Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro 41.týden od 8.10. do 14.10.2012

Kdo by měl nasadit dietu, kdo se musí vyvarovat alkoholu? Komu se bude dařit v lásce a komu spíše v zaměstnání? Kdo se bude trápit s dětmi a kdo si užije pohodový týden? Na to vám odpoví náše horoskopy…

Slunce je v harmonickém znamení Vah. Do znamení Štíra vstoupí ve středu, 23.10.
Merkur je ve Štíru, kde setrvá do 29.10.
Venuše je v pečlivém znamení Panny, kde setrvá do 28.10.
Mars je ve Střelci, kde setrvá do 17.11.2012.
Retrográdní Jupiter je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013. Přímý směr opět nabere 3.2.2013.
Saturn je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.
Retrográdní Uran je v bojovném znamení Berana. Přímý směr opět bude mít od 13.12.2012.
Retrográdní Neptun pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
Pluto je ve znamení Kozoroha.
Fáze Luny…
Měsíc ubývá. V pondělí 8.10. nastane v 8.36 hodin poslední lunární čtvrť v Kozorohu.

Beran (21.3. – 21.4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars – polarita Yang
Hned zkraje týdne si řekněte, že nemusíte mít pravdu vždycky jenom vy. Mít okolo sebe příjemnou atmosféru a dobře naladěné lidi by pro vás mělo být přednější, než nad druhými vítězit v rozhovorech. Ve dnech víkendu se snažte dodržovat dietnější jídelníček, a hlavně nepijte alkohol, jinak vás v neděli nemine ostřejší partnerská hádka!

Býk (22.4. – 21.5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin
Neměňte svůj životní styl a zažitý denní režim jenom proto, abyste okolo sebe měli klid! Každý jsme individualita, a tak dělejte co  vyhovuje vám, a řeči rýpavého příbuzného nebo sousedů až do středy neberte vážně. V druhé polovině týdne týdne začnete naprosto bravurně řešit i složitější záležitostí na domácí půdě. Pokud plánujete rozšířit rodinu, přání počít potomka se vám může splnit v pátek či v sobotu!

Blíženci (22.5. – 21.6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur – polarita Yang
Ke svému šplhání v kariéře použijete počátkem týdne ostřejší lokty, dokonce i v intimním partnerství si svoje záměry začnete prosazovat razantněji, silou, a tak se nedivte, že kam vkročíte, tam vypukne hádka, konflikt. Ke konci týdne se vám podaří zklidnit bouřlivější atmosféru na domácí půdě. Koupíte věc, po které rodina dlouho touží. Máte-li děti, v neděli je hlídejte ostřím zrakem, budou riskovat, a nedá se vyloučit zranění!

Rak (22.6. – 21.7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin
V zaměstnání se vám vůbec nebude líbit počátkem týdne. Důvodem může být lež, kterou použije někdo z nadřízených, a vy budete vypadat jako neschopní hlupáci. To vydýchejte, nic nepodnikejte, protože lež má krátké nohy, a další dny pravda i bez vašeho přičinění, vyjde najevo.
Víkend budete trávit s rodinou, nedá se vyloučit oslava. Pokud máte v příbuzenstvu Berana nebo Kozoroha, držte si je dál od těla. Budou mít divnou, hádavou náladu, tak se nenechte vyprovokovat!

Lev (22.7. – 22.8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce – polarita Yang
Jednoduché to nebudou v tomto týdnu Lvi, kteří žijí ve vztahu na divoko. Intimní protějšek začne plánovat budoucnost, ale vy si v duchu budete říkat, že tak závažný životní krok, jako jsou zásnuby či svatba, nelze rozhodnout za minutu. Nenechte se tlačit do ničeho, co vám bude proti srsti, nedopusťte, aby za vás někdo rozhodoval. Ve dnech víkendu se postavíte na zadní, a nelze vyloučit, že se do vašich záležitostí začne plést i někdo z rodiny, a místo líbánek se váš partnerský vztah ocitne v krizi.

Panna (23.8. – 22.9.)
Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur – polarita Yin
Nenechte se zmást zdánlivým klidem v rodině. Pozorně sledujte vše, i jak se kdo tváří. Někdo z vašich blízkých se totiž ocitne v pořádném průšvihu,  nebude schopen rozlišit, co je reálné a co je jenom iluze, což vy svým racionálním myšlením okamžitě rozlousknete. Ve dnech víkendu si raději odpusťte nákupy, hlídejte si pečlivě osobní věci, peněženku i doklady, a to nejen v nákupních centrech, ale například i v parku na procházce, hrozí vám finanční ztráta.

[[related]]

Váhy (23.9. – 23.10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang
Velký pozor si dávejte celý týden v zaměstnání. Listiny si pečlivě ukládejte, čtěte všechny maily. Když ostatní začnou popíjet alkohol, vy se spokojte s limonádou. Po jedné skleničce se vám totiž rozváže jazyk, začnete ostatním říkat pravdu do očí, a bude z toho pořádný poprask. Svým způsobem máte před sebou sedm dnů, ve kterých zjistíte, že vaše snaha nehádat se vás stojí spoustu energie, a tak se občas zdravě naštvete, což bude jenom dobře, protože v sobě nebudete hromadit stres, adrenalin.

Štír (24.10. – 22.11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin
Přátelské vztahy pro vás v tomto týdnu budou důležitější než rodina, intimní protějšek. Vaši nejbližší se budou muset smířit s tím, že opakovaně vyrazíte do společnosti, za zábavou. Když se na vaši hlavu začnou sypat výčitky, s pomocí Merkura ve svém znamení se z každé šlamastyky brilantně vymluvíte. Nedostatek relaxace a odpočinku se projeví v neděli, kterou možná celou prospíte.

Střelec (23.11. – 21.12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter – polarita Yang
Svou nesmlouvavostí a tvrdostí v jednání vyvoláte mírně ponurou náladu na domácí půdě v první polovině týdne. Ale ani vám nebude do zpěvu. Prozradí se něco, co před vámi tajil někdo z rodiny, a radost z toho, co se dozvíte, mít v žádném případě nebudete. Smiřte se s realitou, protože co se stalo změnit nedokážete! V závěru týdne budete mít důvod slavit. Ve své profesi zazáříte, nedá se vyloučit ani kariérový postup.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn – polarita Yin
Snažte se v tomto týdnu příliš nelpět na svých názorech, životním stylu. Změna je život, a když se budete držet jako klíště toho, na co jste zvyklí, začnete mít problémy v zaměstnání. Někdo vám dá dosti nevybíravě najevo, že jste ve svém  životě ustrnuli, a bohužel to bude pravda. Horoskop vám doporučuje začít si zvyšovat vědomosti, nečekat na zázrak a hlavně poslouchat názory druhých, jinak se ocitnete ve slepé uličce!

Vodnář (21.1. – 18.2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn – polarita Yang
Když vy nebudete ochotni naslouchat a respektovat názory ostatních, nečekejte, že oni budou mlčet. Nebudou! V práci se díky své zaslepenosti můžete hádat, pořádně jiskřit slovními bonmoty to může i vašem partnerství. Nikdo vám nic neodpustí, a pokud si pustíte pusu na špacír před nadřízenými, hned vám to vrátí i s úroky. Naloží na vás tolik práce, že na diskuse nebudete mít čas, a oni od vás budou pokoj.

Ryby (19.2. – 20.3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin
Pokud jste měli poslední týdny pocit, že se vám smůla lepí na paty, v tomto týdnu si začnete zase říkat, že snad dokážete čarovat. Než totiž něco stačíte vyslovit, přání se vám splní! Za vším bude vězet Merkur se Starunem v magickém Štíru. Možná se díky těmto dvěma planetám rozhodnete nakouknout do psychologie, ezoteriky. Vůbec se nedá vyloužit, že váš život nabere v následných sedmi dnech úplně jiný směr.

e-mail  :  nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz

8.10.2012 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist