Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro 52. týden od 23.12. do 29.12.2013

Vánoční týden je tu. Po měsíci shonu je tu konečně zasloužený odpočinek, čas strávený s rodinou a samozřejmě i dárky? Jaký bude ten nejkrásnější týden v roce? Co si pro vás přichystaly hvězdy? Přečtěte si více v našem zbrusu novém týdenním horoskopu.

  • Slunce je v Kozorohu, kde setrvá do 20.1.2014.
  • Merkur je ve Střelci. Na Štědrý den, tedy 24.12. si nakráčí do Kozoroha,
  • a setrvá zde do 11.1.2014.
  • Retrográdní Venuše je v Kozorohu, kde setrvá do 5.3.2014. Přímý směr bude mít opět od 31.1.2014.
  • Mars je ve Vahách, kde setrvá do 26.7.2014.
  • Retrográdní Jupiter je v Raku, kde setrvá do 16.7.2014. Přímý směr nabere 6.března 2014.
  • Saturn je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.
  • Uran je v bojovném znamení Berana.
  • Neptun pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
  • Pluto je ve znamení Kozoroha.
  • Fáze Luny… Měsíc ubývá. Ve středu 25.12. nastane v 14.48 hodin poslední Lunární čtvrť ve Vahách.

Beran (21.3. – 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé. 
Vládcem znamení je Mars – polarita Yang

Využijte v následných dnech všech svých znalostí okolo lidské psychiky, neuškodí vám, když se s tímto tématem seznámíte blíže pomocí odborné četby. Budete totiž opakovaně narážet na lidi, kteří se budou hroutit, a jednat s nimi budete muset v rukavičkách. To se ale týká i vašeho intimního vztahu! Chovat se totiž budete dominantně, což si vaše drahá polovička nenechá líbit. Chcete-li předejít otevřenému střetu, všechny aktivity plánujte společně s intimním protějškem.

Býk (22.4. – 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin

Když podlehnete vánočnímu stresu, připravíte se tím o energii, které v následných sedmi dnech nebudete mít nazbyt! Posilujte imunitu, a to nejen větším přísunem vitamínu C, ale například i sprchováním vlažnou vodou. Jste jediné znamení, kterému prospěje spíš sedět doma s knihou v ruce, nebo koukat na filmy a cestopisy v televizi, protože bacily a viry k sobě budete přitahovat jako magnet. Svým způsobem vám bude vyhovovat duševní činnost. Co si totiž v následných sedmi dnech přečtete, díky Slunci a Merkuru v Kozorohu nikdy nezapomenete!

Blíženci (21.5. – 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné. 
Vládu drží Merkur – polarita Yang

Občas si v následných sedmi dnech budete připadat jako na houpačce. S někým se pohádáte a vzápětí zase usmíříte, a takhle to bude probíhat vlastně až do neděle. Pokud nejste spokojeni ve stávajícím intimním vztahu, uprostřed týdne nelze vyloučit romantické zamilování, které vám dodá sílu a odvahu nevyhovující vztah ukončit. Trošku osud zamává s jedinci, kteří se živí kreativně. Nabídka kterou dostanete bude lákavá, ale vy se budete bát změn. Když krok do neznáma neuděláte, bude vás to mrzet následných šest měsíců!

Rak (22.6. – 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin

O váš čas se v následných sedmi dnech doslova poperou rodina a vaše kariéra. Rada jak to řešit jednoduchá není, protože nároky rodiny mohou zpomalit váš profesní růst a naopak, vaše honba za kariérou může poškodit vztahy v rodině. Prioritou by tentokrát měla být vaše práce, protože je pro rodinu zdrojem peněz, a pokud si tohle vaši nejbližší neuvědomí a nebudou vás podporovat, sedět jakoby na dvou židlích vydržíte jenom chvilku, a následovat bude zhroucení vašeho organismu!

článek

Lev (22.7. – 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé. 
Vládne Slunce – polarita Yang

Možná že v tomto týdnu budete mít chuť vyhodit telefon z okna, protože vám pořád bude někdo volat. Nicméně aspoň si ho vypněte při toulkách přírodou, protože by to za vás mohl udělat někdo z rodiny! Prostě budete na roztrhání, ozývat se vám budou i lidé z minulosti, a občas vám bude dělat problém vybavit si, s kým to vlastně mluvíte. Rozumné bude neběžet na každou schůzku a kulturní akci, na kterou budete pozvaní, ale věnovat se na plný úvazek rodině. Zdraví totiž máte jenom jedno, a i vaše energie má své limity!

Panna (23.8. – 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské. 
Vládcem je Merkur – polarita Yin

Pod palbou bude Mars ve vašem sektoru peněz, tak využijte svou vrozenou vlastnost, a pečlivě plánujte každý výdaj. Do dluhů potažmo kontokorentu se dostanete totiž tak rychle, že ani nebudete vědět, za co jste peníze vlastně utratili, a to by vám vlastně mohlo pokazit dny až do  konce roku. Věnujte se dětem, protože ty budou po Štědrém dnu potřebovat pohyb, bavit se, a co si budeme povídat, vy budete permanentně u televize díky vydýchanému vzduchu pořád spát, takže příroda, čerstvý vzduch a hlavně změna prostředí prospěje i vám

Váhy (23.9. – 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné. 
Toto znamení ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang

Pokora, klid a hlavně tolerance jsou pro vás klíčem, jak projít následnými sedmi dny v pohodě. Vaše snaha všechny ovládat a vlastně jim řídit život totiž velmi brzo narazí, a atmosféra u vás doma bude připomínat klid před bouří. Všichni se budou mračit, a čekat na příležitost, jak si ventilovat vztek. Máte-li dům či zahradu, udělejte si na pozemku pořádek, starost a péči zaměřte na rodiče a seniory v rodině, ale hlavně nikomu nenařizujte, co má o co nemá dělat!

Štír (24.10. – 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní. 
Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin

Velmi negativní dopad na vaši psychiku bude mít v tomto týdnu samota. Vy ji totiž budete vyhledávat, potlačovat v sobě emoce, které se ale ve vás budou kumulovat tak dlouho, až jednoho dne vybouchnete, a možná ani vy nebude chápat, proč se vlastně rozčilujete. Tak si zapište do paměti, že čím víc se budete stýkat hlavně s příbuznými, sousedy, povídat si s přáteli, tím úměrně bude stoupat váš optimismus!

článek

Střelec (23.11. – 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé. 
Vládcem je Jupiter – polarita Yang

Pokud jste poslední dny koukali pořád do prázdné peněženky, v tomto týdnu se vaše finanční situace otočí! Možná vám konečně klient proplatí fakturu, nebo vám někdo vrátí dluh, ale nelze vyloučit ani mimořádné prémie či třináctý plat. Nějaký obos možná dostanete dokonce pod stromeček od seniorů. Nicméně velmi opatrně byste měli našlapovat v intimním vztahu. Může to být například popichování někoho z přátel, kdo vyvolá mezi vámi a protějškem napětí, které když nebudete od počátku korigovat, mohlo by se snadno stát, že ke konci týdne budete usínat sami!

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské. 
Vládcem je Saturn – polarita Yin

V následných sedmi dnech se proměníte k nepoznání. Začnete se řídit heslem, že jediný správný názor je ten váš, a bude vám úplně jedno, že okolí má názor opačný. Od nikoho si nenecháte poradit, ale tahle svým způsobem paličatost vám prospěje. Smíříte se totiž s několika lidmi, ale nikoliv proto, že byste například uznali svou chybu. Budete mít jazyk jako břitvu, pořádnou špetku drzosti, a blížící se nový rok vás upozorní, že byste do něho měli vstoupit s čistým stolem!

Vodnář (21.1. – 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang

Stresu v tomto týdnu předejdete snadno. Neposlouchejte klepy a už vůbec se nezabývejte tím, co si o vás myslí lidé v okolí. To vám totiž může být úplně jedno! Energii investujte do vydělávání peněz, a to i neobvyklým způsobem. Můžete například vydělat na zprostředkování prodeje uměleckého předmětu, ale i díky krátkodobější práci či nečekané zakázce. Když budete mít pocit, že jste psychicky rozhozené, horoskop vám doporučuje vyzkoušet jógu.

Ryby (19.2. – 20.3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní. 
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin

Nezapomínejte v tomto týdnu na přátele, a hlavně se nestraňte večírků, oslav, ani mejdanů! Občas totiž na svou adresu zaslechnete oprávněnou chválu, a to vám zvýší sebevědomí! Jediným problémem mohou být peníze. Nicméně vaše intuice bude nastavena na příjem, a ta vás vždy zbrzdí, když budete mít chuť koupit nějakou dražší věc. Snažte se, abyste měli plnou ledničku, a větší investice podnikněte až v roce 2014.

e-mail  :  nadamagic@seznam.cz 
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz
http://www.webpark.cz/nadasmidova
Foto: Profimedia.cz
23.12.2013 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist