Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro 7.týden od 17.2. do 23.2.2014

Komu byste se měli vyhnout velkým obloukem a koho si naopak do svého života můžete pustit bez rozmýšlení? Na koho čeká úspěšný týden a kdo by se měl držet raději při zdi? A čeká vás nový vztah? To a mnohem více se dozvíte v našem novém horoskopu pro tento týden.

  • Slunce v úterý vstoupí do Ryb, kde setrvá do 20.3.2014.
  • Retrográdní Merkur je ve Vodnáři. Do Ryb poté vstoupí 17.3.
  • Venuše je v Kozorohu, kde setrvá do 5.3.2014
  • Mars je ve Vahách, kde setrvá do 26.7.2014.
  • Retrográdní Jupiter je v Raku, kde setrvá do 16.7.2014. Přímý směr nabere 6.března 2014.
  • Saturn je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.
  • Uran je v bojovném znamení Berana.
  • Neptun pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
  • Pluto je ve znamení Kozoroha.
  • Fáze Luny…Měsíc ubývá. V sobotu 22.2.2014 v 18.16 hodin nastane poslední Lunární čtvrť ve Střelci.

Beran (21.3. – 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars – polarita Yang

Pořádně si můžete v následných sedmi dnech zkomplikovat život, když vezmete na milost lidi, se kterými se pořád hádáte, a ještě k tomu uděláte tu chybu, že společně vyrazíte do společnosti. Skončí to ostudou, skandálem, který se za vámi potáhne jako černý stín až do neděle. Když si místo toho zajdete pravidelně do sauny nebo zaplavat do bazénu, protáhnete tělo, skvěle si srovnáte psychiku, a hlavně nebudete muset řešit problémy!

Býk (22.4. – 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin

Tento týden si rozdělte na dvě poloviny. Až do čtvrtka se snažte nic neřešit, a to platí jak pro úřady, tak pro intimní vztah. Nadělali byste víc škody než užitku! Druhou polovinu týdne si už budete užívat bez stresu, patrně s lidmi, se kterými máte společného koníčka. Nebojte se říkat nahlas svoje názory ve společnosti, na veřejnosti, protože mnohým z vás to přinese nabídku pracovat pro nějakou silnou společnost, možná pro politickou stranu.

Blíženci (21.5. – 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur – polarita Yang

Problém budete mít až do čtvrtka se soustředěním a pokud studujete, patrně skripta nebo učebnici hodíte vzteky někam do kouta, protože vaše šedá kůra mozková bude stávkovat. Do formy se postupně budete dostávat v druhé polovině týdne. Prospěje vám zajít na koncert, do divadla či ples, ať se psychicky odreagujete. Zábava na vás bude mít blahodárný vliv, a dokonce horoskop nevylučuje, že se seznámíte úplnou náhodou s někým slavným z umělecké či hudební branže.

Rak (22.6. – 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin

Fantazie vám tento týden začne našeptávat podezření, která nebudou pravdivá. Nebezpečí tkví v tom, že vy pocítíte žárlivost a zároveň chuť se své drahé polovičce pomstít. Může to skončit nevěrou, která vás bude mrzet hodně dlouho, protože následně zjistíte, že jediný, kdo porušil slib věrnosti jste byli vy, nikoliv vaše drahá polovička. Na zpytování svědomí a srovnání psychiky budete mít celý víkend.

článek

Lev (22.7. – 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce – polarita Yang

Neberte si osobně, že si nebudete rozumět s vícero lidmi. Merkur stále couvá vašim sektorem mezilidských vztahů, a to obvykle vyvolává jakousi bariéru nepochopení. Pro vás bude nejdůležitější si vždy zpětně ověřit, zda vás lidé pochopili správně. Tím anulujete nebo minimálně zmírníte nedorozumění. V druhé polovině týdne vás překvapí chuť na sex, která bude mít neustále vzestupnou tendenci, takže je možné, že víkend se svou drahou polovičkou strávíte v posteli!

Panna (23.8. – 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur – polarita Yin

V první polovině týdne budete mít tendenci ukázat všem, že jste v práci nepostradatelní, ale to by nemuselo dopadnout dobře. Moc na sebe začnete upozorňovat v nesprávnou dobu, kdy začnete dělat jako naschvál chyby jako na běžícím pásu. To vás samozřejmě vystresuje, ale na stranu druhou se přesvědčíte, že bez pomoci ostatních se prostě v práci neobejdete. Psychiku si srovnáte během víkendu, a to díky harmonické, přímo pohádkové atmosféře ve vašem intimním vztahu.

Váhy (23.9. – 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang

Máte-li děti, až do čtvrtka budete mít velmi často pocit, že se začínají vymykat vaší kontrole. Patrně budete narážet na jejich mlčení, možná před vámi budou schovávat věci, šeptat do telefonu, abyste neslyšeli, o čem si s kamarády povídají. Nevyzvídejte, i vaše ratolest totiž může mít tajemství. To zda vám důvěřují se přesvědčíte v druhé polovině týdne, protože již budou sdílnější. Když se nedozvíte nic, zamyslete se, zda něco při jejich výchově neděláte špatně.

Štír (24.10. – 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin

Máte-li příliš silné vazby s příbuznými, máte před sebou hodně náročný týden. Zaskočí vás rozhodnutím, které vám ubere svobodu v rozhodování, možná i prostor k bydlení, zejména když žijete pod jednou střechou. Navíc jakýkoliv dialog na toto téma odmítnou, prostě vás postaví před hotovou věc bez možnosti, abyste se vyjádřili. Ono se jim to vymstí, tak nic nepodnikejte, a připomeňte si, že „Boží mlýny melou pomalu, ale jistě!“

Střelec (23.11. – 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter – polarita Yang

Váš pokus smířit se se sousedy skončí naprostým fiaskem. Jenže radit vám, ať to vzdáte předem, bude úplně marné. Vy to zkusíte, abyste měli čisté svědomí, že jste pro dobré vztahy udělali, co bylo ve vašich silách. Na druhou stranu vám to ale prospěje, protože opět oceníte, jak je pro vás důležitá rodina a někteří přátelé. Vy totiž díky sousedským hádkám budete psychicky vyčerpaní, a u nich vždycky najdete klidný azyl a hlavně prostor, kde se můžete vymluvit.

článek

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn – polarita Yin

Nedostatek financí vás tento týden přinutí více počítat a nakupovat šikovně. To je také důvod, proč byste se měli nějak takticky vymluvit přátelům z jejich pozvání, protože oni by nešetřili, vy byste se jim měli snahu vyrovnat, a konec týdne by byl hodně krutý, možná byste si museli i vypůjčit, abyste měli na základní potraviny. Nicméně vám nevědomky pomohou příbuzní, kteří vás pozvou na oběd, možná na víkendovou chatu a tam se pod pohoštěním budou přímo prohýbat stoly, takže hlady strádat určitě nebudete.

Vodnář (21.1. – 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn – polarita Yang

O svých schopnostech nepochybujte, protože občas se splete každý a vy máte před sebou mírně řečeno týden „blbec.“ Občas někde něco zapomenete, pracovní úkoly nebudete stíhat například díky až příliš častým výpadkům počítače, dokonce mnozí opakovaně zaspíte, protože budete večer tak unavení, že si zapomenete aktivovat buzení. Nicméně si tím ale ověříte, že jste vlastně psychicky silné osobnosti, protože maléry vás na kolena nedostanou a nepřipraví o dobrou náladu.

Ryby (19.2. – 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin

Pro vás bude následných sedm dní důležité vést aktivní život. Prostě choďte pravidelně do přírody, mezi lidi, hlavně se nezavírejte před světem. Nic tím nezískáte, pouze vás začne pronásledovat deprese! A to by byla škoda! Přeci nechcete vkročit do období svých narozenin nevyspaní, s kruhy pod očima! Musíte být ve formě již od středy, protože vám přijdou gratulovat i lidé, o kterých si myslíte, že vám moc nefandí. Přesvědčí vás o opaku, a to bude možná nejhezčí dárek k narozeninám, který dostanete!

e-mail: nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

Foto zdroj: profimedia.cz

17.2.2014 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist