Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro 32.týden od 6.8. do 12.8.2012

Raci budou mít svkělou fantazii, Býkům se bude dařit v rodinném životě, Ryby zvládnou s klidem nepříjemné situace a Váhy budou toužit po umění. A co čeká v příštím týdnu podle hvězd vás?

Slunce putuje znamením Lva. Do praktického znamení Panny vstoupí 22.8.
Retrográdní Merkur je ve Lvu. Přímý směr bude mít opět od 8.8.
Venuše je v Blížencích, v úterý 7.8.2012. vstoupí do Raka,kde setrvá do 6.9.
Mars je v diplomatickém znamení Vah, kde setrvá do 23.8.2012.
Jupiter je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013.
Saturn je ve Vahách,a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 19.10.
Retrográdní Uran je v bojovném znamení Berana. Přímý směr opět bude mít až od 13.12.2012.
Retrográdní Neptun pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
Retrográdní Pluto je ve znamení Kozoroha. Přímý směr nabere 18.9.2012.

Fáze Luny…
Měsíc ubývá. Ve čtvrtek 9.8. nastane v 19.57 hodin poslední lunární čtvrť v Býku.

Beran (21.3. – 21.4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars – polarita Yang
I přesto, že se v následných sedmi dnech občas s někým pohádáte, kupodivu vám ostřejší konfrontace prospějí. Přinutí vás zpomalit a zamyslet se, zda to nejste vy, kdo druhé provokuje. Začnete se víc kontrolovat, což ocení zejména v rodině. I za přispění Venuše v Raku se proměníte v mírumilovné holubičky.

Býk (22.4. – 21.5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin
Spoustu lidí překvapíte v tomto týdnu svou kreativitou, schopností improvizovat a při řešení případných problémů použijete i svou fantazii. Ke konci týdne raději vtipkujte pouze mezi lidmi, které důvěrně znáte. Vaše slova si totiž někdo špatně vyloží, a může z toho být pořádný průšvih. Horoskop nevylučuje, že si budete muset zajít i pro radu k advokátovi.

Blíženci (22.5. – 21.6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur – polarita Yang
Hned v pondělí si připomeňte, že ostatní nemají tak pohotové myšlení, a nejsou ani schopni dělat několik věcí najednou. Můžete uštvat svou drahou polovičku, ale i někoho z kolegů! Následné dny vás zklidní Venuše, která opustí vaše znamení a vstoupí do citlivého Raka. Začnete se věnovat daleko víc rodině, a je možné, že po delší diskusi s rodiči nebo staršími příbuznými uznáte, že bude rozumné zabezpečit své nejbližší a uložíte si určitý obnos peněz na horší časy.

Rak (22.6. – 21.7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin
Počátkem týdne se klidně nechávejte unášet svou skvělou fantazií, ale nesnažte se své nápady a sny realizovat hned. Vyčkejte do druhé poloviny týdne. V úterý totiž do vašeho znamení vpluje milenka Venuše, a jakmile se rozkouká, díky jejímu vlivu se vám začne dařit ve finanční, ale i osobní, partnerské sféře. Co je důležité, začnete daleko víc dbát o svůj zevnějšek, možná že z gruntu změníte účes, styl oblékání, a to prospěje hlavně nezadaným, protože budete přímo vábničkou pro opačné pohlaví!

Lev (22.7. – 22.8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce – polarita Yang
Z kraje týdne vám úřady připomenou menší právní zádrhel, ale nic vážného to nebude. V minulosti jste opomněli podepsat nějakou listinu, smlouvu, která bude mít patrně vztah k majetku, nemovitosti. Takže bude stačit, když doplníte svůj podpis. Mírně dezorientovaní začnete být uprostřed týdne. Nebude vám jasné, co od vás vlastně  nadřízení chtějí, a pokud jste dlouhodoběji nespokojeni se svou kariérou, začnete pomýšlet na změnu. Vše si v klidu promyslíte během víkendu, ale tajně. Se svými záměry do budoucna se nesvěříte ani rodině.

Panna (23.8. – 22.9.)
Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur – polarita Yin
Možná začnete být v první polovině týdne bezradní. Sousedé nebo někdo z příbuzných si budou pořád na něco stěžovat, a vám tím vždycky pokazí náladu. Rada je snadná, vyhýbejte se jim a budete mít pokoj. Od jejich nářků vás svým způsobem vysvobodí v druhé polovině týdne přátelé. Vás hlavně překvapí, že od rodiny budete utíkat k nim jako pod ochranná křídla, protože v jejich společnosti si vždy skvěle odpočinete, a zároveň pobavíte.

Váhy (23.9. – 23.10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang
Na problém, který vás zaskočí zkraje týdne, se podívejte z ptačí perspektivy. Zjistíte, že řešení má, jenom budete muset zvolit jinou taktiku, než jste zvyklí. Místo diplomatického vyjednávání vám prospěje zvýšit hlas, a nestačíte se divit, jakým fofrem se začnou věci obracet ve váš prospěch. V druhé polovině týdne začnete mít zájem o umění, hudbu, takže během víkendu sedět doma nebudete, s rodinou vyrazíte na koncert, výstavu, do přírodního divadla.

Štír (24.10. – 22.11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin
Hned v pondělí se vás po příchodu do zaměstnání udělá mírné nevolno, protože na vás nadřízení navalí práci i za ty, kteří jsou na dovolené. Všechno zvládnete, tak se nestresujte, navíc si tím u šéfa pořádně šplhnete. Uprostřed týdne nezaváháte ani chvilku, a pomůžete člověku, který se ocitne ve velkém průšvihu. Ve dnech víkendu nepodepisujte žádné listiny, protože si můžete zadělat na právní problém, který by měl dohru u soudu.

Střelec (23.11. – 21.12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter – polarita Yang
Spěchem si můžete v první polovině týdne nadělat zbytečné problémy. Když něčemu nebudete rozumět, zeptejte se. Bude lepší, když ze sebe uděláte hlupáky, než když se začnete tvářit jako Vševědi, a na chyby vás upozorní kolega či kolegyně, kteří vám přitom profesně a svými vědomostmi nesahají ani po paty. V druhé polovině týdne si nedělejte těžkou hlavu ze sobeckého chování některých lidí, však on je osud vytrestá hned zkraje příštího týdne.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn – polarita Yin
Pořádně jiskřit to bude u vám doma zkraje týdne. Rodina se proti vám semkne a mírně řečeno vám utne tipec. Vy se totiž budete chovat jako desperátoři, a ostatním dojde trpělivost. Zklidníte se v druhé polovině týdne. To naopak začnete dělat dojem, že kdyby to šlo, snesete rodině modré z nebe. Pokud žijete ve vztahu na divoko, je možné, že ve dnech víkendu začnete se svou drahou polovičkou hledat společné bydlení.

Vodnář (21.1. – 18.2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn – polarita Yang
Vaše srandičky budou zkraje týdne sice k popukání, ale když vás zastaví při jízdě autem silniční kontrola, raději zamkněte pusu na zámek, nebo si zaděláte na malér. V druhé polovině týdne si dopřávejte pravidelně kontakt s vodou. Bude vás dobíjet energií a tvůrčími nápady. Máte-li problémy s trávením, mějte celý víkend od po ruce jedlou sodu, nejezte příliš tučná, kořeněná jídla.

Ryby (19.2. – 20.3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin
Pořádně vás rozhodí v tomto týdne člověk, který si na vás začne vyskakovat, a tvářit se, že má pravomoci a právo rozhodovat, a vy jeho nařízení musíte respektovat. Máte dvě možnosti. Emočně bouchnout, jenže tím nic nevyřešíte. Když se vám podaří zůstat v klidu, racionálními a hlavně chytrými, vtipně přednesenými argumenty dotyčného úplně znemožníte!

e-mail  :  nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

6.8.2012 9:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist