Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro 3.týden od 20.1. do 26.1.2014

Nový týden je tu a s ním i zcela nové možnosti. Nedaří se vám sehnat práci, najít si novou lásku, posunout se v kariéře kupředu? Pak nezoufejte, třeba se to tento týden radikálně změní. Přečtěte si, co vám radí hvězdy…

  • Slunce je ve Vodnáři, kde setrvá do 18.2.2014.
  • Merkur je ve Vodnáři. 31.1. toto znamení opustí, vstoupí do Ryb, ale opět se do Vodnáře vrátí díky retrográdnímu pohybu 13.2. Do Ryb poté vstoupí 17.3.
  • Retrográdní Venuše je v Kozorohu, kde setrvá do 5.3.2014. Přímý směr bude mít opět od 31.1.2014.
  • Mars je ve Vahách, kde setrvá do 26.7.2014.
  • Retrográdní Jupiter je v Raku, kde setrvá do 16.7.2014. Přímý směr nabere 6.března 2014.
  • Saturn je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.
  • Uran je v bojovném znamení Berana.
  • Neptun pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
  • Pluto je ve znamení Kozoroha.
  • Fáze Luny…Měsíc ubývá. V pátek 24.1.2014 v 6.20 hodin nastane poslední Lunární čtvrť ve Štíru.

Beran (21.3. – 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars – polarita Yang

Diskutovat budete v následných sedmi dnech daleko častěji a intenzivněji na sociálních sítích. Prospěje vám to, protože rozšíříte okruh svých známých a do života vám to přinese trošku vzruchu, jakoby svěží vítr. Změna může nastat v životě těch z vás, kteří máte volný vztah. Začnete plánovat společnou budoucnost, a minimálně se s intimním protějškem shodnete na tom, že bude rozumné začít budovat společné hnízdo.

Býk (22.4. – 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin

Na vás bude tento týden vidět, ať se hnete kamkoliv, tak se chovejte slušně, ať se nestanete hlavní postavou nějakého skandálu. Prostě si pořád připomínejte, že jste jako pod dohledem, a vaše akce někdo okamžitě rozebere do nejmenšího šroubku. Když budete chtít podniknout něco tajně, akci se vám utajit nepovede, tak to raději ani nezkoušejte! Nicméně máte ideální týden něco udělat se svou postavou, protože chuť ani energie vám chybět nebudou, tak začněte chodit plavat, prospěje vám i sauna.

Blíženci (21.5. – 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur – polarita Yang

Slunce ve Vodnáři ve vás probudí chuť rozšiřovat si vědomosti, a tak je možné, že v tomto týdnu prosedíte nejedno odpoledne s knihou v ruce, anebo budete serfovat na internetu. Nicméně daleko víc budete trávit volný čas mezi čtyřmi stěnami, což by mohlo oslabit vaši imunitu. Takže byste se měli zaměřit na prevenci. Pravidelně jezte citrusy, sprchujte se nejdřív studenou vodou, a každý den si vypijte alespoň šálek kvalitního sypaného zeleného čaje, ten tělu usnadní vyplavovat škodliviny.

článek

Rak (22.6. – 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin

Máte-li v plánu investovat do modernizace domácnosti, akci odstartujte v následných sedmi dnech, protože rodina se bude na rekonstrukci potažmo zlepšování bydlení ochotně podílet! Mírné ochlazení ve vztahu zaznamenají ti z vás, kteří si lpějí na pravidlech, a svým způsobem se občas snažíte své drahé polovičce organizovat život. Intimní protějšek se proti zavedeným pravidlům vzbouří, a když nezačnete vyjednávat, hledat kompromis, čeká na vás partnerská krize.

Lev (22.7. – 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce – polarita Yang

Vaše pohoda se v následných sedmi dnech bude odvíjet od toho, do jaké míry se budete zaobírat životem ostatních. Pomáhat lidem můžete, ale řešit jejich konflikty nikoliv. Hned by vás totiž někdo zatáhl do svých hádek, a to by dobré nebylo, zejména když se bude jednat o partnerský spor. Aktéři se totiž nakonec usmíří, a vy se následně dozvíte, že strkáte nos do cizích věcí, což asi sami uznáte, nemáte zapotřebí! Raději se věnujte rodině, zejména seniorům, to bude užitečně strávený čas.

Panna (23.8. – 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur – polarita Yin

Hned od pondělí si hlídejte množství potravin, které sníte. Jinak začnete nenápadně tloustnout! Jenže kromě přibírání na váze bude ohrožen i váš cévní systém, tak vám prospěje pravidelný pohyb. Třebas z práce choďte pěšky, nebo každý večer místo sledování televize se rychlejší chůzí projděte v parku. Druhým želízkem v ohni bude v tomto týdnu vaše vrozená kritičnost, pedantství. Když si nebudete dávat pozor, začnete mít problematické vztahy v zaměstnání, a moc dobře víte, že bez spolupráce s ostatními se neobejdete, tak se kroťte!

Váhy (23.9. – 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang

Do ničeho si v následném týdnu nenechte mluvit! K dispozici budete mít skvělou fantazii, probudí se i vaše kreativita, a to holt některé usedlé osůbky nevydýchají, ale to by vám mělo být jedno. Budete se chovat přirozeně, spontánně, což bude nahrávat nezadaným, protože horoskop naznačuje seznámení. Hlídat byste si ale měli finance. Prospěje vám trošku si utáhnout opasek, protože jinak se může stát, že ve dnech víkendu budete obvolávat známé a testovat si, kdo z nich vás založí.

Štír (24.10. – 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin

V první polovině týdne budete potřebovat daleko víc relaxace a klidu, tak nic neplánujte na domácí půdě, omezte i návštěvy. Když vás totiž někdo vyruší například z odpoledního klimbání, budete nevrlí, protivní. Samota vám ale prospěje, Ujasníte si totiž důvod jedné konfliktní situace s předchozích týdnů. Patrně i zjistíte, kdo se na tom všem pomluvami podílel, ale nic nepodniknete. Pomstu si pečlivě naplánujete, a začnete vyčkávat na nejvhodnější okamžik.

článek

Střelec (23.11. – 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter – polarita Yang

Možná v tomto týdnu bude váš byt mírně připomínat průchoďák. Vy totiž  budete mít potřebu povídat si, a tak k sobě začnete zvát spontánně každého, s kým se potkáte. Nicméně ono to neuškodí ani rodině. Bude u vás sice pořád život, ale na stranu druhou se dozvíte zajímavé informace. Hlavně se snažte o jedno, být pořád mezi lidmi, a pravidelně si dopřejte procházku na čerstvém vzduchu. Jinak začnete mít depresi z uzavřeného prostoru a z nedostatku kontaktu s okolním světem!

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn – polarita Yin

Vstup Slunce do vašeho finančního sektoru je jasným signálem, že dostáváte příležitost vydělat slušné peníze. Je tedy čas přestat si hrát na skromné a trošku vystrčit virtuální růžky, a když to bude třeba, použít i ostřejší lokty. To se ale týká pouze práce, podnikání, naopak doma uberte plyn! Rodinu budete v následných sedmi dnech potřebovat, protože práci a vydělávání peněz budete obětovat i večery, a klid na domácí půdě je pro vás podmínkou, abyste se během víkendu vysílením nesesypali.

Vodnář (21.1. – 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn – polarita Yang

V první polovině týdne zatněte zuby. Budete si muset vyslechnout kritiku, která vám pořádně zvedne krevní tlak. Například se dozvíte, že jste neodvedli pořádně svou práci, a přitom se bude jednat o banální, nepodstatný detail, který dotáhnete k dokonalosti během několika vteřin. Naprosto skvělý týden ale prožijí ti z vás, kteří budou cestovat, a třeba trávit dovolenou v cizině. Ani jazyková bariéra vám nezabrání seznamovat se s novými lidmi, a jste-li nezadaní, nelze vyloučit seznámení, zamilování!

Ryby (19.2. – 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin

K nevěře budete mít nakročeno hned zkraje týdne. Co se z lásky na jednu noc vyklube, je opravdu ve hvězdách, ale jednou schůzkou to neskončí. Sex totiž bude skvělý! Pokud studujete, věnujte se učivu, nikoliv přátelům. Nejenže můžete vyhořet u zkoušek, ale co je horší, připletete se k akci, která bude na hraně zákona, což by mohlo mít dlouhodoběji negativní dopad na vaší dobrou pověst.

e-mail: nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/ 

Foto zdroj: profimedia.cz

20.1.2014 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist