bojovném znamení Berana.
  • Neptun pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
  • Pluto je ve znamení Kozoroha. V úterý 4.3. večer vstoupí Černá Luna do Lva.
  • Fáze Luny…Měsíc přibývá. V sobotu 8.3.2014 v 14.20 hodin nastane první Lunární čtvrť v Blíženích.

Beran (21.3. – 21.4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars – polarita Yang

Do života vám v první polovině týdne vstoupí velmi vlivný člověk, a pokud podnikáte, nelze vyloučit, že se stane vašim štědrým sponzorem, anebo vás seznámí s lidmi, díky kterým se vám otevřou dveře k úspěšné kariéře. Možná právě díky bohatému společenskému životu budete trávit až příliš často večery mimo domov, což se ve dnech okolo pátku může zvrtnout v partnerskou krizi. Tak během víkendu seďte doma, hlavně nechoďte nikam bez rodiny, své drahé polovičky, jinak budete mít doma peklo v následném týdnu!

Býk (22.4. – 21.5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin

Pokud studuje cizí jazyky, procvičíte si je v první polovině naprostou náhodou v praxi! Ve společnosti se ochotně ujmete role překladatele, tím se zviditelníte, ale navíc získáte v jedné osůbce spojence, kamaráda. Možná že vás za tuhle nezištnou službičku dokonce pozve do ciziny na návštěvu. Ačkoliv v druhé polovině týdne budete všechno organizovat a vyřizovat v mírném poklusu, pořád nebudete unavení, a to se vám bude hodit. Někdo z příbuzných bude potřebovat během víkendu vaši péči, a tak až do nedělního večera budete pobíhat mezi svým a jejich bytem.

Blíženci (21.5. – 21.6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur – polarita Yang

Plánujete-li změnu práce, akci odstartujte v první polovině týdne, a klidně změňte i směr své profese, litovat toho nikdy nebudete. V druhé polovině týdne se vyhýbejte obloukem lidem, kteří budou evidentně pod vlivem alkoholu nebo drog. Když se s nějakou podezřele chovající osůbkou zapovídáte, udělá vám na veřejnosti takovou ostudu, že ještě v příštím týdnu budete chodit postranními ulicemi. Horší bude, že možná zaklepe u vašeho bytu, a to vám rodiče potažmo vaše drahá polovička hned tak neodpustí.

článek

Rak (22.6. – 21.7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin

Pokud studujete, uprostřed týdne budete mít důvod k oslavě. Složíte zkoušku bez sebemenších problémů, což se ale týká i konkurzů. Má-li vaše drahá polovička profesi propojenou s cizinou, nedá se vyloučit, že v tomto týdnu vyrazí na služební cestu a vás si vezme jako doprovod. V druhé polovině týdne si dávejte velký pozor během nákupů na internetu, ale i ve větších nákupních centrech. Horoskop naznačuje, že když nebudete opatrní, jakousi záhadou přijdete o slušnou sumičku.

Lev (22.7. – 22.8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce – polarita Yang

V první polovině týdne nasměrujte pozornost na své zdraví. Objednejte se na preventivní prohlídku k lékaři, dopřejte si občas saunu, masáž, každý den si aspoň na chvilku vyběhněte na čerstvý vzduch. Od čtvrtka se snažte kontrolovat, zejména když vás někdo upozorní na chybu, což se týká práce i soukromí. Budete mít totiž tendenci pro každou maličkost vybouchnout, což by vašim dobrým vztahům samozřejmě neprospělo. Zejména v intimním partnerství byste tím vyvolali nepříjemné napětí, nedůvěru, a vůbec nelze vyloučit, že to budete vy, kdo své drahé polovičce ztropí na veřejnosti žárlivou scénu.

Panna (23.8. – 22.9.)
Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur – polarita Yin

Hormony si s vámi budou pohrávat až do středy, takže nelze vyloučit, že díky ranním erotickým hrátkám opakovaně přijdete pozdě do práce, a vlastně si necháte dobrovolně od šéfa vynadat. Obrat nastane v druhé polovině týdne. Nebudete se cítit zdravotně v pohodě, a mnozí z vás začnou doslova malovat čerta na zeď. Uklidněte se, protože se bude jednat o jarní únavu. Hlavně se nesnažte povzbudit organismus alkoholem, a když nebudete v noci schopni usnout, místo prášku na spaní si uvařte čaj z ovsu setého.

Váhy (23.9. – 23.10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang

Využijte v první polovině týdne chuť věnovat se svému bydlení, a udělejte potřebné úpravy, případně vymalujte, nechte opravit co je třeba. Díky tomu budete mít s příchodem jara čisté svědomí, a hlavně volné ruce pro své koníčky, záliby. Od čtvrtka si budete muset vybrat, buď přátelé nebo vaše drahá polovička. Horoskop vám doporučuje samozřejmě dát přednost intimnímu protějšku, jinak začne ve vašem soukromí úřadovat Uran, a ve vašem vztahu nezůstane kámen na kameni.

Štír (24.10. – 22.11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin

Jste-li nezadaní, horoskop sice netvrdí, že když se zamilujete v první polovině týdne, bude z toho láska na celý život, ale v každém případě budete na romantické chvilky a skvělý sex vzpomínat hodně dlouho! Máte-li děti, sledujte je uprostřed týdne, protože se projeví jejich talent, a možná zjistíte, že doma máte skvělého herce nebo budoucího malíře! V druhé polovině týdne se v práci věnujte i detailům, jinak si vykoledujete průšvih, který si u šéfa budete žehlit ještě počátkem příštího týdne.

článek

Střelec (23.11. – 21.12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter – polarita Yang

Pokud chcete stabilizovat svoje finance, snažte se harmonizovat v tomto týdnu vztahy v rodině. Velkou podporu tím totiž získáte u rodičů, prarodičů, a máte-li například dluh, diskrétně ho za vás uhradí. V druhé polovině týdne si dávejte pozor na lidi, se kterými se seznámíte na výletě nebo cestování. Budou vypadat důvěryhodně, ale bude stačit, když se na chvilku vzdálíte od svých osobních věcí, a následně budete hledat marně peněženku, doklady.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn – polarita Yin

Když si v následných sedmi dnech budete muset vybrat, zda volný čas věnovat přátelům nebo příbuzným, zvítězí příbuzní. Bude to patrně strýc, s kým najdete společnou řeč, a když si k diskusím otevřete i láhev červeného, nebýt vaší drahé polovičky, která vás zažene do postele, budete schopní proklábosit nejednu noc. Od čtvrtka si dejte velký pozor na větší investice. Koupit například auto nebo motorku v těchto dnech bude velký risk. Patrně za několik dnů zjistíte, že jste se nechali pořádně napálit.

Vodnář (21.1. – 18.2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn – polarita Yang

O sobě dá v tomto týdnu vědět Jupiter ve vašem sektoru zdraví, tak se  hned od pondělí snažte dodržovat dietní jídelníček. Jezte hodně listové zeleniny, do stravy zařaďte co nejvíc čerstvého ovoce, žaludek hýčkejte kysanými nápoji. V druhé polovině týdne se věnujte své drahé polovičce na plný úvazek, a hlavně se vyhýbejte lidem, kteří mají v popisu práce do druhých rýpat. Jinak ještě příští týden budete své drahé polovičce pořád dokola vykládat, že jste skutečně slib věrnosti nikdy neporušili.

Ryby (19.2. – 20.3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin

V první polovině týdne se všechno bude točit okolo někoho z vašich věrných přátel. Pomoc dotyčnému v nouzi budete brát jako přirozenou věc, a dá se napsat, že aniž to budete tušit, vznikne mezi vámi velmi silné pouto. To vám může závidět nejedno znamení, protože mít ve svém životě člověka, který když je třeba, vstane i uprostřed noci, je výhra! V druhé polovině týdne se snažte volný čas trávit skutečně odpočinkem, relaxací. Za vaší únavou a pocitem úbytku energie bude vězet Černá Luna, které vstoupí do vašeho sektoru zdraví.

e-mail: nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

Foto zdroj: profimedia.cz

3.3.2014 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist