Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro 44.týden od 28.10. do 3.11.2013

Toužíte seknout s prací, která vás nebaví a začít podnikat? Chcete udělat definitivní tečku za nefunkčním vztahem? Toužíte potkat někoho zajímavého a nového, nebo si snad slibujete od následujících dní postup v kariéře? Přečtěte si, jak jsou vám nakloněny hvězdy. Přečtěte si náš zbrusu nový týdenní horoskop…

  • Slunce je ve Šíru, kterým bude putovat do 22.11.
  • Retrográdní Merkur je ve Štíru. Setrvá zde až do 5.12.
  • Venuše je ve Střelci, kde setrvá do 7.11.
  • Mars je v Panně, kde setrvá do 7.12.
  • Jupiter je v Raku, kde setrvá do 16.7.2014.
  • Saturn je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.
  • Retrográdní Uran je v bojovném znamení Berana.
  • Retrográdní Neptun pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
  • Pluto je ve znamení Kozoroha.
  • Fáze Luny...
  • Měsíc ubývá...V neděli 3.11. nastane v 14.50 hodin úplné prstencové Solární zatmění ve Štíru.

Beran (21.3. – 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé. 
Vládcem znamení je Mars – polarita Yang

Na změnu profese není pro vaše znamení vhodný čas, tak zatněte zuby a ovládejte se. To platí hlavně pro Berany, kteří pracují v týmu, protože jakákoliv sólo akce by skončila nezdarem, a nerespektování nadřízených by vás přivedlo do slepé uličky. Zapracovat byste měli na zvyšování imunity, třeba pravidelnou návštěvou sauny. Krušný víkend čeká na ty, kteří mají dluhy, ale nesplácí je. Nelze vyloučit, že u vašich dveří zazvoní exekutor.

Býk (22.4. – 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin

O ničem nejednejte v soukromí, za zavřenými dveřmi, a o nikom nemluvte za jeho zády. Zakažte si prostě tajné schůzky a dohody, protože byste se mohli připravit o dobrou pověst, důvěryhodnost. Pokud žijete ve vztahu na psí knížku a vyhýbáte se diskusím o svatbě, zásnubách, během víkendu se něco tak zamotá, že svůj vztah budete muset konečně řešit, ale je otázkou, zda se bude jednat o vaše svobodné rozhodnutí. Patrně něco budete muset podniknout pod tlakem, proti svému přesvědčení.

článek

Blíženci (21.5. – 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné. 
Vládu drží Merkur – polarita Yang

Snažte se od počátku týdne směrovat energii a veškerý volný čas k rodině. Vůbec se nedá vyloučit, že díky tomu zjistíte, že někdo z dříve narozených potřebuje každodenní péči, ale to při dobré vůli s ostatními příbuznými hravě zvládnete. Máte-li domácího mazlíčka, ve dnech víkendu byste neměli podceňovat sebemenší nestandardní chování. Váš mazlíček totiž může být nemocný stejně jako občas vy, ale záleží na vaší pozornosti, zda to včas odhalíte a vše budete okamžitě řešit!

Rak (22.6. – 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin

Nezadaným se mírně řečeno rozklepou kolena, když dostanou v první polovině týdne pozvání na schůzku. Bude se totiž jednat o osůbku, která vás bude jako magnet přitahovat tělesně, a to tak silně, že se vlastních emocí začnete bát. Ale setkání bude tak romantické, že nakonec odhodíte zábrany a povolíte uzdičku hormonům. Máte-li děti, v neděli se snažte kontrolovat, protože vypluje napovrch nějaký průšvih, který před vámi váš potomek zatajil.

Lev (22.7. – 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé. 
Vládne Slunce – polarita Yang

Na domácí půdě nepodceňujte žádnou poruchu spotřebiče, ale ani například netěsnící okna, a když se někdo s někým začne hádat, zasáhněte, a přinuťte aktéry podat si ruku na usmířenou. Mít pohodu na domácí půdě bude pro vás důležité, protože během víkendu se provalí něco, co překročí vaši bujnou fantazii. Pouze v případě, že okolo sebe budete cítit harmonii a pohodu, vše ustojíte bez toho, abyste se nepropadli do menší deprese.

Panna (23.8. – 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské. 
Vládcem je Merkur – polarita Yin

Máte-li v plánu začít podnikat, využijte k tomu první polovinu tohoto týdne. Když vás někdo začne strašit, třeba bude argumentovat, že zkrachujete, pošlete dotyčného do háje, hlavně si hajte svoje zájmy a plňte si svoje přání, nedělejte ústupky! Ve dnech víkendu raději nechte auto v garáži, a buďte pozornější i během procházek po okolí. Když uvidíte mírně poškozenou vozovku, vyhněte se danému místu obloukem, protože díra bude větší, než se na první pohled bude zdát, a váš horoskop nevylučuje zranění.

Váhy (23.9. – 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné. 
Toto znamení ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang

Máte-li v plánu obstarat si před Vánocemi brigádu, v první polovině týdne si pročítejte inzeráty, narazíte na finančně zajímavou nabídku. Ale i ostatním prospěje poohlédnout se po vedlejším pracovním poměru, protože víkend bude pod vlivem úplného zatmění Slunce, a to moc optimisticky nevypadá. Neuvidíte si totiž ani na špičku nosu, a když si nedáte během nedělních nákupů pozor, přijdete o peněženku i platební karty!

článek

Štír (24.10. – 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní. 
Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin

Máte před sebou sedm dní, které prověří, zda dokonale znáte svou povahu. Sami sobě totiž můžete škodit chybným odhadem situace, a následným malým sebeovládáním. Když sami sebe budete mít pod kontrolou, zesílí se vaše mezilidské vztahy, naopak když se budete vztekat, vaše vazby s některými lidmi začnou mít velké trhliny. Na to si dejte pozor, protože během víkendu nebudete psychicky v pohodě, a hodit se vám bude vrba, která vás mlčky vyslechne, a vše co ji svěříte, si nechá pro sebe.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé. 
Vládcem je Jupiter – polarita Yang

Když si budete hájit diplomaticky své názory a zájmy, úspěch a pocit štěstí vás v následných sedmi dnech nemine! Neměli byste ale zapomínat na svou psychiku. Dopřávejte si pravidelně relaxaci, a to nejen při tiché hudbě, ale zajímavý efekt na vás bude mít i jóga, meditace. Ve dnech víkendu se vám patrně připomene nějaký nepříjemný člověk z minulosti. Když si ale připomenete, že se nemá jíst nic horké, stejně nečekaně jako se objeví, vám zmizí z očí. Tak nepropadejte panice ani stresu!

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské. 
Vládcem je Saturn – polarita Yin

Scházejte se v tomto týdnu pouze s lidmi, kteří mají stejné názory jako vy, a mají podobný životní styl. Hlavně se spoléhejte pouze na osůbky, které prověřil čas, a když se s někým novým seznámíte, nepouštějte si dotyčného či dotyčnou blíže k tělu, nikoho takového ani nezvěte k sobě domů. Během víkendu se totiž na někoho z vašich nových známých provalí průšvih, a když se dozvíte, o co skutečně šlo, pořádně to zacvičí s vaší psychikou, a budete rádi, že s ním vlastně nemáte nic společného.

Vodnář (21.1. – 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang

Prioritou číslo jedna by se pro vás měla stát v tomto týdnu kariéra, a mělo by vám být tentokrát skutečně jedno, co si o tom myslí rodina. Boj o moc totiž bude v práci probíhat skrytě, a je jasné, že když se své profesi nebudete dostatečně věnovat, nemuselo by to dopadnout dobře. Mnohé si ujasníte během víkendu. Možná zjistíte, že vás někdo v zaměstnání podrazil, ale to neberte tragicky. Během několika dnů se to dotyčnému vrátí i s úrokem. On totiž nikdo nemá rád lidi, kteří na druhé spřádají intriky!

Ryby (19.2. – 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní. 
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin

Horoskop vám radí věnovat se dalšímu vzdělávání. Dokážete totiž vstřebat velké množství informací, protože vaše šedá kůra mozková bude nastavena na příjem, a co je skvělé, během krátkého času si doplníte mezery ve svých znalostech, vědomostech. Ke konci týdne byste se měli spojit s přáteli, příbuznými, kteří žijí daleko od vás. Někdo z nich bude potřebovat vaši radu, pomoc a nelze ani vyloučit, že kvůli tomu budete v neděli cestovat.

e-mail  :  nadamagic@seznam.cz 
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz
http://www.webpark.cz/nadasmidova
foto: Profimedia.cz
28.10.2013 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist