Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro 50.týden od 10.12. do 16.12.2012

Bude mít tento týden pro vás nádech romantiky, bude se vám dařit v práci nebo naopak? Máte se raději šetřit, nebo máte sil a energie na rozdávání? To a mnohem více vám prozradí náš horoskop…

Slunce je ve Střelci, kde setrvá do 21.12.
Merkur je ve Štíru. Do Střelce vstoupí 11.12. Setrvá zde do 31.12. kdy odpoledne vstoupí do Kozoroha.
Venuše je ve Štíru, a setrvá zde do 16.12.
Mars je v Kozorohu. Do následného Vodnáře vstoupí 26.12.
Retrográdní Jupiter je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013. Přímý směr opět nabere 3.2.2013.
Saturn je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.
Retrográdní Uran je v bojovném znamení Berana. Přímý směr opět bude mít od 13.12.2012.
Neptun pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
Pluto je ve znamení Kozoroha.
Fáze Luny…
Měsíc ubývá…Ve středu 13.12. nastane v 9.42 hodin novoluní ve Střelci.

Beran (21.3. – 21.4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars – polarita Yang
Když narazíte v následných sedmi dnech na nedůvtipného člověka, šetřete si hlasivky i šedou kůru mozkovou. V tomto týdnu se totiž spousta lidí ukáže v pravém světle, a vy zjistíte, že máte okolo sebe několik exemplářů, kteří mají tak ohromné vědomostní mezery, že dostanete chuť jim doporučit, aby vrátili školné. Jenže s hloupostí jde obvykle ruku v ruce i urážlivost, tak se k takovým lidem otočte zády. Přece se k vůli nim nebudete v adventním čase rozčilovat!

Býk (22.4. – 21.5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin
Pokud ještě nemáte jasno, co koupíte svým nejbližším pod stromeček, ve výběru vám v tomto týdnu pomůže novoluní ve vynalézavém Střelci. Tak se nestresujte, protože nápady si vás najdou samy. Připravte si ale i kreditní kartu, protože se jedná o znamení, které umí pořádně přehánět, takže utratíte daleko víc peněz, než máte v plánu. Ale věci které nakoupíte, budou skvělé!

Blíženci (22.5. – 21.6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur – polarita Yang
První polovina týdne přihraje mnohým z vás skvělou pracovní příležitost. Pokud hledáte práci, ve dnech okolo úterý mějte po ruce neustále telefon, ať nic nepropásnete! Druhá polovina týdne vás přinutí věnovat se vztahům. Nejste-li spokojeni v stávajícím partnerství, novoluní ve Střelci vám propůjčí křídla, a vy se bez rozmyslu vrhnete do nového vztahu. Jenže rozumné bude nechat si otevřená zadní vrátka. Povahové rysy vaší nové lásky vyplují na povrch až za několik dnů, a tak udělejte vše proto, abyste se měli po romantickém záletu kam vrátit!

Rak (22.6. – 21.7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin
Nezadaní se v první polovině týdne zamilují, zadaní budou plánovat početí potomka. Druhá polovina týdne ale tak idylická a romantická nebude. Možná se dozvíte, že v sobotu a v neděli místo obcházení adventních trhů budete nuceni jít do práce, což vás pořádně otráví. Berte to ale z té lepší stránky. Nadřízení se zachovají velkoryse a slušně vám za víkend zaplatí. Takže i když ve vašem vztahu bude mírné dusno, malým dárkem a sladkými slovíčky si svou drahou polovičku udobříte.

Lev (22.7. – 22.8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce – polarita Yang
O tom, že si občas někdo v rodině nechává spoustu informací pro sebe moc dobře víte, a počátkem tohoto týdne se jedno rodinné tajemství prozradí. Naštěstí se dozvíte pozitivní zprávy. Druhou polovinu týdne věnujete zábavě, dokonce je možné, že se vrátíte ke svému koníčku, zálibě z mládí. V sobotu se budete chovat jako utržení z řetězu. Koukejte kam šlapete, pokud se rozhodnete jít lyžovat, buďte opatrní a hlavně doma nezapomeňte chrániče, hrozí vám zranění!

Panna (23.8. – 22.9.)
Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur – polarita Yin
Po dlouhé době se počátkem týdne potkáte s příbuznými, se kterými se díky hádkám nestýkáte. Tentokrát vše proběhne naprosto v klidu. Zato u vás doma to bude ve dnech okolo čtvrtka vypadat jako na bitevním poli. Hádat se bude každý s každým, ale od sporů byste měli držet dál seniory. Všechno si v tomto adventním čase berou příliš k srdci, a nakonec si začnou namlouvat, že se hádáte k vůli nim. Tak jim dejte najevo, že se mýlí, věnujte jim sobotu, neděli, vytáhněte je na vánoční trhy.

[[related]]

Váhy (23.9. – 23.10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang
Než si něco v první polovině týdne koupíte, ujasněte si, zda věc skutečně potřebujete. Jinak si budete ještě v neděli vyčítat, že jste vyhodili peníze oknem za zbytečnosti. V druhé polovině týdne sázejte na dialog, diskuse, a to jak se sousedy, tak i příbuznými. Také internet se pro vás může stát skvělým zdrojem užitečných informací, které uplatníte v budoucnu ve své profesi. Dokonce by vám mohly posloužit jako most k vzestupu v kariéře.

Štír (24.10. – 22.11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin
Jste-li nezadaní, Luna s Venuší vám zprostředkují ve dnech okolo úterý romantické seznámení, ze kterého se vyklube vášnivý vztah. Do žádného finančního rizika se nepouštějte ve dnech okolo čtvrtečního novoluní ve Střelci. Nebudete mít všechny informace, a přijít o peníze těsně před Vánocemi by příjemné samozřejmě nebylo. K důležitým, a vlastně těm správným informacím se dostanete v sobotu. Tak vyčkejte, ono vám nic neuteče!

Střelec (23.11. – 21.12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter – polarita Yang
Útočiště, kde si budete moci v klidu meditovat, budete hledat počátkem týdne. Zjistíte totiž, že si s ostatními nerozumíte, bude vám připadat, že mluvíte jiným jazykem. Ožijete ve Středu, ale energii i peníze si šetřete na závěr týdne. Bavit vás budou nákupy, a tentokrát se překonáte, protože zapomenete na srandičky, a svým  nejbližším koupíte hodnotné věci. Dokonce nelze vyloučit, že pro osůbku, kterou milujete, obstaráte cennou starožitnost.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn – polarita Yin
Počátek týdne pojmete velkoryse, a svým způsobem mírně nezodpovědně. Budete totiž flámovat. Uprostřed týdne vás přepadne únava, je i možné, že si dokonce začnete namlouvat, že na vás leze chřipka. Vždy si najdete klidný koutek a budete relaxovat, podřimovat. Doženete spánkový deficit, a v sobotu už pojedete na plný plyn, a to doslova. Tak nezapomeňte na brzdy, zejména když bude náledí!

Vodnář (21.1. – 18.2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn – polarita Yang
Když vás zkraje týdne napadne udělat změnu ve své kariéře, prodiskutujte své plány s člověkem, kterému důvěřujete. Patrně vás popostrčí, nasměruje. S realizací ale počkejte až na závěr týdne, nic neuspěchejte. Novoluní ve čtvrtek sice nastane ve vašem sektoru snů, ale jasno, ucelenou představu, jaké kroky máte udělat, abyste nešláply vedle, budete mít až v sobotu.

Ryby (19.2. – 20.3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin
Když vás napadne počátkem týdne přihlásit se do nějakého kurzu, udělejte to hned, a nikomu o tom neříkejte. Najde se totiž okolo vás spousta rýpalů, kteří vám rozhodnutí začnou rozmlouvat, a když couvnete, odvahu už další dny nenajdete. Ostřejší lokty budete mít v druhé polovině týdne. Začnete se daleko razantněji prosazovat v zaměstnání, a bude vám to ku prospěchu, protože horoskop naznačuje profesní úspěch!

e-mail  :  nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz
10.12.2012 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist