Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro 4. týden od 27. 1. do 2. 2. 2014

Konečně to za okny vypadá, že přišla zima. Nevíme, jak vy, ale my máme ze sněhu docela radost. Nebo snad znáte něco lepšího, než se projít ve sněhu, který vám křupe pod nohama, vymrznout a pak se zahřát výborným čajem nebo punčem? A jaký ten první pořádný zimní týden pro vás bude? Přečtěte si více v našem horoskopu, který pro vás připravila astroložka Naďa Šmídová.

  • Slunce je ve Vodnáři, kde setrvá do 18.2.2014.
  • Merkur je ve Vodnáři. 31.1. toto znamení opustí, vstoupí do Ryb, ale opět se do Vodnáře vrátí díky retrográdnímu pohybu 13.2. Do Ryb poté vstoupí 17.3.
  • Retrográdní Venuše je v Kozorohu, kde setrvá do 5.3.2014. Přímý směr bude mít opět od 31.1.2014.
  • Mars je ve Vahách, kde setrvá do 26.7.2014.
  • Retrográdní Jupiter je v Raku, kde setrvá do 16.7.2014. Přímý směr nabere 6.března 2014.
  • Saturn je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.
  • Uran je v bojovném znamení Berana.
  • Neptun pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
  • Pluto je ve znamení Kozoroha.
  • Fáze Luny…Měsíc ubývá. Ve čtvrtek 30.1.2014 v 22.39 hodin nastane novoluní ve Vodnáři. Poté začne Luna přibývat.

Beran (21.3. – 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars – polarita Yang

Vaše intuice bude v následných sedmi dnech tak přesná, že dokážete docela přesně předvídat, což zaskočí nejvíc vás. Ostatní vaše varování budou brát jako srandu, a když se něco naplní, řeknou si v duchu, že to byla náhoda, vy naopak se začnete svého podvědomí skoro bát, zejména když vám vyšle nějakou negativní informaci. Ale z toho byste strach mít neměli, protože vám tím „vesmír“ v následných sedmi dnech vytvoří vždy příležitost předcházet drobným kalamitám!

Býk (22.4. – 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin

Pokud studujete, v tomto týdnu vám nebude dělat problém usednout nad učivem, protože novou látku si zapamatujete neobvykle rychle. Dokonce pocítíte jakýsi „hlad“ po nových vědomostech. Když se například dozvíte, že na druhém konci republiky se pořádá zajímavý seminář či přednáška, klidně budete cestovat. Zahálet nebude ani vaše kariéra, kde můžete čekat velmi příjemné, ale svým způsobem nečekané změny, a vše bude probíhat jakoby v zákulisí, tajně, za zavřenými dveřmi.

Blíženci (21.5. – 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur – polarita Yang

V tomto týdnu si uvědomíte, že toužíte po něčem, co si prostě splnit v této době nedokážete nebo koupit nemůžete. To neberte jako prohru, ale jako výhru, protože vás to přinutí konat! Pokud dostáváte za svou práci v porovnání s tím, kolik času a energie do ní investujete, jenom jakousi almužnu, začnete si hledat jiné zaměstnání, pátrat budete i v oborech, se kterými nemáte vůbec žádnou zkušenost. Horoskop vám doporučuje o svých plánech otevřeně diskutovat na sociálních sítích. Najdete tam dobrého rádce a patrně i zprostředkovatele svého nového zaměstnání.

článek

Rak (22.6. – 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin

Pokud zjistíte, že to ve vašem intimním vztahu začíná skřípat, příčinou bude nedostatek něžností, možná i naprostá absence sexu. Díky práci totiž budete tak tělesně i psychicky vyčerpaní, že se to odrazí i na vašem intimním životě. Personální změny vám totiž vytvoří šanci postoupit v kariéře, které věnujete i večery, ale vaše drahá polovička začne citově strádat. To se dá ale napravit. Když aspoň ve dnech víkendu vyrazíte na ples, do divadla, a své drahé polovičce se budete věnovat na plný úvazek, vaše hříšky budou zapomenuty!

Lev (22.7. – 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce – polarita Yang

Ve vašem horoskopu se v následných sedmi dnech úzce propojí vaše city, zdraví a práce. To ale také může znamenat, že se tak zamilujete v zaměstnání nebo prostřednictvím své profese, že z toho svým způsobem onemocníte! Možné je v následných sedmi dnech všechno, ale otočka nastane, pokud se na vás intimní protějšek začne příliš vázat. Jakmile totiž začnete mít pocit nesvobody, budete mít snahu se z partnerství vyvléknout.

Panna (23.8. – 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur – polarita Yin

Ačkoliv jste znamení, které převážnou část roku jedná rozumně, v tomto týdnu snadno podlehnete žárlivosti, a když se včas nevzpamatujete, své drahé polovičce uděláte ze života peklo na zemi. Na stranu druhou dostanou zelenou ti, kteří mají za sebou partnerský rozchod. Dostanete totiž příležitost vztah znovuobnovit, a to nebude vůbec špatné rozhodnutí, protože oba budete poučení z minulosti, a v budoucnosti nebudete opakovat stejné chyby.

Váhy (23.9. – 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang

Svou přílišnou péči v následných sedmi dnech občas pořádně zabrnkáte na nervy členům rodiny. To že o ně budete pečovat se jim bude líbit, ale když jim začnete kontrolovat příchody i odchody, nastane zásek. Musíte najít správnou míru, jinak se z konfliktů doma nevymotáte! Nicméně lebedit si budou čerstvě zamilovaní. Začnete plánovat společné bydlení, budoucnost.

Štír (24.10. – 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin

Raději v následných sedmi dnech choďte pěšky, necestujte ani na kratší vzdálenosti. Počasí by vám občas mohlo tak zavařit, že byste z toho měli špatné spaní. Užívejte si zimy a hlavně pravidelně choďte na návštěvy k rodičům, prarodičům. Vždycky budete mít pocit, že jste přišli jakoby na zavolanou, protože budou něco řešit, nebo potřebovat s něčím pomoc, prostě bez vás se v následných sedmi dnech neobejdou.

článek

Střelec (23.11. – 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter – polarita Yang

Zruinovat vás mohou nákupy. Když například objevíte karnevalový kostým, o kterém sníte již od dětství, budete ochotní za něj zaplatit majlant. Mějte ale na paměti, že si ho vezmete jednou a okouká se. Aby to nebyly vyhozené peníze, které by vám mohly následně chybět na koupi nebo uhrazení něčeho, co bude akutní! Jedinou rozumnou investicí bude kultura. Budete potřebovat psychickou vypnout a do dokážete pouze na koncertě nebo výstavě obrazů.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn – polarita Yin

Ačkoliv to ve vašem intimním vztahu bude hádkami jiskřit, vlastně vám to prospěje. V afektu si řeknete upřímně všechno, co vám vzájemně na sobě vadí, a postupně se oba zklidníte. Dokonce se dá napsat, že začnete „tokat“ jako zamilované hrdličky. Pozitivní posun nastane okolo vašich financí a vy konečně koupíte rodině nějakou novinku, třebas kapslový kávovar, po kterém touží už několik týdnů.

Vodnář (21.1. – 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn – polarita Yang

Chovat se budete v tomto týdnu nezávisle, občas to dokonce bude dělat dojem, že se snažíte za každou cenu „kráčet proti proudu“. Nicméně ono vás to přejde v momentě, když budete potřebovat pomoc. Uvědomíte si, že bez ostatních se neobejdete. Navíc se na vaši hlavu začnou sypat pomluvy. Jedna ale bude patrně pravdivá, a bude se týkat vaší věrnosti. Pokud totiž v následných sedmi dnech své drahé polovičce zahnete, bude o tom vědět během dvaceti čtyř hodin i váš šéf.

Ryby (19.2. – 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin

Klidně si v následných sedmi dnech pravidelně vyjděte za zábavou. Seznámíte se se spoustou lidí, a rozruch, hudba, tanec vás vždy jakoby dobijí energií, i když to bude spojené s nočními návraty. Nicméně ani vy týdnem neproklouznete bez problémů. Někdo z přátel si totiž začne nárokovat váš veškerý volný čas, a to vás přinutí se zamyslet, zda občas druhé doslova nevodíte za ručičku, a oni mají pocit, že se k vůli jejich bebíčku přetrhnete třebas i uprostřed noci. Bude to naopak, někomu ze známých třísknete telefonem a dotyčného nebo dotyčnou si již nikdy nepustíte blíž k tělu.

e-mail: nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/ 

Foto zdroj: profimedia.cz

27.1.2014 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist