Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro 8.týden od 18.2. do 24.2.2013

Kdo se ocitne na scestí a vypadá to, že podlehne tajnému milostnému vztahu? Komu bude vadit společnost lidí a kdo jí naopak bude s chutí vyhledávat? Kdo má šanci na lásku a kdo spíše na rozchod? To a mnohem více se dozvíte v našem novém horoskopu.

Slunce je v Rybách, kde setrvá do 20.3.
Merkur je v Rybách. V sobotu 23.2. nabere retrográdní směr, a couvat bude až do 17.3. Do Berana vstoupí 14.4.
Venuše je ve Vodnáři, kde setrvá do 26.2.
Mars je v Rybách. Do Berana Mars vstoupí 12.3.
Jupiter je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013.
Retrográdní Saturn je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014. Do přímého směr se otočí 8.7.2012.
Uran je v bojovném znamení Berana.
Neptun pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
Pluto je ve znamení Kozoroha.
Fáze Luny…
Měsíc dorůstá…V pondělí 25.2. nastane v 21.27 hodin úplněk v Panně.

Beran (21.3. – 21.4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars – polarita Yang
Tento týden prověří, zda si s intimním protějškem souzníte psychicky i tělesně. Mohou to být stěžejní dny pro ty, kteří žijí ve vztahu „na psí knížku“, protože se začnete rozhodovat, zda máte ve vztahu setrvat, nebo si jít každý svou cestou. Pracujete-li v nadřízeném postavení, dejte si pozor, jak jednáte s podřízenými. Necitlivým a nekompromisním jednáním byste si proti sobě mohli počtvat celý kolektiv!

Býk (22.4. – 21.5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin
Máte-li v plánu zahájit stavbu rodinného sídla nebo opravy na domácí půdě, odstrartujte je v tomto týdnu. To vás natolik zaměstná, že se nebude zaobírat tím, zda máte ve vztahu dostatek volnosti a nenapadne vás si něco prosazovat na úkor své drahé polovičky. Velký význam pro vás bude mít sex. Což by vás mohlo svést k nevěře, která vám ale nic nového nepřinese. Pouze vás začne trápit špatné svědomí a hlavně strach, zda se váš zálet neprozradí.

Blíženci (22.5. – 21.6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur – polarita Yang
Vaše pozdní příchody ze zaměstnání budou příčinou konfliktů na domácí půdě. Naštěstí vše dokážete racionálně zdůvodnit, takže se ve finále začnou ostatní hádat mezi sebou, ale bez vás. Nakonec to budete vy, kdo začne bouřlivé diskuse uklidňovat. Pokud jste v minulosti čerpali státní dotace nebo nějakou formu podpory, mějte při ruce všechny důležité doklady. Když je při náhodné kontrole nepředložíte, nelze vyloučit, že budete vyzvání k vrácení peněz.

Rak (22.6. – 21.7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin
Rozumné bude v následných sedmi dnech omezit na minimum cestování. S slabenou imunitou by zejména cesty do zahraničí mohly mít negativní dopad na vaše zdraví. Energii investujte do zhodnocování svých úspor, tedy investování. Formou aukce nebo v dražbě můžete například získat za neobvykle nízkou částku umělecký předmět nebo nemovitost, prostě věc, která se stanou solidní finanční jistotou pro celou rodinu v budoucnu.

Lev (22.7. – 22.8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce – polarita Yang
Pokud máte v plánu začít snižovat svou váhu, hubnoucí denní režim, počínaje změnou jídelníčku a konče pravidleným cvičením, odstartujte v tomto týdnu. Budete překvapeni, protože se k vám přidá celá rodina, dokonce je možné, že ovlivníte i několik lidí v zaměstnání. To pro vás bude důležité, protože když začnete ztrácet motivaci, vždy se okolo vás najde někdo, kdo vás přiměje, abyste pokračovali a pozitivní výsledek se dostaví velmi brzo!

Panna (23.8. – 22.9.)
Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur – polarita Yin
V tomto týdnu si uděláte jasno v jedné záležitosti z minulosti, která byla opředena nejastnostmi. Může se jednat o bývalé partnerství, a to intimní i pracovní. Konečně zjistíte, proč došlo k rozchodu, a hlavně kdo se na tom případně podílel z okruhu vašich spolupracovníků, přátel. Se svým odhalením se ale nikomu nevěřujte. Na první poslech to vyzní až příliš tajemně, takže vám nikdo neuvěří, a najdou se jedinci, kteří vám naznačí, že máte až příliš bujnou fantazii.

[[related]]

Váhy (23.9. – 23.10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang
Menším testem loajality projdou vaše vztahy. Na první dojem se bude jednat o banalitu, patrně se dostanete do menších finančních problémů, a z reakcí lidí si hned uděláte jasno, kdo je vašim skutečným přítelem, a kdo vás pouze využívá. Když zjistíte, že jste si hřáli na prsou hada, asi propadnete menší depresi. Na alkohol nebo prášky na spaní se nespoléhejte, zklidní vás voda. Tak choďte pravidelně plavat, zajděte si i do sauny, na biblinkovou koupel.

Štír (24.10. – 22.11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin
Ačkoliv na okolí budete dělat dojem, že i práce je pro vás zábavná hra, vy budete mít před sebou jasný cíl, a zatím si půjdete, Dokonce vám intuice napoví, že se nemáte nechat zmást pocitem, že se nic nehábe kupředu, protože až dny příští ukážou výledky vaší píle. Pro nezadané přichystal sám Neptun v tomto týdnu milostné sektání, jako vystřižené z pohádky. Tak si novou lásku chraňte před vším negativním, hlavně nedovolte, aby mezi vás vstoupil alkohol. Ten by vaši lásku jako trám zničil.

Střelec (23.11. – 21.12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter – polarita Yang
Když budete mít chuť s někým si povídat, zajděte za sousedy, příbuznými, spolužáky ze školních let, naopak se vyhýbejte debatám s kolegy, nadřízenými. Hlavně se nikomu z nich nesvěřujte s problémy na domácí půdě. Ono se to totiž k vašim nejbližším donese, ale velkou oklikou. Vše co řeknete si někdo tak přibarví, a vy budete vypadat i před rodiči jako lháři. Listiny nebo smlouvy, které budete marně hledat ke konci týdne, najdete založené v knihovně!

Kozoroh (22.12. – 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn – polarita Yin
Když si se svou drahou polovičkou přestanete rozumět v sexu, řešte to hned. Zde se vám diplomacie a přílišný takt nevyplatí, protože důvod může být i zdravotní. Pokud navštěvujete školu nebo nějaký kurz, v tomto týdnu se do učení něnuťte, byla by to ztráta času. Učivo bzudete vstřebávat velmi pomalu, tak si dopřejte pauzu! Nad koupí cenných papírů či dluhopisů moc  dlouho nepřemýšlejte, peníze investujte! Budete se divit, jak velmi brzo vám začnou přinášet zisk!

Vodnář (21.1. – 18.2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn – polarita Yang
Máte-li milenecký vztah, v následných sedmi dnech ho začnete brát opravdu vážně, a budete mít snahu ho někam posunout, třebas formou zásnub. Naopak žijete-li v dlouhodobém partnerství, manželství, seznámení s charismatickou osůbkou ve vás může vyvolat chuť na nevěru. Jenže tajný milenecký poměr dlouho neutajíte, například díky  zdravotním problémům.

Ryby (19.2. – 20.3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin
Konečně se vám podaří překonat ledovou bariéru vztahů na pracovišti. Začnete si rozumět s kolegy a nadřízenými, kteří se k vám v minulých týdnech chovali odtažitě. Možná to bude tím, že na poslechní chvíli zabráníte pořádnému průšvihu a opravíte chybu, které si nikdo jiný nevšimne. Alergičtí začnete být v druhé polovině týdne na lidi, kteří používají fráze. Na věty tipu „život je boj“ budete přímo alergičtí, a hned mluvku utřete nějakým ironickým bonmotem.

e-mail: nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz
18.2.2013 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist