Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro 5.týden od 3.2. do 9.2.2014

Nový týden je tu a s ním i zcela nový horoskop. Co vás čeká na poli lásky? Změní se něco ve vašem vztahu, kariéře nebo finanční situaci? Na co byste si měli dát pozor, a co byste si naopak měli užít? To a mnohem více si právě teď můžete přečíst…

Slunce je ve Vodnáři, kde setrvá do 18.2.2014.
Merkur je v Rybách. Ve čtvrtek začne být retrográdní. Díky tomu se 13.2. opět vrátí do Vodnáře. Do Ryb poté vstoupí 17.3.
Venuše je v Kozorohu, kde setrvá do 5.3.2014
Mars je ve Vahách, kde setrvá do 26.7.2014.
Retrográdní Jupiter je v Raku, kde setrvá do 16.7.2014. Přímý směr nabere 6.března 2014.
Saturn je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.
Uran je v bojovném znamení Berana.
Neptun pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
Pluto je ve znamení Kozoroha.
Fáze Luny… Měsíc přibývá. Ve čtvrtek 6.2.2014 v 20.22 hodin nastane první Lunární čtvrť v Býku. 

Beran (21.3. – 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé. 
Vládcem znamení je Mars – polarita Yang

Týden bude přát zejména těm, kteří se zajímáte o duchovní nauky. Skvěle vám bude fungovat intuice, dovedete se dokonce naladit na psychiku druhých, což vám zvedne sebevědomí. Ale následných sedm dní v sobě skrývá velké nebezpečí. Vyhýbejte se alkoholu, práškům na spaní, i lehkým drogám. Zní to asi banálně, ale vy si díky Merkuru pohybujícím se v blízkosti Neptunu můžete vybudovat závislost, a vymanit se z chapadel například ohnivého moku nebo sedativ, bude běh na dlouhou trať.

Býk (22.4. – 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin

Sladká slovíčka v tomto týdnu na vás nebudou fungovat, natož plytké výmluvy. Prokouknete sebemenší lež a díky tomu patrně skončí jedno vaše přátelství, protože zjistíte, že vám někdo ze známých lže, nebo vám neříká úplné informace. Velký pozor byste si měli dávat během diskusí na veřejnosti, ve společnosti. Někdo vaše slova zkreslí, a následně vaši dobrou pověst roznese na kopytech.

Blíženci (21.5. – 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné. 
Vládu drží Merkur – polarita Yang

Každou informaci a zprávu od nadřízených i kolegů si od počátku týdne pečlivě ukládejte v počítači. V druhé polovině týdne nastane zmatek, někdo z nich vám začne tvrdit, že vám například žádný takový příkaz nebo informaci či prosbu nezasílali, a když jim nedoložíte, že se mýlí, udělají z vás nezodpovědné osůbky.

Rak (22.6. – 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin

Pokud studujete, hlídejte si například skripta a potřebné pomůcky. Není jasné, zda je někde zapomenete nebo vám je kdosi odcizí, v každém případě by vám ztráta pořádně zkomplikovala život. Vzhledem k pohybu Merkuru se nedají vyloučit ani problémy ve vztahu k cestování na delší vzdálenosti. Příčinou může být propadlý pas, nebo zmeškáte odlet letadla, v každém případě se obrňte trpělivostí a nijak nekomentujte například přístup celníků, vykoledovali byste si navíc i pokutu.

článek

Lev (22.7. – 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé. 
Vládne Slunce – polarita Yang

Nikomu v následných sedmi dnech nepůjčujte peníze, a ani vy sami si od nikoho neberte půjčku. Zamotali byste se problémů, a trvalo by čtyři týdny, než byste se vzpamatovali! Dokonce nelze ani vyloučit, že naprostou náhodou zjistíte, že jste v registru dlužníků a vy touto nepopulární formou zjistíte, že známí, kterým jste kdysi ručili, úvěr nesplatili, a když ho neuhradíte vy, hrozí vám exekuce.

Panna (23.8. – 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské. 
Vládcem je Merkur – polarita Yin

Pokud jste nedávno ukončili partnerský vztah nebo obchodní spolupráci, a nejste si jisti, zda to bylo správné rozhodnutí, v následných sedmi dnech dostanete příležitost vztah znovu obnovit. Nejdřív byste si ale měli ujasnit, proč například k rozchodu nebo vypovězení smlouvy došlo. Pokud to bylo díky ztrátě důvěry nebo nevěře, nic nepodnikejte, buďte ostražití, protože stejná situace by se mohla opakovat!

Váhy (23.9. – 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné. 
Toto znamení ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang

Od pondělí pečlivě sledujte své zdraví a obloukem se vyhýbejte alkoholu! Vzhledem k silně obsazenému znamení Ryb budete mít oslabený imunitní systém, takže vás skolí každá viróza. Hlavně neexperimentujte s medikamenty, nesnažte se například ospalost či únavu přelstít povzbuzujícími prášky. To by byla cesta do pekel. Do stravy zařaďte co nejvíc citrusů, pijte pravidelně sypaný zelený čaj, ten vás povzbudí a navíc pomůže tělu vyplavovat škodliviny.

Štír (24.10. – 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní. 
Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin

Pokud jste čerstvě zamilování, mnozí ke konci týdne už budete usínat sami. Možná si například všimnete, že vaše láska slíbí i modré z nebe, ale na rande vždy přijde se zpožděním a následovat budou průhledné lži, nebo popíjí až příliš často alkohol. Vy si uvědomíte, že s takovým člověkem nechcete jít společným životem, a rozchod bude hodně emoční. Hlavně zapomeňte na soucit, protože problémy by pouze narůstaly!

článek

Střelec (23.11. – 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé. 
Vládcem je Jupiter – polarita Yang

S rodiči se v následných dnech bavte pouze o tom, jak se mají, zda něco nepotřebují, ale tím by to mělo skončit. Hlavně s nimi nemluvte o dalších příbuzných, sourozencích, protože budete mluvit mírně zmateně, oni si něco vyloží po svém a následovat bude řetězec předávání zkreslených informací, které když se vám podaří rozplést a vysvětlit, jak jste to vlastně mysleli, tak si zasloužíte medaili!

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské. 
Vládcem je Saturn – polarita Yin

Když vás zaujme esoterika, kupte si knihy, filmy na dvd s touto tématikou, ale v žádném případě se nepřihlašujte do kurzu, nechoďte na setkání rádoby zasvěcených. Patrně by vám svými názory na určitou dobu pořádně popletli myšlení. Nedá se ani vyloučit, že byste si dobrovolně vkročili do spárů sekty, a následně se z jejich vlivu vymanit by byl velký problém!

Vodnář (21.1. – 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang

O peníze můžete v tomto týdnu přijít snadno, unáhlenou koupí věci například ve výprodeji, která nebude levná, a během chvilky přestane fungovat. Dokonce vám pohyb Merkuru doporučuje kontrolovat si datum spotřeby u nakupovaných potravin. Pokud vám ale někdo dluží peníze, bude stačit, abyste se dotyčnému ozvali, a sám vám přinese peníze až pod nos, což se také týká půjčených věcí, zejména knih.

Ryby (19.2. – 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní. 
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin

Nenamlouvejte si v následných sedmi dnech, že nic neumíte! Pohrávat si bude s vaší pamětí i psychikou Merkur, tak když na vás padne splín nebo se zamotáte do problémů, vyrazte ven. Chůze a čerstvý vzduch vás vždy uklidní a dobijí energií. Vyhýbat byste se měli sedánkům se sousedy, zejména když budou něco slavit. I jedna sklenička by na vás zafungovala jako jed. Nejenže byste začali plácat nesmysly, ale rozhodili byste si i metabolismus.

e-mail  :  nadamagic@seznam.cz 
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz
http://www.webpark.cz/nadasmidova
foto: profimedia.cz
3.2.2014 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist