Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro 31.týden od 29.7. do 4.8.2013

Nový letní týden je před námi a s ním i spousta možností. Záleží jen na vás, jak je využijete. Ale možná vám k tomu hodně napoví náš nový týdenní horoskop. Zjistěte, na co byste si měli dát pozor a co vám naopak půjde od ruky úplně samo…

  • Slunce je ve Lvu. 23.8. vstoupí do pečlivé Panny.
  • Merkur je v Raku, kde setrvá do 8.8.
  • Venuše v Panně. Do Vah vstoupí 16.8.2013
  • Mars je v Raku, kde setrvá do 28.8.
  • Jupiter je v Raku, kde setrvá do 16.7.2014.
  • Saturn je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.
  • Retrográdní Uran je v bojovném znamení Berana.
  • Retrográdní Neptun pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
  • Retrográdní Pluto je ve znamení Kozoroha.
  • Fáze Luny…
  • Měsíc ubývá… V pondělí 29.7. nastane v 19.44 hodin poslední lunární čtvrť v Býku.

Beran (21.3. – 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé. 
Vládcem znamení je Mars – polarita Yang

Nejistota je špatný rádce. Tak jestli máte na následujících sedm dnů něco naplánovaného, nepropadejte skepsi, že vývoj bude pomalý. Budete totiž muset o své místo na Slunci tentokrát trošku zabojovat, nic totiž nedostanete zadarmo. Dokonce nelze vyloučit, že si budete muset tvrdě obhájit svou pracovní pozici, ale jiskřit to bude i na domácí půdě. Když ale vše budete řešit rozumem, nikoliv emočně, v neděli si řeknete, že jste prožili sice rušný, ale úspěšný týden.

Býk (22.4. – 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin

Hned v pondělí si kupte pohodlnou letní obuv, protože celý týden budete v pohybu! Lákat vás bude sluníčko, voda, příroda, což by vás ale mohlo svádět k odkládání povinností. Když například nebudete mít omyté auto, nic se neděje, ale když nezaplatíte složenky, faktury, nebo podnikatelé neobjednají zboží, vše se odrazí negativně ve financích. Budete mít malé tržby, penále z opožděných plateb vás zbytečně připraví o peníze!

Blíženci (21.5. – 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné. 
Vládu drží Merkur – polarita Yang

Připomeňte si v tomto týdnu, že po temné noci vždycky nastane svítání! Nestresujte se tím, že si v některých záležitostech sáhnete až na dno. Pod ochranou Jupitera jste si v posledních měsících zvykli, že se vám dařilo, na co sáhnete, v tomto týdnu budete mít opačný pocit, že se vám všechno sype pod rukama. Původcem ale bude váš spěch. Zejména okolo financí a majetku našlapujte opatrně, protože jedeno unáhlené rozhodnutí vás může připravit o něco, co jste léta budovali!

Rak (22.6. – 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin

V ničem v následujících sedmi dnech neriskujte, ověřujte si všechny informace a úplně ideální bude, když se zdržíte zásadních rozhodnutí. Jedna neuvážená akce by vám totiž mohla připravit špatné spaní. Hlavně se nedohadujte s nadřízenými, a když dostanete chuť změnit směr své kariéry, proberte vše s lidmi, o kterých víte, že mají nohy pevně na zemi a nejsou to snílci. Oni vás zbrzdí, vrátí do reality a vy neděláte nevratný krok, který by vás ještě za několik let pořádně mrzel.

článek

Lev (22.7. – 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé. 
Vládne Slunce – polarita Yang

Na romantiku zapomeňte zkraje týdne. O vašich erotických hrátkách v přírodě by si totiž povídali lidé za vašimi zády ještě hodně dlouho a vy budete mít z ostudy kabát! Sice jste pohodáři, ale řeči tohoto typu by vám prostě vadily. V druhé polovině týdne se mnozí nevyhnete patrně návštěvě nemocnice, nebo místa, kde jsou lidé omezeni na svobodném pohybu. Horoskop vás nechce strašit, ale může jít o někoho z příbuzných, kdo se dostane díky právní zápletce pod zámek a vy za ním zajdete na návštěvu.

Panna (23.8. – 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské. 
Vládcem je Merkur – polarita Yin

Vy budete celý týden velmi aktivní. Tak se nedivte, když začnete mít pocit, že se velmi brzo unavíte. Tím vám tělo dá pravidelně najevo, že máte zpomalit tempo. Oproti jiným měsícům se budete daleko intenzivněji věnovat přátelům a večerní grilování spojené s diskusemi do noci se prostě někde projevit musí! Naštěstí se vám nabídne možnost navštěvovat kurz, rozšířit si vědomosti. Vám dojde, že když volný čas věnujete studiu, můžete se stát mistry ve svém oboru. Takže závěr týdne strávíte s knihou v ruce.

Váhy (23.9. – 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné. 
Toto znamení ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang

Ostražití a hlavně stále upravení jako z cukru by měli být v první polovině týdne nezadaní. Nová láska vám poskytne pořádnou dávku dobrodružství. Zadaní by měli svůj čas rovnoměrně dělit mezi svou drahou polovičku a kariéru. Zde patrně v následných sedmi dnech vznikne velká nerovnováha v neprospěch vašeho intimního života. Když  se včas nevzpamatujete, horoskop naznačuje partnerskou krizi, která by mohla skončit docela zajímavě. Během víkendu byste totiž mohli zažívat, odchody, návraty a takhle dokola by se to mohlo několikrát opakovat.

Štír (24.10. – 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní. 
Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin

Klidně se v tomto týdnu řiďte emocemi, intuicí. Ti budou vašimi spolehlivými rádci, a to v jakékoliv oblasti vašeho života. Druhá polovina týdne přinese pozitivní změnu nezadaným a těm, kteří žijí ve vztahu „na divoko“. Na svobodné čeká známost, ze které se vyvine dlouhodobý, stabilní vztah, ti kteří žijí ve volném vztahu, začnou plánovat založení rodiny. Pouze těm z vás, kteří žijete v pronajatém bytě, asi bude ke konci týdne horko. Majitel vám odmítne obnovit smlouvu a vy budete muset narychlo hledat nové bydlení.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé. 
Vládcem je Jupiter – polarita Yang

Podnikatelé dostanou hned zkraje týdne možnost navázat spolupráci, která bude trošku vybočovat vašemu zaměření, ale změna vám na škodu nebude, zajistí vám zisky na několik týdnů dopředu! Vy obecně budete mít v následných sedmi dnech pocit, že musíte v některých oblastech života udělat změnu, vymanit se z minulosti, možná jakoby začít odznovu na zelené louce. Nenechte se odradit tím, že jakoby neuvidíte, kam to vlastně jdete. Bod obratu nastane nečekaně a vy začnete slavit úspěchy.

článek

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské. 
Vládcem je Saturn – polarita Yin

Vám horoskop dopřeje zkraje týdne klid, prostor pro relaxaci a letní radovánky. Bude to od hvězd chytrý tah, protože doženete spánkový deficit, odpočinete si a hlavně načerpáte energii, která se vám bude hodit v druhé polovině týdne. To naopak nebudete vědět, s čím dřív začít, navalí se na vás totiž spousta pracovních i domácích povinností. Možná začnete mít pocit, že intimní protějšek, rodina, nadřízení a vůbec všichni okolo vás zkouší, co všechno unesete, co vydržíte. Tak jim předvedete, že hodně!

Vodnář (21.1. – 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang

Jakmile začnete mít pocit, že se dostáváte do patové situace, nemůžete ani couvat, ani se pohnout dopředu, zastavte se. Horoskop vám v tomto týdnu totiž umožní zbavit se nereálných snů, díky kterým se pouštíte do aktivit, které nemají smysl, pouze vás okrádají o čas. Pro vás bude důležití hlavně v zaměstnání držet se rutiny, nevymýšlet nic nového, a hlavně dodržovat bezpečnost práce. Váš horoskop nevylučuje zranění, zejména když budete pracovat během víkendu.

Ryby (19.2. – 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní. 
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin

Vzestupy a pády čekejte ve financích, ale na to jste si již díky Uranu v sektoru příjmů zvykli. Ale vyplatí se vám moc se tím nezabývat, užívat si léta a vodních radovánek. Již během víkendu se začne rýsovat možnost například další práce, pro nezaměstnané to může být nabídka snů. Změna přijde nečekaně, stejně tak nutnost rozhodnout se, tak buďte ve střehu! Konkurence pracuje na plný plyn i v době dovolených, tak ať vám příležitost někdo nevyfoukne před nosem!

e-mail  :  nadamagic@seznam.cz 
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz
29.7.2013 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist