Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro 9.týden od 25.2. do 3.3.2013

Komu svítá naděje na lepší budoucnost? Kdo má šanci získat velké peníze a kdo naopak velkou lásku? Čekají vás úspěchy nebo vám tento týden hvězdy nejsou úplně nakloněny? To vše a mnohem více zjistíte v našem horoskopu na tento týden…

Slunce je v Rybách,kde setrvá do 20.3.
Merkur je v Rybách. V sobotu 23.2. nabere retrográdní směr, a couvat bude až do 17.3. Do Berana vstoupí 14.4.
Venuše je v Rybách kde setrvá do 22.3.
Mars je v Rybách. Do Berana Mars vstoupí 12.3.
Jupiter je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013.
Retrográdní Saturn je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.Do přímého směr se otočí 8.7.2012.
Uran je v bojovném znamení Berana.
Neptun pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
Pluto je ve znamení Kozoroha.
Fáze Luny…
Měsíc dorůstá…V pondělí 25.2. nastane v 21.27 hodin úplněk v Panně.
Poté začne Luna ubývat.

Beran (21.3. – 21.4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars – polarita Yang
Sázejte v tomto týdnu na jistotu, neměňte své dlouhodobé plány. Jakékoliv experimentování skončí nezdarem! O sousedech ani příbuzných si sice nic nemalujete na růžovo, ale co vám vyvede někdo z nich v tomto týdnu, překročí vaši bujnou fantazii. Rozumné bude, když se udržíte, a neřeknete jim od plic, co si o nich myslíte. Na vyřizování účtů vyčkejte do 23.3. Po tomto datu jim jejich pomluvy a podlé chování spočítáte i s úroky.

Býk (22.4. – 21.5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin
Možná v tomto týdnu začnete štvát přátele i kolegy. Na všechno totiž budete znát odpověď, nic pro vás nebude problém. Zavařit si ale přitom můžete, a to nesmyslným hazardováním s penězi. Když se náhodou nachomýtnete k nějaké hře o peníze, třebas k ruletě či pokeru, a vyhrajete, finance popadněte, a už štěstí nepokoušejte. Jinak se vám riskování vymkne kontrole, a nakonec odejdete s parádním dluhem!

Blíženci (22.5. – 21.6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur – polarita Yang
Vaše neurčité, váhavé, a nějakým způsobem zvláštní chování by vás mohlo připravit o důvěru nadřízených. Mlčet totiž budete mít tendenci i v momentě, kdy vás někdo obviní ze svých vlastních chyb. Tak se nebojte, a na autora omylů klidně ukažte prstem. Falešná loajalita by se vám vymstila, tak podniknete takové kroky, abyste nepřišli o svou profesní pověst!

Rak (22.6. – 21.7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin
Na svou paměť se v tomto týdnu moc nespoléhejte. Zejména u zkoušek nebo konkurzů můžete mít okno tak velké, že si nakonec nevzpomenete ani na to, který je den. Možná to bude pro mnohé impulz přihlásit se na nějaký kurz o lidské psychice, protože nebudete chápat, co se to s vámi děje. Nakonec vám vše špatné bude k něčemu dobré. Nakouknete do lidských povah, naučíte se sebeovládání.

Lev (22.7. – 22.8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce – polarita Yang
Jste-li zadaní, kroťte v následných sedmi dnech své libido a nevěřte pocitům, že jste si v životě ještě málo užili. Můžete totiž začít sexuálně experimentovat, noc trávit pokaždé v jiné posteli, a to by mělo následně negativní dopad na vaše zdraví. Horoskop vás totiž varuje před pohlavními nemocemi! Velkou podporu při svých akcích budete mít v někom z přátel, ale když půjde do tuhého, nechá vás na holičkách.

Panna (23.8. – 22.9.)
Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur – polarita Yin
V zaměstnání dostanete možnost kontrolovat běh událostí, ale dobře zvažte, zda vám převzetí větší odpovědnosti mírně neuškodí. Nadřízení na vás přehodí vyřešení problémů, které se vám zprvu budou jevit jako malicherné, ale vy si můžete virtuálně vylámat zuby. Po několika dnech pokusů totiž s velkou pravděpodobností zjistíte, že je to pořádně tvrdý oříšek, který nejde rozlousknout.

[[related]]

Váhy (23.9. – 23.10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang
Skvělých nápadů budete mít plnou hlavu, ale snažte se v následných sedmi dnech o jedno, abyste nebořili i to, co dobře funguje a vám prospívá. Máte-li například v zaměstnání vedoucí postavení, můžete naprosto překopat organizaci práce, a až ke konci týdne zjistíte, že to nikam nevede, protože ostatním vaše nařízení pouze komplikují život, zdržují je.

Štír (24.10. – 22.11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin
Spousta inspirace a kreativita budou vašim hnacím motorem po celý týden. Máte-li profesi propojenou s uměním, hudbou, prožijete jeden z nejplodnějších dnů tohoto roku. Toho, že okolí vaše některé nápady bude považovat za šílené, si nevšímejte. Vy totiž i práci pojmete jako hru, což pro některé jedince bude k neskousnutí. Navíc váš horoskop naznačuje i zamilování, lásku jako vystřiženou z romantického románu!

Střelec (23.11. – 21.12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter – polarita Yang
Váš slovní projev bude v tomto týdnu tak dokonalý, že například ke sportování přinutíte i seniory! Velmi neobvyklé a netradiční změny uděláte na domácí půdě. Energie budete mít dostatek, tak nelze například vyloučit, že sami vymalujete byt, a to velmi neobvyklými odstíny, a v tom bude malý zádrhel. V rodině tím rozpoutáte ostřejší diskusi, protože váš vkus bude vybočovat z normálu.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn – polarita Yin
Soustavné hledání drobností, ale například i osobních dokladů vás přinutí udělat si pořádek v listinách, smlouvách, možná dokonce přerovnáte celou knihovnu. Díky tomu najdete předmět nebo dopis, který vám na několik dnů pořádně zamotá hlavu, protože nebudete tušit, jakým způsobem se k vám domů dostal. Odpověď nebude znát ani nikdo z vaší rodiny, lámat si s tím hlavu budou i příbuzní.

Vodnář (21.1. – 18.2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn – polarita Yang
Velkou podporu najdete v tomto týdne v jedné ženě, a to citovou i morální. Do života vám vstoupí náhodným setkáním, což by pro nezadané muže, kromě výše napsaného, mohlo znamenat i zamilování, pro ostatní se stane rádcem a svým způsobem jakýmsi duchovním vůdcem. Ona bude stát za tím, že se například smíříte s příbuznými, nebo si najdete nové, lepší bydlení. Ale co je nejdůležitější, zesílí se vaše citové vazby se všemi členy rodiny.

Ryby (19.2. – 20.3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin
Pro ostatní se stanete v tomto týdnu velkým zdrojem inspirace a svým způsobem i objevů. Svými nápady a tvůrčím potenciálem totiž ostatní znamení budete doslova válcovat, ale v tom dobrém smyslu slova. Pokud je vaše práce zaměřena na umění, tanec, hudbu, charitu nebo medicínu, budete ve své profesi na výsluní, a položíte si základní kámen pro nadstandardní zisky v budoucnu.

e-mail  :  nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz

25.2.2013 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist