Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro 35.týden od 26.8. do 1.9.2013

Odpočinek, relax, láska – užijte si poslední prázdninový týden na plné pecky. Přečtěte si náš nový horoskop pro tento týden a zjistěte, jestli máte více odpočívat a užívat si volna, nebo jestli se máte intenzivně vrhnout do práce a raději vydělávat peníze.

Slunce je v Panně. Od 23.10. bude Slunce ve Vahách. 
Merkur je v Panně. 9.9. toto znamení opustí a až do 29.9. bude Merkur ve Vahách. 
Venuše je ve Vahách. 11.9. toto znamení opustí a až do 7.10. bude Venuše ve Štíru.
Mars je v Raku. Ve středu 28.8. tuto znamení opustí, a vstoupí do Lva, kde setrvá do 15.10.
Jupiter je v Raku, kde setrvá do 16.7.2014.
Saturn je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.
Retrográdní Uran je v bojovném znamení Berana.
Retrográdní Neptun pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
Retrográdní Pluto je ve znamení Kozoroha.
Fáze Luny…
Měsíc ubývá…Ve středu 28.8. nastane v 11.36 hodin poslední lunární čtvrť v Blížencích. 

Beran (21.3. – 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé. 
Vládcem znamení je Mars – polarita Yang

Honba za penězi vám žádnou radost nepřinese. Naopak se budete cítit pořád unavení, potrápí vás pocit osamělosti. Přestane důvěřovat lidem okolo sebe, nevyslechnete si ani jejich názor, a následovat bude emoční ponor. Když místo malování své budoucnosti na černo pravidelně vyrazíte na kratší procházku, a hlavně se ani nedotknete alkoholu, proplujete týdnem relativně v pohodě.

Býk (22.4. – 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin

Mnozí si v následných dnech projdete zásadní změnou. Může jít o ukončení mileneckého vztahu, problémy s dětmi, stejně tak nutnost vydat nečekaně větší finanční částku. To vše vás přinutí zamyslet se nad svým dosavadním životem. Zjistíte, kde a kdy se nastartoval počátek vašich problémů a patrně se přestanete stýkat s některými lidmi. Vy jste je vnímali jako spolehlivé přátele, ale vyjde najevo, že to jsou prolhaní intrikáni, díky kterým jste se dostali do slepé uličky.

Blíženci (21.5. – 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné. 
Vládu drží Merkur – polarita Yang

Spousta lidí okolo vás v tomto týdnu odhalí svou pravou tvář, a to co uvidíte, vás moc nepotěší. Zjistíte, že jste se poslední měsíce stýkali s nespolehlivými osůbkami, kterým jste občas dali přednost i před rodinou, ale když se dostanete do problémů, otočí se k vám zády. To se dá změnit! Tak se v tom dlouho nepitvejte, veškerý svůj volný čas se snažte trávit s rodiči, prarodiči, s těmi, kteří jsou nejblíž vašemu srdci. Kontakt s nejbližšími vám vrátí psychickou pohodu.

Rak (22.6. – 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin

Za svůj názor se v první polovině týdne budete muset velmi často doslova poprat. Nicméně vám to bude jenom ku prospěchu, protože se nikomu nepodaří vás mystifikovat, manipulovat s vaší myslí, což se při opozici Neptuna se Sluncem bude dít až příliš často. Ke konci pracovního týdne se připomeňte nadřízeným. Budou rozdávat odměny, prémie, a když na sebe nějakým způsobem neupozorníte, zapomenou na vás.

článek

Lev (22.7. – 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé. 
Vládne Slunce – polarita Yang

Vyhněte se v tomto týdnu větším investicím, transakcím s nemovitostmi. Můžete naletět podvodníkovi! Pokud se rozhodnete požádat o půjčku, dotaci nebo například sociální dávky, do tiskopisu neuvádějte nic, co nebude pravda. Z toho byste měli pořádnou ostudu, protože váš malý podfuk by úředníci hned odhalili a peníze byste nedostali!

Panna (23.8. – 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské. 
Vládcem je Merkur – polarita Yin

Jste opatrné znamení, a i přesto můžete počátkem týdne přijít na nekalé praktiky kolegů, obchodních partnerů. V tom horším případě můžete odhalit například nevěru své drahé polovičky. Nicméně se Sluncem ve svém znamení si s tím, co vypluje napovrch, poradíte, vše vyřešíte. Je ale pravdou, že si od druhých budete až do neděle držet malý odstup. Nebudete důvěřovat nikomu.

Váhy (23.9. – 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné. 
Toto znamení ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang

Od počátku týdne se snažte být psychicky v pohodě. V práci se nad hloupými intrikami druhých nerozčilujte, a když začnete mít pocit, že už zmatek okolo sebe přestáváte zvládat, neberte si prášky na uklidnění, zapomeňte na alkohol i kávu. Jděte se projít k vodě, ta vás vždy dobije energií.

Štír (24.10. – 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní. 
Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin

Zkraje týdne nebudete vědět, jak naložit s problémy, které se na vás začnou valit jeden za druhým. Nedělejte nic, vyčkávejte. Spousta nejasností se totiž následně vysvětlí, navíc když si dáte časový odstup, nebudete věci řešit emočně, ale rozumem. Dokonce se ukáže, že nad vámi bdí anděl strážný, protože ten největší průšvih vyřeší někdo za vás, ale kdo si místo vás pálil prsty, se pravděpodobně nedozvíte.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé. 
Vládcem je Jupiter – polarita Yang

Menší deprese vás patrně nemine zkraje týdne. Někdo se velmi neomaleně vyjádří na adresu vaší rodiny, a z toho co uslyšíte, zůstanete stát jako opaření. Nebudete schopni okamžitě zareagovat, protože to bude lež jako věž. Ono to ale bude svým způsobem dobře. Neunáhlíte se, vše si necháte projít hlavou, a ke konci týdne si to s dotyčným vyřídíte, ale s chladnou hlavou, utlučete ho argumenty, nikoliv pěstmi.

článek

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské. 
Vládcem je Saturn – polarita Yin

Ačkoliv vás zkraje týdne rozhodí nečekaná návštěva, další dny proběhnou klidně. Čím víc se bude blížit konec týdne, budete psychicky silnější, a co vás asi překvapí, i mírně drzejší. Klidně požádáte nadřízené, aby vás uvolnili na nějaký kurz, školení. Vás totiž popadne chuť dál se vzdělávat, a to se vám vrátí s úroky již v dalším měsíci, patrně formou vyššího postu v hierarchii firmy.

Vodnář (21.1. – 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang

Hned zkraje týdne si kontrolujte pravidelně účet, máte-li nemovitost, ověřte si, zda nedošlo na katastru nemovitostí bez vašeho vědomí k nějaké změně. Opozice Slunce s Neptunem totiž nevěští nic dobrého. Může jít například o exekuci za nesplacení menšího dluhu, což sice bude nepříjemné, ale když věc okamžitě začnete řešit, minimalizujete ztráty.

Ryby (19.2. – 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní. 
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin

Finančně na tom budete v tomto týdnu skvěle, stejně tak se budete cítit dobře i po psychické stránce. Toho byste měli využít, a dopřát si po předchozích hektických týdnech klid. Najděte si čas na čtení, občas si vyluštěte křížovku a choďte do lesa na houby. Nasbíráte sil daleko víc, než během dovolené!

e-mail  :  nadamagic@seznam.cz 
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz
Foto zdroj: profimedia.cz
26.8.2013 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist