Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro 42.týden od 14.10. do 20.10. 2013

Nový týden je tu a s ním i šance na změnu. Toužíte po lásce, po nové kariéře, po přátelství, nebo prostě jen po klidu a relaxaci? A je vám tento týden k tomu nakloněn? Přečtěte si náš nový týdenní horoskop a dozvíte se více…

  • Slunce je ve Vahách. Toto znamení opustí 23.10. a až do 22.11. bude Slunce ve Štíru.
  • Merkur je ve Štíru. Setrvá zde až do 5.12.
  • Venuše je ve Střelci, kde setrvá do 7.11.
  • Mars je v Panně, kde setrvá do 7.12.
  • Jupiter je v Raku, kde setrvá do 16.7.2014.
  • Saturn je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.
  • Retrográdní Uran je v bojovném znamení Berana.
  • Retrográdní Neptun pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
  • Pluto je ve znamení Kozoroha.
  • Fáze Luny…Měsíc dorůstá…V sobotu 19.10. nastane v 1.38 hodin nastane úplněk v Beranu,a současně dojde k penumbrálnímu Lunárnímu zatmění.

Beran (21.3. – 21.4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars – polarita Yang

Nespoléhejte se v tomto týdnu na osud, ale sami na sebe! Vše, co se bude ve vašem životě dít, bude jenom ve vaší režii. To, že začnou vystrkovat růžky vaši konkurenti, oponenti a možná se ozve i bývalý intimní protějšek, berte jako zkoušku vaší trpělivosti. Když jí projdete v klidu, ušetříte si nervy a hlavně budete pyšní sami na sebe, že jste se nenechali ničím a nikým vyprovokovat.

Býk (22.4. – 21.5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin

Týden vám moc vesele nezačne, protože vás někdo blízký zklame. Tím, že se ale budete mračit na svět, ničemu nepomůžete. Usmívejte se na svět, čerpejte pozitivní energii, protože se vám v závěru týdne bude hodit. Zatmění Luny vás patrně úplně zaslepí, a tak začnete dělat předčasné závěry, na každou maličkost budete reagovat ostře, ironicky komentovat i běžné situace, a pak budete mít pocit, že kam kouknete, tam sedí nějaký váš nepřítel!

Blíženci (21.5. – 21.6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur – polarita Yang

K problémům z minulosti se v tomto týdnu prostě otočte zády. Když vám někdo začne vyčítat nějaký prohřešek z minulých měsíců, možná i z předchozích let, dotyčného pošlete do háje, a připomeňte jemu i sobě vše, co se vám podařilo, kde jste byli úspěšní. Jen tak nepropadnete frustraci a stresu díky něčemu, co už nemůžete změnit!

článek

Rak (22.6. – 21.7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin

Počátkem týdne se snažte rozlišovat své sny a touhy od reality. Možná zjistíte, že jste se snažili získat nebo dosáhnout něčeho, co už vlastně ani nechcete, po čem už vlastně netoužíte. Ke konci týdne nevěřte žádným fámám, ničemu, o čem se nepřesvědčíte na vlastní oči. Jinak poblázníte celou rodinu naprostou dezinformací, a všem, nevyjímaje sebe, pokazíte víkend.

Lev (22.7. – 22.8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce – polarita Yang

První polovina týdne bude plná oslav, bujarých setkání s přáteli, ale ke konci týdne se atmosféra okolo vás změní. Možná se stanete obětí podvodu, a je jasné, že když to zjistíte, začnete zuřit. Budete se vztekat, ale nejvíc sami na sebe, protože za vším bude vaše až příliš velká důvěřivost, neopatrnost. Když ale o tomto riziku víte s předstihem, můžete tomu snadno čelit, například tím, že bez advokáta za zády nebudete podepisovat žádné listiny.

Panna (23.8. – 22.9.)
Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur – polarita Yin

Projevovat se v následných sedmi dnech budete energicky, a pokud se někdo bude spoléhat, že vás zažene do kouta, pořádně se splete. Do kouta zaženete naopak vy každého, kdo vás něčím naštve! Bude to Mars ve vašem znamení, kdo vám propůjčí do chování razanci, a začne vás i postrkovat dopředu, abyste neusnuli na vavřínech. Ve dnech víkendu se ukáže, jak jste v minulých měsících hospodařili. Pokud špatně, budete si muset utáhnout opasek, protože vám dojde hotovost a na kontě budete mít minimální zůstatek.

Váhy (23.9. – 23.10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang

Čím víc se bude blížit zatmění naproti vašemu znamení, tím častěji budete narážet na zlomyslné osůbky. S těmi se ale vypořádáte snadno, na všechno reagujte s úsměvem, nic neřešte. Tím totiž zapšklým jedincům odeberete vítr z plachet, a bude vaší zásluhou, že se postupně začnou opět chovat snesitelně, což se týká i vaší drahé polovičky.

Štír (24.10. – 22.11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin

Na zábavu a lenost zapomeňte v první polovině týdne. Snažte se dopředu plánovat každou aktivitu, a hlavně nepodceňujte finanční příležitosti. S Venuší v sektoru výdělků si můžete přijít ke slušné sumičce i náhodnou brigádou. Víkend prověří vaše zdraví. Nepodceňujte bolest hlavy, a když vás potrápí migréna, hned v pondělí jděte k lékaři. Příčinou může být nedostatečná funkce ledvin, onemocnění očí, stejně tak infekce, tak nechte na odborníkovi, ať určí diagnózu.

Střelec (23.11. – 21.12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter – polarita Yang

Ačkoliv ještě zkraje týdne budete mít velkou chuť vzít si dovolenou, uprostřed týdne se situace změní. Začne vzrůstat vaše ambicióznost, daleko razantněji se začnete prosazovat v zaměstnání. Dokonce občas někoho z kolegů potažmo kolegyň i zkritizujete za nekvalitní práci. Moc to nepřehánějte, protože je budete potřebovat. Horoskop nevylučuje v budoucích týdnech vaše povýšení, a se svými podřízenými byste přeci měli spolupracovat, nikoli s nimi bojovat!

článek

Kozoroh (22.12. – 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn – polarita Yin

V první polovině týdne nebudete mít čas na odpočinek, dokonce se vám možná ani nepodaří v práci si udělat přestávku, sednout si a v klidu si sníst svačinu. Mnozí budete chodit domů až za tmy, a to by se vám mohlo vymstít během víkendu. Zatmění totiž nechá vyplout vše, co v sobě lidé potlačují, a u vás v rodině může být pořádně dusno, možná dokonce budete čelit partnerskému ultimatu. Na to nijak nereagujte, protože tím vaše drahá polovička vypustí nahromaděný vztek.

Vodnář (21.1. – 18.2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn – polarita Yang

Velkým problémem pro vás bude v tomto týdnu do očí bijící nerozhodnost. Nápadů budete mít plnou hlavu, ale jejich realizaci začnete přehazovat na druhé, a zda se dočkáte nějakých výsledků je otázkou, protože ostatní to velmi brzo přestane bavit. Takže se spoléhejte sami na sebe, a to platí i pro víkend, zejména při jízdě autem. Když vás spolujezdec bude ubezpečovat, že můžete jet, vy se sami na křižovatce přesvědčte, protože horoskop naznačuje menší kalamitu díky vaší nepozornosti!

Ryby (19.2. – 20.3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin

Nebude snadné bavit se v klidu s lidmi, kteří vám jsou krajně nesympatičtí, ale skousněte to a potlačte chuť pronést nějakou jízlivost. Tím ukážete, jak jste psychicky silní, a hlavně nad věcí. Jedna osůbka totiž bude vyčkávat, kdy vám ujedou nervy. Nelze vyloučit, že půjde o peníze, rodinný majetek, možná dědictví. Tentokrát natáhněte ruku vy, protože jste rozdávali v minulosti a teď je řada na příbuzných, nemyslíte?!?

e-mail: nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

Foto zdroj: profimedia.cz

14.10.2013 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist