Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro 34.týden od 19.8. do 25.8.2013

Nový týden a s ním nové možnosti před námi. Na koho čeká úspěch a postup v kariéře a koho naopak týden plný nervozity, starostí a problémů? Kdo by měl začít více myslet na své zdraví a kdo si může tajně myslet na nový vztah? To a mnohem více se dozvíte v našem zbrusu novém horoskopu.

Slunce je ve Lvu. V pátek 23.8. vstoupí do pečlivé Panny.
Merkur je ve Lvu, V sobotu 24.8. vstoupí do znamení Panny.
Venuše je ve Vahách. Do Štíra vstoupí 16.9.
Mars je v Raku, kde setrvá do 28.8.
Jupiter je v Raku, kde setrvá do 16.7.2014.
Saturn je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.
Retrográdní Uran je v bojovném znamení Berana.
Retrográdní Neptun pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
Retrográdní Pluto je ve znamení Kozoroha.
Fáze Luny...
Měsíc dorůstá…Ve středu 21.8. nastane v 3.45 hodin úplněk ve Vodnáři. Poté měsíc začne ubývat. 

Beran (21.3. – 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé. 
Vládcem znamení je Mars – polarita Yang

Prospěje vám si hned zkraje týdne udělat plán aktivit, všeho, co musíte zařídit, udělat. Ono se vám to vyplatí, protože zbytečně nebudete pobíhat z jednoho konce města na druhý, a zbude vám dostatek času na zábavu. Opatrní a obezřetní buďte v druhé polovině týdne. Nezkoušejte nějaké triky, protože blafování by vás v konečné fázi mohlo připravit o peníze, možná i všechny úspory, dokonce i o profesní pozici!

Býk (22.4. – 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka – polarita Yin

Nesnažte se v tomto týdnu napodobovat či vyrovnat ostatním! On by vám totiž hodně rychle došel dech! Zejména ve financích se držte při zdi. Nemusíte mít přeci všechno, co si koupí příbuzní! Když se dostanete do problémů, nic nelámejte přes koleno. Víkendové dny vám totiž vytvoří příležitost trable vyřešit, a ani se nebudete muset namáhat, on to za vás udělá někdo z přátel!

Blíženci (21.5. – 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné. 
Vládu drží Merkur – polarita Yang

Možná budete mít v tomto týdnu opakovaně pocit, že jste nabrali druhý dech, a to vlastně ve všech oblastech života. V žilách vás bude pulzovat tolik energie, že se dokonce vrhnete na jeden nepříjemný problém z minulosti, a hravě se ho s konečnou platností zbavíte. Máte-li děti, ani vás ke konci týdne nesrazí na kolena částka, kterou zaplatíte za nákup školních pomůcek. Hned vám prolétne hlavou, že s Jupiterem v sektoru peněz si během několika dnů přijdete opět ke slušné sumičce peněz.

článek

Rak (22.6. – 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin

Emoční a citové problémy se snažte řešit sami, stejně tak jako problémy na domácí půdě. Ani omylem neposlouchejte rady zvenčí. Ono by vás to spíše zavedlo do slepé uličky, měli byste pocit, že se svým nejbližším vzdalujete, odcizujete! Bude stačit chvilka strávená o samotě v přírodě a řešení problémů se vám samo nabídne! V druhé polovině týdne dokážete i nemožné, možná získáte i souhlas úřadů na akci, o které vám i advokát bude tvrdit, že je to nereálné!

Lev (22.7. – 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé. 
Vládne Slunce – polarita Yang

Možná se budete v následných sedmi dnech až příliš často hádat, ale to byste měli hodit za hlavu. Když si totiž nedupnete a občas nezvýšíte hlas, ničeho byste nedosáhli. Dokonce nelze vyloučit, že budete muset řešit střet zájmů, což příjemné nebude, ale hravě z toho vykličkujete. Na problém poukážete, ale hned začnete vtipkovat, a tím zamezíte negativní zpětné reakci. Lidé, kterých se to bude týkat se chytí za nos a stáhnou se.

Panna (23.8. – 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské. 
Vládcem je Merkur – polarita Yin

Situace se v tomto týdnu hodně často budou vyvíjet úplně jinak, než bude vaše přání. Ale nedělejte nic proti své vůli, to raději seďte s rukama v klíně a přemýšlejte. V tomto týdnu totiž můžete vytěžit i ze zdánlivě neřešitelných situací. Kde se jiní zaseknou, vy svým logickým a pečlivým myšlením přijdete na řešení! Opatrní buďte během víkendu na peníze. O slušnou sumičku můžete přijít například i na poutí, kde se budete skvěle bavit do chvíle, než zjistíte, že nemáte peněženku.

Váhy (23.9. – 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné. 
Toto znamení ovládá Venuše – Večernice – polarita Yang

Možná že si prožijete mírný emoční ponor, ale aspoň si ujasníte, na čem a hlavně na kom vám v životě opravdu záleží. Dostanete díky tomu i příležitost předvést svoji schopnost najít kompromis i tam, kde ostatní budou házet flintu do žita, což v tomto týdnu může být vaše drahá polovička. Ve dnech víkendu se snažte vyhnout rodinným návštěvám. Nebude mít náladu odpovídat na šťouravé dotazy seniorů a banální rozhovor by skončil hádkou na ostří nože.

Štír (24.10. – 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní. 
Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin

V první polovině týdne se dostanete do velmi nejasné, svým způsobem nepříjemné situace, kdy na vás patrně někdo z kolegů bude něco chtít, ale vy dopředu vytušíte, že by z toho mohl být pořádný průšvih. Vyčkávejte, protože již ve dnech víkendu zjistíte, že vás intuice nezklamala. Donesou se k vám klepy, pomluvy a vy budete moc rádi, že jejich hlavní postavou nejste vy sami.

článek

Střelec (23.11. – 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé. 
Vládcem je Jupiter – polarita Yang

Vám se ze spousty skvělých nápadů zatočí v první polovině týdne hlava a nakonec se začnete ztrácet ve spleti aktivit. Budete totiž chtít stihnout víc, než jsou vaše možnosti. Vyčkávejte do druhé poloviny týdne, promýšlejte strategii, jenom tak aspoň něco dotáhnete do konce! Ve dnech víkendu si neplánujte nic s přáteli. Někdo z nich by vás pumpnul o peníze, které vám nikdy nevrátí!

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské. 
Vládcem je Saturn – polarita Yin

Vlastníte-li nemovitost nebo pozemky, hned zkraje týdne si zkontrolujte výpis v katastru nemovitostí a když zjistíte nějaké nesrovnalosti, okamžitě jednejte! Horoskop naznačuje, že někdo bude mít snahu obrat vás o nemovitý majetek! Je jasné, že vás to srazí na kolena a vy budete mít tendenci separovat se od lidí obecně. Nicméně již během víkendu vás nějaká událost vrátí na zem. Připomene vám, že na všechny nemůžete mít stejný metr, a když je někdo lump neznamená, že se přestanete smát a vyhýbat zábavě!

Vodnář (21.1. – 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn – polarita Yang

Nepodceňujte v tomto týdnu nepsaná pravidla, paragrafy, protože by se vám to mohlo vymstít. Situace by se vám totiž vymkla kontrole, vy byste si řekli, že když vám prošel malý podfuk, proč by neprošel větší, a to už budete mít nakročeno do pořádného průšvihu, který vygraduje během víkendu. Pokud chcete prožít klidný týden a usínat s čistým svědomím, neriskujte!

Ryby (19.2. – 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní. 
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin

Dvojnásobek relaxace budete potřebovat v první polovině týdne. Když jí tělu nedopřejte, s velkou pravděpodobností se nebudete cítit zdravotně v pohodě. Otékat vám začnou nohy, příznakem přetížení může být i zvýšený krevní tlak. Tak zpomalte své tempo, dokud je čas! Odpočiňte si od lidí, práce, jinak v druhé polovině týdne budete muset navštívit lékaře, který vám sdělí to samé, co již máte napsáno v horních řádcích. Že si máte dopřát klid, nepřetěžovat svou fyzičku ani psychiku!

e-mail  :  nadamagic@seznam.cz 
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz
19.8.2013 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist