Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro 28.týden od 15.7. do 21.7.2013

Léto, slunce, dovolená, možná letní láska, možná velké překvapení od partnera. Komu se bude tento týden dařit vše, nač sáhne a komu naopak hrozí pořádný průšvih? To vše a mnohem více se dozvíte v našem zbrusu novém týdenním horoskopu.

  • Slunce setrvá v Raku do úterý 22.7.Tento den v podvečer, přesně v 17.56 hodin vstoupí Slunce do Lva.
  • Retrográdní Merkur je v Raku, kde setrvá do 8.8. Přímý směr bude mít opět v neděli 21.7.
  • Venuše je ve Lvu. 22.7. vstoupí do Panny.
  • Mars je v Raku, kde setrvá do 28.8.
  • Jupiter je v Raku, kde setrvá do 16.7.2014.
  • Saturn je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.
  • Uran je v bojovném znamení Berana. Až do neděle 21.7. bude stacionární, poté se otočí do retrográdního směru.
  • Retrográdní Neptun pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
  • Retrográdní Pluto je ve znamení Kozoroha.
  • Fáze Luny…Měsíc přibývá…V úterý 16.7. nastane v 5.19 hodin první lunární čtvrť ve Vahách.

Beran (21.3. – 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem znamení je Mars – polarita Yang

Máte před sebou týden, ve kterém budete lidem klást až příliš často otázky, a vehementně se domáhat odpovědí, což některým jedincům nebude příjemné. Nicméně vám to pomůže, protože nakouknete do podvědomí svých nejbližších, stejně tak své drahé polovičky, a pokud je ve vaší rodině někdo nešťastný, najdete příčinu a začnete systematicky pracovat na jejím odstranění.

Býk (22.4. – 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin

Vůbec nebude v tomto týdnu nic divného, když si večer občas zajdete například sednout na lavičku do parku, na zahradu, a sledovat budete noční oblohu. Lákat vás totiž začne vše tajemné, nevysvětlitelné, neuchopitelné. Vůbec proto nelze vyloučit, že se například rozhodnete přihlásit na kurz psychologie, numerologie, výkladu tarotu, anebo podstoupíte zasvěcení reiki.

Blíženci (21.5. – 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur – polarita Yang

V tomto týdnu budete muset krotit svou fantazii, mít nohy pevně na zemi a věnovat se světským záležitostem, například právnímu problému, který může mít vztah k majetku, nemovitosti. Možná vás bude štvát papírování, prohlížení a kontrolování dokumentů, ale mějte trpělivost, protože na tom nakonec vyděláte slušnou sumičku. Ve dnech okolo středy se mnozí z vás rozhodnou docela nečekaně změnit zaměstnání.

článek

Rak (22.6. – 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin

Díky převažujícímu vodnímu živlu vás čeká svým způsobem pohádkový týden. Nezadaní se zamilují, pokud toužíte počít potomka, i v této oblasti vám bude přáno. Nemáte-li ještě jasno, kam vyrazíte na dovolenou, to v následných sedmi dnech přestane platit. Vyberete si destinaci, která vám kromě odpočinku poskytne i neobvyklý zážitek, což může být například návštěva místa, které se pro naše předky stalo jakýmsi poutním místem dávno před našim letopočtem.

Lev (22.7. – 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce – polarita Yang

Když se budete v následných sedmi dnech řídit svými emocemi, začnete mít pocit, že chodíte v kruhu, protože nedokážete udělat žádné rozhodnutí. Podlehnete totiž snadno iluzi, své fantazii, ale skutek utek. Navíc se začnete zamotávat do nesmyslných problémů, protože realitu budete vnímat jakoby za zamlženým oknem. Takže půjde-li to, vemte si dovolenou!

Panna (23.8. – 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur – polarita Yin

Nesmíte se v tomto týdnu bát neznámého. Naskytne se vám životní příležitost, ale že to byla svým způsobem osudová volba, pochopíte až za několik měsíců. Možná budete muset konečně vyřešit milostný trojúhelník, anebo se rozhodnete odejít z práce, protože vás ubíjí.  Naslouchejte intuici, protože největší brzdou bude váš racionální rozum. Ten vám začne našeptávat všechny možné katastrofické scénáře, vy zůstanete stát na místě, a to by vás v budoucnu mrzelo.

Váhy (23.9. – 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang

Ačkoliv nastane pozitivní obrat ve vašich financích, možná spokojeni nebudete. Peníze totiž okamžitě nedorazí, prostě si budete muset chvilku počkat, ale nebojte, nepřijdete o ně! Menší propad čekejte v emocionální oblasti. Budete mít pocit opuštěnosti, ale bude to tím, že se z nějakých příčin začnete stranit lidí. Na stranu druhou vám kratší izolace prospěje, protože si v klidu srovnáte myšlenky.

Štír (24.10. – 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin

Příliš bujná fantazie, mnoho nápadů a tím pádem roztříštění pozornosti na všechny možné strany, tak to jsou atributy, kterými si můžete pokazit následných sedm dní, ačkoliv nad vámi bude držet ochranu sám pán času Saturn. Soustřeďte se na jednu věc, tu dotáhněte do konce a až potom se vrhněte na další. To je pro vás cesta, jak nezaplakat nad zpackaným týdnem!

článek

Střelec (23.11. – 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter – polarita Yang

I když je vašim mottem mít život ve vlastních rukou, tentokrát se sami sobě vymknete kontrole. Ale nebojte se, ono vám nic zlého nehrozí, pouze budete snít víc, než jste zvyklí, protože vám na plný pecky pojede fantazie a pro vás bude velký problém rozeznat, co je realita. Nicméně pokud se o nějakém znamení dá napsat, že si v tomto týdnu skvěle psychicky odpočine, jste to vy, Střelci!

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn – polarita Yin

Celý týden budete v pohybu. Bude to dělat dojem, že pro vás je problém zůstat chvilku na jednom místě. Dokonce porušíte jedno ze svých pravidel a klidně budete trávit ve společnosti do noci několik večerů, ráno bez problémů vstanete do práce. Vy to vydržíte, ale první, kdo se ozve, bude vaše drahá polovička. Tak je možné, že víkend strávíte v posteli a oba doženete spánkový deficit.

Vodnář (21.1. – 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang

Oproti jiným znamením budete mít emoce i fantazii pod kontrolou. Jedním přímo geniálním nápadem se vám podaří v zaměstnání zlikvidovat docela velký průšvih, který by firmu připravil o peníze. Tím se zapíšete do paměti nadřízených a budou na vás myslet při rozdělování prémií, mimořádných odměn a hlavně se před vámi otevřou virtuální dveře k vyššímu postu v hierarchii firmy.

Ryby (19.2. – 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin

V tomto týdnu se nenajde člověk nebo situace, které by vás vyvedli z rovnováhy. Ať se to týká financí, práce, nebo partnerské oblasti, pocítíte stabilitu, klid. Pamatujte si ale, že nic se nemá přehánět. Budete tak velkorysí, že si bez mrknutí oka vyslechnete i názor, který vás běžně vytáčí do ruda. Svoje stanovisko si řekněte, protože na druhé by to dělalo dojem, že vás opojí rohlíkem!

e-mail: nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz
http://www.webpark.cz/nadasmidova

Foto zdroj: profimedia.cz

15.7.2013 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist