Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro 43.týden od 22.10. do 28.10.2012

Kdo by měl méně mluvit a více pracovat? Komu se bude dařit v lásce a kdo si bude muset na romantiku ještě nějaký čas počkat? Kdo by se měl vyhýbat kamarádům a kdo rovnou svému šéfovi? To vám prozradí náš horoskop…

Slunce je v harmonickém znamení Vah. Do znamení Štíra vstoupí ve středu, 23.10.
Merkur je ve Štíru, kde setrvá do 29.10.
Venuše je v pečlivém znamení Panny, kde setrvá do 28.10.
Mars je ve Střelci, kde setrvá do 17.11.2012.
Retrográdní Jupiter je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013. Přímý směr opět nabere 3.2.2013.
Saturn je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.
Retrográdní Uran je v bojovném znamení Berana. Přímý směr opět bude mít od 13.12.2012.
Retrográdní Neptun pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
Pluto je ve znamení Kozoroha.
Fáze Luny…
Luna přibývá… V pondělí 22.10. nastane v 4.32 hodin první Lunární čtvrť v Kozorohu.

Beran (21.3. – 21.4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars – polarita Yang
Ačkoliv si patrně rodina bude občas ťukat na čelo, vám se vyplatí v první polovině týdne dát nohy na stůl, a nic nepodnikat na vlastní pěst. Bude vás to stát hodně úsilí zůstat v klidu, ale nakonec zjistíte, že nejen doma, ale i v práci to běží jako čerstvě seřízené hodinky i bez toho, abyste pořád druhé komandovali. V druhé polovině týdne vás začne zajímat esoterika, a tak je možné, že víkend strávíte na kurzu, který vás seznámí s lidským povědomím, věštěním.

Býk (22.4. – 21.5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin
Náhodná setkání se zajímavými lidmi vám zprostředkují úplně nový pohled na život. Možná budete mít pocit, že jste se doposud dívali na svět přes zamlžené okno, protože se dozvíte spoustu zajímavých novinek, o kterých jste neměli sebemenší tušení. Ve dnech víkendu se někdo může pokusit poškodit vaši profesní pověst v zaměstnání. Tak se nikomu s ničím nesvěřujte, když uděláte chybu, klidně ji zakamuflujte, a zvědavé lidi si držte dál od těla. Největší lichotník totiž může být převlečený podrazák!

Blíženci (22.5. – 21.6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur – polarita Yang
Jste upovídané znamení, tak si v první polovině týdne dejte záležet, abyste nejdřív udělali svou práci a až potom klábosili. Jinak se dostanete do potíží, dokonce se můžete stát snadným terčem ironických poznámek pro nadřízené. V druhé polovině týdne se snažte vytvářet ve vztahu pohodovou atmosféru, a zapomeňte na zálety. V sobotu a v neděli bude rozumné nepodepisovat smlouvy. Pokud například podnikáte, a máte zakázku před dokončením termínu, přečtěte si znovu přesné znění. Možná jste se přehlédli, a termín vyprší již v neděli, a vy byste zbytečně platili penále!

Rak (22.6. – 21.7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin
Kdyby to šlo, tak si pěkně od úterý vezmete dovolenou a věnujete se zábavě, dětem, své drahé polovičce. Stejně budete mít pocit, že nadřízení nevědí co chtějí, a svými zmatenými příkazy pouze vyvolávají chaos. Svým způsobem budete mít pravdu, ale rozumné bude si všechno nechat pro sebe. V akci bude během víkendu Jupiter ve vašem sektoru tajných nepřátel, a když si pustíte pusu na špacír, někdo z kolegů jim vaše výhrady přetlumočí, ještě si k tomu něco přidá, a vám začne být v práci pořádně horko.

Lev (22.7. – 22.8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce – polarita Yang
Na domácí půdě se vám v tomto týdnu podaří zrealizovat naprosto všechno. Co si naplánujete, to dotáhnete do konce. Možná vás rodina začne za zády nazývat tyrany, ale toho si nevšímejte. Když uvidí výsledek, byt jako ze škatulky, budou všichni jásat spokojeností. Nelze ani vyloučit, že v bytě vybudujete jednu místnost pro někoho ze seniorů, rodičů či prarodičů, kteří díky svému vysokému věku potřebují vaši péči.

[[related]]

Panna (23.8. – 22.9.)
Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur – polarita Yin
Ačkoliv jste raději, když dění porozujete zpovzdálí, v první polovině týdne předvedete světu, že i vy máte vůdčí schopnosti. Hlavně budete mírnit lidi, kteří zapomenou na brzdy, protože vám bude jasné, že tak šílené tempo nemusí skončit dobře. Oproti jiným znamením se budete řídit rozumem, a dokonce dopředu odhadnete, jaká situace by mohla nastat za chvilku, což se vám bude hodit ve dnech víkendu. Někdo z rodiny se bude chovat jako utržený z řetězu, a vy ho na poslední chvíli zachráníte od pořádného průšvihu.

Váhy (23.9. – 23.10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang
Myslet si v tomto týdnu, že všechno zvládnete svou vrozenou diplomacií by bylo naivní. Budete muset bouchnout do stolu, a slovně pořádně zaburácet, abyste srovnali do latě jednoho příbuzného, který bude dělat ostudu celé širší rodině. Nakonec zjistíte, že dokážete bravurně srovnat o hlučné sousedy. Jenže v neděli odpoledne se díky Venuši, která vstoupí do vašeho znamení, opět vrátíte ke svému zažitému váhavému chování a sklonu vyjednávat i s lidmi, u kterých bez hlasitějšího projevu nic nedokážete.

Štír (24.10. – 22.11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin
Bude moudré, když v první polovině týdne nejdřív druhé trpělivě vyslechnete, a až potom zaujmete nějaké stanovisko. Zjistíte totiž, že i opačný názor je pro vás přínosem, a svým způsobem si trošku rozšíříte vědomosti. V druhé polovině týdne si dávejte pozor na peníze. Můžete přijít o docela slušnou sumičku. Nelze ani vyloučit, že se vám ozve například pojišťovna, a vy zjistíte, že jste omylem neuhradili například úrazové pojištění.

Střelec (23.11. – 21.12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter – polarita Yang
Plánovat si na první polovinu týdne nějaké aktivity dopředu by bylo zbytečné. Doslova vás očaruje esoterika, stejně tak jako příroda ukládající se pomalu k zimnímu spánku. Místo zbytečného klábosení si raději vyrazíte na houby, a večery budete trávit četbou o magii. V druhé polovině týdne byste se ale měli vrátit zpátky na zem, a být pozornější ke své drahé polovičce. Vaše svým způsobem osamocené toulky totiž v intimním protějšku probudí podezření, žárlivost, tak byste měli dát najevo, kdo ve vašem srdci hraje prim!

Kozoroh (22.12. – 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn – polarita Yin
Když začnete mít počátkem týdne pocit, že váš život stagnuje, bude stačit, když se podíváte zpět, do minulých měsíců, a zjistíte, že je za vámi spousta úspěchů! Uprostřed týdne si naopak budete libovat ve fantazii, a tak nebude nic divného, když například na jeden mail odpovíte dvakrát. Ve dnech víkendu se vyhýbejte prachu, ale i smogu, alergie vás může potrápit i v přetopených a nevětraných místnostech. Pro svůj klid si do odpařovačů topení doplňte vodu, a přidejte několik kapek olejíčku s esencí citrónu nebo borovice.

Vodnář (21.1. – 18.2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn – polarita Yang
Snažte se neorganizovat život sami sobě ani ostatním, a budete překvapení, jak klidný týden prožijete! Jednejte spontánně, jak je vaší přirozeností, a vyhnete se i menší depresi ve dnech víkendu. To že vás někdo ošidí, vy přijdete o menší částku a nervy budete mít napnuté jako špagát neznamená, že si to s podvodníkem nevyřídíte. Všechno si do nejmenšího detailu promyslíte a dotyčnému to vrátíte i s úroky možná ještě v neděli večer!

Ryby (19.2. – 20.3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin
V první polovině týdne pro vás bude důležité, abyste si ujasnili, čeho chcete v životě dosáhnout, přemýšleli, co byste měli ještě do konce roku dotáhnout do konce. Dumejte, ale nic nelámejte přes koleno! Nejdřív totiž musíte mít konkrétní a hlavně reálný cíl! V druhé polovině týdne se vám totiž začnou plnit přání na počkání, když se ale zaměříte na nějakou hloupost, příležitosti vám budou proplouvat pod rukama, a vy si v neděli večer začnete říkat, že si na vás zasedl osud.

e-mail  :  nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

22.10.2012 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist