Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro 41.týden od 7.10. do 13.10.2013

Máte v tomto týdnu šanci najít lásku nebo skvělé přátelství? Nebo vás čekají spíše dny hektické a únavné, kdy se budete hádat s každým na potkání? A komu se bude dařit na poli studijním? Přečtěte si více v našem horoskopu na tento týden…

  • Slunce je ve Vahách.Toto znamení opustí 23.10. a až do 22.11. bude Slunce ve Štíru.
  • Merkur je ve Štíru. Setrvá zde až do 5.12.
  • Venuše je ve Střelci, kde setrvá do 7.11.
  • Mars je ve Lvu, kde setrvá do 15.10.
  • Jupiter je v Raku, kde setrvá do 16.7.2014.
  • Saturn je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.
  • Retrográdní Uran je v bojovném znamení Berana.
  • Retrográdní Neptun pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
  • Pluto je ve znamení Kozoroha.
  • Fáze Luny…Měsíc přibývá…V sobotu 12.10. nastane v 1.03 hodin první Lunární čtvrť v Kozorohu.

Beran (21.3. – 21.4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars – polarita Yang

Rodině se věnujte v tomto týdnu na plný úvazek. Občas své blízké překvapte koupí nějaké drobnosti, což platí i pro rodiče, prarodiče. Sjednejte i drobné opravy, protože když to neuděláte, během víkendu hrozí, že se vám například zasekne zámek u dveří bytu nadobro, a sehnat zámečníka ve dnech volna už bude problém!

Býk (22.4. – 21.5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin

Svůj životní styl ani oblékání neměňte jenom proto, že se to nelíbí někomu z příbuzných. Sice byste v rodině měli klid, ale na druhou stranu by to mohlo způsobit vaši stagnaci, podřizovat se totiž následně budete dotyčné či dotyčnému ve všem. Vyšuměly by do ztracena vaše skvělé nápady, kterých budete mít v tomto týdnu plnou hlavu, a to by byla škoda, nemyslíte?!?

Blíženci (21.5. – 21.6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur – polarita Yang

Možná se v tomto týdnu konečně vyšplháte na vysněný vrchol, ale spokojení nebudete, když se tím jakoby oddělíte od kolektivu. Vaše síla je totiž ve spolupráci, v komunikaci s ostatními. Tak si zajděte občas s kolegy či přáteli na vínečko. Jinak ztratíte kontakt s realitou, začnete se chovat povýšeně, a váš pád zpátky dolů na sebe nenechá dlouho čekat.

článek

Rak (22.6. – 21.7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin

Události v tomto týdnu ovlivní váš budoucí život daleko víc, než si vůbec dovedete představit. Zejména zdánlivě malým ústupkem jenom proto, aby byl klid, si na domácí půdě nebo ve vztahu, a to nejen intimním, ale například i obchodním, si můžete pořádně zkomplikovat život. Hledejte v případě problémů kompromisy, ale myslete i na sebe! Když se necháte zahnat do kouta, nepodaří se vám z něj uniknout minimálně do konce měsíce!

Lev (22.7. – 22.8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce – polarita Yang

Držte si od lidí zdravý odstup, jinak vás již uprostřed týdne začne unavovat pořád rozhodovat za ostatní. Do této situace si ale naběhnete sami. Z počátku bude vašemu egu lichotit, že se na vás ostatní obracejí o pomoc, radu, jenže se to stane jakýmsi pravidlem, a vás to začne obtěžovat, okrádat o čas i soukromí. Tak se nestarejte, proč se například sousedi nebo příbuzní tváří kysele, a budete mít svatý pokoj!

Panna (23.8. – 22.9.)
Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur – polarita Yin

Klid u vás doma bude v tomto týdnu do chvíle, než někomu z rodiny mírně řečeno foukne pod došky, a rozhodne se podniknout jakousi dobrodružnou výpravu, a vás požádá, abyste mu zábavu zaplatili. Následovat bude výbuch, který otřese vaší rodinou a patrně také intimním vztahem. Nicméně se tomu vyhnout můžete. Řekněte jasné „NE“,  nic nezdůvodňujte, už se o tom dál nebavte. Tím nedáte prostor další diskusi, která by se vyhrotila v ostrý konflikt.

Váhy (23.9. – 23.10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang

Váš cíl bude v tomto týdnu jediný, vytvořit všem doma naprosté pohodlí, ale tím začnete šidit sami sebe. Vaše až příliš velká péče vás připraví o spoustu energie, a následovat bude únava. Když ke konci týdne budete muset řešit menší problém u rodičů, spolehněte se na radu sousedů, pomocnou ruku vám podají i nejbližší příbuzní, takže na všechno nebudete sami.

článek

Štír (24.10. – 22.11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin

Počátkem týdne vsadíte na relaxaci, odpočinek, ale aktivním způsobem. S příbuznými nebo sousedy vyrazíte do sauny, pravidelně si dopřejete v podvečer společnou procházku v přírodě, a tyto aktivity vás přímo zázračně budou dobíjet energií, které v tomto týdnu nebudete mít nazbyt. Pouze ve dnech víkendu se šetřete, opatrní buďte za volantem, váš horoskop naznačuje zranění kolena!

Střelec (23.11. – 21.12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter – polarita Yang

Od počátku týdne se snažte jednat nekompromisně, a to hlavně v případě, pokud podnikáte. Se svými dodavateli nebo odběrateli zboží či služeb nesmlouvejte o ceně, držte se svého ceníku, jinak proděláte i kalhoty! Mít po ruce finanční rezervu se vám vyplatí okolo 12.10. Splnit si svůj životní sen se vám nenabídne každý den, ale když nebudete mít u sebe dostatek peněz, proklouzne vám příležitost mezi prsty.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn – polarita Yin

Všechno v tomto týdnu nepoběží dle toho, jak si to vy naplánujete, ale zachovejte klid. Hlavně si nevylévejte zlost na každém, kdo vám přijde pod ruku. Hašteřením byste si pouze znepřátelili osůbky, které potřebujete ve své kariéře, ale dusno by díky vaší nevyrovnané psychice mohlo být i u vás doma. Na víkend si nic neplánujte, protože se patrně budete muset věnovat své kariéře.

Vodnář (21.1. – 18.2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn – polarita Yang

Máte před sebou dny naplněné příjemnými rozhovory. Snadno se budete seznamovat s novými lidmi, ale zde je malé varování pro nezadané. Nepleťte si přátelské sympatie s láskou! Pokud budete cestovat, dávejte si během víkendu pozor na zlodějíčky, zejména jste-li v zahraničí. Chybějící pas, ztracená platební karta nebo jiný osobní doklad by vám mohly pořádně zkomplikovat návrat domů!

Ryby (19.2. – 20.3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin

Rozhodnutí věnovat se, potažmo začít studovat nějaké tajné nauky nepřijde jako blesk z čistého nebe. Setkáte se s něčím, co se dá nazvat energií, a vy budete chtít poznat její princip. Nikomu se s tím ale nesvěřujte. Najde se několik jedinců, kteří si začnou ťukat na čelo, doporučí vám navštívit doktora Chocholouška, a poslouchat posměch lidí, kteří ani netuší, co znamená například reiki přeci nemáte zapotřebí!

e-mail: nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

Foto zdroj: profimedia.cz

7.10.2013 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist