Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro 51.týden od 16.12. do 22.12.2013

Komu se tento týden budou dařit navazovat nové kontakty a kdo by se těch starých měl držet zuby nehty? Komu se bude dařit v práci a komu spíše na poli soukromém? To a mnohem více si přečtěte v našem horoskopu na příští týden.

  • Slunce je ve Střelci. V sobotu 21.12. v 18.11 hodin vstoupí Slunce do Kozoroha, nastane tedy zimní slunovrat.
  • Merkur je ve Střelci a zde setrvá až do 24.12.
  • Venuše je v Kozorohu, kde setrvá do 5.3.2014  V Sobotu 21.12. přesně 23.46 hodin se Venuše otočí a retrográdní směr bude mít až do 31.1.2014.
  • Mars je ve Vahách, kde setrvá do 26.7.2014.
  • Retrográdní Jupiter je v Raku, kde setrvá do 16.7.2014. Přímý směr nabere 6.března 2014.
  • Saturn je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.
  • Uran je v bojovném znamení Berana.
  • Neptun pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
  • Pluto je ve znamení Kozoroha.
  • Fáze Luny…Měsíc dorůstá. V úterý 17.12. nastane v 10.20 hodin úplněk v Blížencích. Poté měsíc začne ubývat.

Beran (21.3. – 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars – polarita Yang

Vaše mozková kapacita bude v tomto týdnu nastavená na příjem, takže si zapamatujete i pouhým poslechem spoustu informací. Nelze ani vyloučit, že díky intelektuální zvědavosti a chuti si povídat se seznámíte například formou internetu s lidmi z opačného konce světa. To jsou pozitiva následných sedmi dnů, ale mnohé čeká i překvapení ve vztahu k bydlení. Sice to nebude žádná tragédie, ale patrně se přestanete bavit s někým ze sousedů.

Býk (22.4. – 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin

Svým způsobem jste pohodlné znamení, takže radost vám nutnost skoro pořád pohotově a hlavně rychle reagovat nedělá. Proto byste měli řízení auta přenechat někomu jinému, jinak vás každá jízda vystresuje, nelze ani vyloučit malou kalamitu! Vyhýbat byste se měli i nočním flámům s přáteli, protože se snadno zapletete do cizího konfliktu, a řešit cizí spory v době adventu přeci nemáte zapotřebí!

Blíženci (21.5. – 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur – polarita Yang

Přitahovat k sobě jako magnet budete opačné pohlaví díky Slunci v sektoru partnerství. Ale v trvalém vztahu vám to může začít skřípat, zejména když jste dlouhodoběji neřešili nějaké drobné problémy. V takovém případě vás čeká v následných sedmi dnech nejeden hodně hlasitý rozhovor, ale to ničemu neuškodí. Mezi vámi a intimním protějškem se vyčistí napětí a prostor konečně dostane adventní atmosféra. Ke konci týdne se nedá vyloučit konflikt s nadřízenými, protože změní termín nějaké zakázky či práce, uzávěrky, a vy prostě nebudete stíhat.

článek

Rak (22.6. – 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin

Máte-li trvalý vztah, i přes předvánoční nervozitu bude vašemu partnerství vévodit pohodová atmosféra, což vám bude závidět nejedno znamení. I díky tomu vyřešíte bez nějakých emočních scén a hlasitého láteření problém, který si pro vás přichystají vaše ratolesti ke konci týdne. Existuje ale i cesta, jak se tomu vyhnout. Neberte děti od pátku na nákupy, protože je přímo ošálí lesk, a strčí do kapsy věc, kterou jim odmítnete koupit.

Lev (22.7. – 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce – polarita Yang

Práce vám v tomto týdnu bude odsejpat. Možná to bude i díky tomu, že nic nebudete vnímat jako břemeno, ale ke všemu začnete přistupovat jako ke hře. Zpozornět byste ale měli ke konci týdne. Pokud začnete zejména ráno po probuzení pokašlávat, pálit vás budou oči, popadněte parní moc, a vyčistěte celý byt, samozřejmě i matrace na spaní. Původcem vašich zdravotních problémů patrně budou roztoči, kterým se díky teplu u vás začne nebývale dařit!

Panna (23.8. – 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur – polarita Yin

Ať už budete v pokušení odstartovat nový vztah, nebo například změnit zaměstnání nebo směr podnikání, buďte opatrní! Nevěřte slibům, protože by následovalo zklamání, které by jen tak neodeznělo. Zejména v případě, že s novým objevem strávíte noc, zaměníte skvělý sex za lásku, z pracovního poměru se patrně vyklube krátkodobá brigáda. Nicméně pokud máte v plánu zhubnout, cvičením a mírným dietním jídelníčkem dokážete nebývale velký úbytek na váze.

Váhy (23.9. – 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang

S většími investicemi nepospíchejte. Budete mít sklony jednat ukvapeně, a nepromyšlené akce by znamenaly ztrátu. Jedním podpisem nebo převodem finanční částky byste se nenávratně připravili o nemalé peníze. Navštívit byste měli všechny, i vzdálené příbuzné, a třebas je pozvat k sobě na neděli odpoledne. Tím se vám podaří nemožné, že opět spolu začnou komunikovat například sestřenice, které spolu léta nemluví.

Štír (24.10. – 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin

Prospěje vám stýkat se v tomto týdnu pouze s lidmi, se kterými máte stejné názory na život, a podobnou životní úroveň. Tak se vyhnete závisti, pomluvám. Nezadaní by měli být aktivní, a vyrážet pravidelně do ulic! Protože na adventních trzích nebo vánočním koncertu se můžete setkat se svou budoucí partnerkou potažmo partnerem! Tentokrát můžete i risknout rande na slepo s osůbkou, se kterou se znáte z diskusí na sociálních sítích, protože realita předčí v tom pozitivním smyslu vaše očekávání!

článek

Střelec (23.11. – 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter – polarita Yang

Držte si od těla příbuzné. Jinak vás někdo z nich svou nesolidností tak naštve, že se s ním budete s malými přestávkami hádat vlastně celý týden, a to vám za to nestojí! Zaměřte se na aktivity, které budou příslibem financí, protože horoskop naznačuje příležitost vydělat si slušnou sumičku. Možná půjde jenom o krátkodobou brigádu během víkendu, ale suma kterou dostanete vám přijde během Vánoc vhod. Během víkendu se snažte necestovat na větší vzdálenosti, pořádně zkomplikovat život by vám mohla změna počasí, a následné zdravotní problémy díky prochladnutí.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn – polarita Yin

Zkraje týdne nepodepisujte smlouvy, dokumenty, což se týká i podnikatelů. Upsaly byste se doslova vlastní krví, protože někdo by z vaší šikovnosti a pracovitosti měl profit, vy byste ostrouhali mrkvičku. Velké dilema budou prožívat nezadaní. Jedna osůbka vás omámí oblečením, vyjadřováním, ale intuice vás bude varovat, že něco není v pořádku. Bude stačit, když si zahrajete na tajného detektiva, a patrně zjistíte, že za dokonalým zevnějškem se skutečně skrývá osůbka pochybné pověsti, a ze vztahu vlastně vycouváte dřív, než se stačíte zamilovat až po uši.

Vodnář (21.1. – 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn – polarita Yang

Zdraví by pro vás mělo být v tomto týdnu prioritou. Změnit životosprávu vás patrně donutí menší nevolnost, možná nadváha, v každém případě byste neměli nic podceňovat, i když problém jakoby odezní. On se totiž během několika dnů opět vrátí, a to v takové intenzitě, že možná víkend strávíte na lůžku, nebo v ordinaci pohotovosti.

Ryby (19.2. – 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin

I zadaní v tomto týdnu mohou zaměnit soucit za lásku. Realita bude úplně jiná, než jak vy ji uvidíte, a je jasné, že následovat bude zklamání. Jenže vy si budete libovat v iluzích ve všech oblastech života, ověřená informace pro vás nebude nic znamenat, a potom se začnete divit, že se vám život tříští a hlavně vymyká kontrole. Na zem vás vrátí někdo z přátel, je ale otázkou zda to nebude pozdě. Když se ale zaměříte na svou kariéru, a věnujete jí klidně i svůj volný čas, vyhnete se zklamání!

e-mail: nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/
Foto zdroj: profimedia.cz

16.12.2013 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist