Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro 3.týden od 14.1. do 20.1.2013

Čeká vás úspěch, nebo se na vás nahrnou vaše nedřešné problémy? Potkáte muže svých snů, nebo vás naopak někdo opustí? To vše a mnohem více se dozvíte v našem horoskopu…

Slunce je v Kozorohu.
Merkur prochází znamením Kozoroha. Do Vodnáře vstoupí 19.1.2013.
Venuše je v Kozorohu, kde setrvá do 2.2.
Mars je ve Vodnáři. Do Ryb Mars vstoupí 2.2.
Retrográdní Jupiter je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013. Přímý směr opět nabere 3.2.2013.
Saturn je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.
Uran je v bojovném znamení Berana.
Neptun pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
Pluto je ve znamení Kozoroha.
Fáze Luny…
Měsíc ubývá…V pátek 19.1. nastane v 00.47 hodin třetí Lunární čtvrť v Beranu.

Beran (21.3. – 21.4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars – polarita Yang
Možná budete mít v první polovině týdne pocit, že se svět snad zastavil, protože se nic významného nebude dít. Toho využijte, relaxujte, odpočívejte, protože naopak závěr týdne bude hektický. Razantní a bezohledné jednání nadřízených či někoho z kolegů vás přinutí přestat nečinně přihlížet, možná vás tak vytočí, že použijete ostřejší slovník. Tím si ale zaděláte na malér, a ve dnech víkendu budete přemýšlet, zda vůbec má cenu jít v pondělí do práce, zda by nebylo rozumné hledat si nové zaměstnání.

Býk (22.4. – 21.5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin
Až do čtvrtka budete fungovat jako andělé spásy. Bude vám dělat dobře tahat horké kaštany z ohně za přátele, a následně poslouchat, jak jste skvělí. Ve dnech okolo čtvrtka nelze vyloučit, že se budete muset účastnit méně příjemného právního jednání, ale myslet vám to bude tak skvěle, že například i z případné soudní pře odejdete jako vítězové.

Blíženci (22.5. – 21.6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur – polarita Yang
Zkraje týdne budete muset nadřízeným přiznat, že jste se v něčem minulý týden pořádně spletli. Je jasné, že vám to příjemné nebude, ale naštěstí se okolo vás shluknou přátelé, díky nim vyrazíte i do společnosti a na nepříjemnosti zapomenete. Máte-li v plánu žádat o půjčku, nebo sociální dávky, stipendium, využijte k jednáním dny okolo čtvrtka. V druhé polovině týdne se vám podaří dotáhnout do konce i případné nesrovnalosti okolo dědictví.

Rak (22.6. – 21.7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin
Nesoustředěností v tomto týdnu můžete naštvat hodně lidí. Snadno se může stát, že přeslechnete pokyny šéfa, a potom se budete divit, že si vás zve na kobereček. Velmi nestandardně, hubatě, budete komunikovat se svou drahou polovičkou. Ani si nevyslechnete, co vám sděluje, a už začnete odpovídat, takže vaše rozhovory budou připomínat rčení „jeden o voze, druhý o koze“. Vzpamatujete se v pátek, a s intimním protějškem ve dnech volna oběhnete snad všechny plesy a bály ve svém okolí.

Lev (22.7. – 22.8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce – polarita Yang
Přátelé vaši malou lež počátkem týdne odhalí, tak je neblafujte, protože přijít o jejich důvěru určitě nechcete! V práci zjistíte, že se z jednoho kolegy či kolegyně stává nesnesitelný despota. Ostatní začnou krčit hřbet, naopak vy použijete svého vrozeného smyslu pro humor a neetické chování dotyčného či dotyčné začnete komentovat tak vtipně, že vám zatleská i někdo z nadřízených.

Panna (23.8. – 22.9.)
Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur – polarita Yin
Pořádně zmatení budete z pokynů nadřízených počátkem týdne. Spoléhat byste se měli na svůj rozum, jen tak nebudete jednu věc dělat dvakrát, protože každý se může splést, a váš šéf není vyjímkou!  Máte-li děti, v druhé polovině týdne se budou chovat vzpurně, drze, ale když jim něco zakážete, jenom přilijete pověstný olej do ohně. Milým slovem dokážete zázraky!

[[related]]

Váhy (23.9. – 23.10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang
V zaměstnání šetřete silami i radami počátkem týdne. Nejenže vám nikdo nepoděkuje, ale najde se okolo vás spousta lidí, kteří budou mít snahu svoje chyby přehodit na vás! V druhé polovině týdne není vyloučeno, že budete muset pomáhat při stěhování jednoho člena rodiny. To bude dobře, protože atmosféra bude mírně napjatá, a vy hravě dokáže ostatní zklidnit a mírnit drobné rozmíšky.

Štír (24.10. – 22.11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin
Sklony k nevěře budete mít celý týden, ale nic dobrého vám to nepřinese. Nelze vyloučit následné zdravotní problémy, tak si místo erotických záletů dopřejte ledovou sprchu, ta vám zklidní hormony. Na sobotu si nic neplánujte, protože s velkou pravděpodobností budete muset zajít alespoň na pár hodin do zaměstnání, ale neděle vám všechno vynahradí.

Střelec (23.11. – 21.12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter – polarita Yang
Pořádný chaos nastane u vás doma zkraje týdne. Nedokážete se totiž s ostatními dohodnout ani na triviální věci, kdo vynese koš a kdo umyje špinavé nádobí, a dle toho tu o vás bude vypadat. Abyste toho neměli málo, uprostřed týdne se nedá vyloučit ztráta nějakého předmětu, ale hledat budete úplně jinde, takže ji ve dnech víkendu najdete na obvyklém místě.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn – polarita Yin
Vašim jediným problémem bude v následných sedmi dnech neschopnost přizpůsobit se ostatním. Když se zaseknete, nehne s vámi ani buldozer, naopak jako těžkotonážní vůz dokážete drtit ostatní znamení. Na to si dejte pozor, protože se najde několik jedinců, kteří si vaše chování zapíšou do paměti, a všechno vám vrátí i s úroky v ten nejméně vhodný okamžik.

Vodnář (21.1. – 18.2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn – polarita Yang
V následných sedmi dnech dokážete ovlivnit psychické rozpoložení mnoha lidí, zejména těch, kteří začnou panikařit anebo se budou topit v negativních emocích. Když okolo sebe totiž zaznamenáte nějakou křivdu, okamžitě na to upozorníte, a hlavně se zastanete lidí, kterým začne někdo ubližovat. Neděli už budete trávit se Slunce ve svém znamení, a pokud v tento den slavíte narozeniny, mějte po ruce jednou sodu, protože vás s velkou pravděpodobností bude pálit žáha.

Ryby (19.2. – 20.3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin
Zkraje týdne vás zavalí takové množství povinností, že nebudete vědět, kde začít. Práci si patrně budete nosit i domů, a to také budete důvodem, proč občas zavrčíte na někoho z přátel, když přijdou neohlášení na návštěvu. Ono bude svým způsobem dobře, že je ani nepustíte do bytu, protože byste se stejně hádali. Zastavíte se až v neděli, a je možné, že ji celou prospíte u televize.

e-mail  :  nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz
14.1.2013 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist