Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro 45.týden od 4.11. do 10.11.2013

Další týden je tu a jak hvězdy napovídají, vypadá to, že bude plný zvratů, vášně, lásky, hádek, neshod, ale i úspěchů a zadostiučinění. Podívejte se, co si pro vás připravily hvězdy v novém horoskopu astroložky Nadi Šmídové…

  • Slunce je ve Šíru, kterým bude putovat do 22.11.
  • Retrográdní Merkur je ve Štíru. Setrvá zde až do 5.12.
  • Venuše je ve Střelci. V úterý 5.11. vstoupí Venuše do Kozoroha, kde setrvá do 5.3.2014!
  • Mars je v Panně, kde setrvá do 7.12.
  • Jupiter je v Raku, kde setrvá do 16.7.2014.
  • Saturn je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.
  • Retrográdní Uran je v bojovném znamení Berana.
  • Retrográdní Neptun pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
  • Pluto je ve znamení Kozoroha.
  • Fáze Luny...
  • Měsíc přibývá…V neděli 10.11. nastane v 6.58 hodin první Lunární čtvrť ve Vodnáři.

Beran (21.3. – 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé. 
Vládcem znamení je Mars – polarita Yang

Sice se počátkem týdne budete vyhýbat rozhovorům, zejména důvěrným, ale ono vám to bude k užitku. Ponoříte se do svého vnitřního světa a dopřejete si emocionální oddech od všech světských problémů. Ve dnech okolo středy vás k aktivitě přinutí nutnost cestovat, pokud hledáte bydlení, může to být výhodná koupě či pronájem, co vás přinutí přerušit rozjímání a vyrazit ven. Ve dnech víkendu dělejte přesně opak toho, co vám budou radit přátelé, a možná vyděláte i slušné peníze!

Býk (22.4. – 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin

V prvních dnech tohoto týdne budete svou energií strhávat k aktivitě i okolí! Naopak uprostřed týdne vám prospěje odpočívat, a to i duševně, nevměšovat se do rozhovorů, které se vás nebudou týkat. Budete mít chuť někomu říct, že je hlupák, a tím byste si udělali zbytečně z jedné osůbky nepřítele číslo jedna. Jste-li zadaní, ve dnech víkendu budete citově tápat. Pokud váš partnerský vztah dlouhodoběji nefunguje dle vašich představ, je možné, že si v neděli začnete balit kufry.

Blíženci (21.5. – 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné. 
Vládu drží Merkur – polarita Yang

Až do středy se v zaměstnání nezastavíte, ale naštěstí se najde v rodině nebo mezi přáteli podnikavec, který vás bude jakoby držet nad vodou, a když budete potřebovat něco vyřídit například na úřadech, ochotně tam zajde za vás. Když na vás ale v druhé polovině týdne navalí nadřízení ještě víc práce, víkend klidný mít nebudete. Dostaví se krize, únava psychická i tělesná. Tělo vám tím vyšle signál, že došlo k přetížení organismu, a nelze vyloučit, že několik dnů dalšího týdne strávíte na lůžku.

článek

Rak (22.6. – 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin

Troška umírněnosti vám v tomto týdnu prospěje. Podceňovat totiž budete rizika, a to by mohlo skončit neblaze! Když například ztratíte kontrolu nad svými hormony a emocemi, můžete starou lásku hodit přes palubu, a toho budete litovat hned během víkendu. Stejně tak pohořet mohou ti z vás, kteří se rozhodnou založit si firmu, a ve stávajícím zaměstnání podají výpověď. Nechte všechna důležitá rozhodnutí na příští týden, jen tak si celou neděli nebudete sypat popel na hlavu!

Lev (22.7. – 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé. 
Vládne Slunce – polarita Yang

Hlavním tématem, které se bude prolínat tímto týdnem, budou pro vás peníze a zabezpečení rodiny. Patrně se vám podaří vyladit domácí rozpočet k dokonalosti, abyste nestrádali, ale ani nevyhazovali peníze oknem. Je ale otázkou, jak se vaše nově zavedená pravidla budou líbit vaší drahé polovičce, ostatním v rodině. Pokud to totiž v něčem přeženete, během víkendu to u vás na domácí půdě bude nebezpečně jiskřit, ale jedno pozitivum to přinese. Vyčistí se v rodině vzduch, protože každý si upřímně řekne, co má na srdci.

Panna (23.8. – 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské. 
Vládcem je Merkur – polarita Yin

Od základů budete muset v tomto týdnu změnit stanovisko na jednu událost z minulosti. Nikomu se ale neomlouvejte, to by k ničemu nevedlo, jenom se zařiďte dle nových informací. Ke konci týdne snadno podlehnete emocionální náladě druhých. Tak když narazíte na souseda, který se bude tvářit kysele, neptejte se, co se mu stalo. Okamžitě by vás zavalil svými starostmi, poprosil vás o pomoc, a vy byste víkend trávili řešením problému, který řešení mít nebude, protože vše dospělo do fáze, že by si s tím neporadil ani kouzelník.

Váhy (23.9. – 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné. 
Toto znamení ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang

Nezadaní by v tomto týdnu neměli sedět doma. Sama Junona vám vytvoří romantickou příležitost k navázání vztahu! Bude to připomínat mírně „růžovou knihovnu,“ protože se zamilujete z minuty na minutu, a vztah může velmi brzo vyústit v manželství! Ve dnech víkendu odmítejte návštěvy příbuzných. Vypukla by mezi vámi hádka o majetek, peníze, a vaše spory by gradovaly celý měsíc do naprosto nesmyslných obvinění, a po tom určitě netoužíte!

Štír (24.10. – 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní. 
Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin

Neposlouchejte rady mladších lidí, to se týká práce i rodiny. Oni to budou myslet dobře, ale nic nedomyslí do konce, zbytečně byste zabředli do problémů. Bydlíte-li pod jednou střechou s rodiči, prarodiči, víkend se snažte trávit mimo domov. Horoskop vás varuje před generačním konfliktem! To platí zejména pro ty, kteří slaví v neděli narozeniny. Možná budete tak hluční, že seniorům dojde trpělivost, a doporučí vám, až si hledáte jiné bydlení.

článek

Střelec (23.11. – 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé. 
Vládcem je Jupiter – polarita Yang

V první polovině týdne půjdete od jedné zábavy do druhé. Dokonce se dá napsat, že než jedna párty skončí, už vás někdo bude zvát na další. Jeden přínos to pro vás mít bude! Seznámíte se s člověkem, který se stane vaším věrným přítelem, anebo osudovým partnerem. Je ale jasné, že ponocování se někde projevit musí. Vy to vydržíte do víkendu. Volné dny prospíte, a možná díky tomu zapomenete na jeden slib, což vám hned tak příbuzní nezapomenou.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské. 
Vládcem je Saturn – polarita Yin

Pozor si dávejte na své reakce a chování obecně hned zkraje týdne. Když se k někomu zachováte hrubě nebo bezohledně, dotyčný si to jakoby nechá líbit, vůbec nebude reagovat. Vy to budete vnímat jako výzvu, a začnete ještě víc přitvrzovat, v domnění, že si vlastně můžete dovolit všechno. O opaku vás přesvědčí víkend. Dotyčný vám to vrátí i s úroky a ještě vám něco přidá navrch. Bude to jako ledová sprcha, ze které se vzpamatujete až ve dnech okolo 17.11.

Vodnář (21.1. – 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang

Následných sedm dní prožijete v klidu, ale má to dvě podmínky! Že se nenecháte v zaměstnání rušit při práci a nebudete se snažit řešit cizí problémy. V opačném případě budete neustále s někým řečnit, poté pobíhat a něco zařizovat pro cizí lidi. Mazanost některých jedinců v tomto týdnu by si zasloužila medaili, protože vás oblafnou svými stesky, a když to v neděli zjistíte, budete mít pocit, že snad vyskočíte z kůže!

Ryby (19.2. – 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní. 
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin

Jakmile v následných sedmi dnech narazíte na sebemenší problém, hned ho řešte, nic neodkládejte. Jinak se drobnosti začnou kupit, vy sice budete jakoby v pohodě, ale najednou se na vás ta kupa sesype, a vy nebudete vědět, kam dřív skočit! Ke konci týdne vypluje na povrch jedna starší právní záležitost, a vy si ověříte, kdo má ve vaší blízkosti smysl pro poctivost a spravedlnost. Možná zjistíte, že mnoho takových lidí okolo sebe nemáte, ale zachovejte klid, protože „Boží mlýny melou pomalu, ale jistě“!

e-mail  :  nadamagic@seznam.cz 
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz
http://www.webpark.cz/nadasmidova
Foto: Profimedia.cz
4.11.2013 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist