Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro 27.týden od 8.7. do 14.7.2013

Nový týden přináší zcela nové možnosti i nové začátky. Podaří se vám najít novou práci, novou lásku, nebo nové bydlení? Podívejte se, co na vaše snažení říkají hvězdy. Stojí při vás, nebo vám ve vašich nápadech a rozhodnutích nebudou moc přát?

  • Slunce je v Raku.
  • Retrográdní Merkur je v Raku, kde setrvá do 8.8. Přímý směr bude bude mít opět 21.7.
  • Venuše je ve Lvu. 22.7. vstoupí do Panny.
  • Mars je v Blížencích. V sobotu 13.7. vstoupí do Raka, kde setrvá do 28.8.
  • Jupiter je v Raku, kde setrvá do 16.7.2014.
  • Retrográdní Saturn je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014. Do přímého směru se otočí 8.7.2013.
  • Uran je v bojovném znamení Berana.
  • Retrográdní Neptun pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
  • Retrográdní Pluto je ve znamení Kozoroha.
  • Fáze Luny…  V pondělí 8.7. nastane v 9.14 hodin novoluní v Raku. Poté začne měsíc přibývat.

Beran (21.3. – 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé. 
Vládcem znamení je Mars – polarita Yang

Menší problémy vás patrně neminou. Všechno totiž budete prožívat až příliš emočně a nedá se vyloučit ani menší hysterický výbuch. Když si ale bude dávat pozor na dokumenty, komunikovat bude jasně nikoliv dvojznačně a starat se budete pouze o svou rodinu, tedy nebudete strkat nos do cizích věcí, projdete týdnem v pohodě.

Býk (22.4. – 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin

V následných sedmi dnech si dávejte pozor na jeden nešvar. Budete daleko víc zranitelní, a tím můžete svým způsobem kazit náladu ostatním. Pomůže vám, když si pravidelně dopřejete klid a pustíte se do čtení. Klidně se vraťte ke knihám, které jste milovali v dětství. Neuškodí vám hlavně přečíst si nějakou pohádku. Zjistíte totiž, že při troše snahy a hlavně férovém jednání vždycky vítězí dobro nad zlem.

článek

Blíženci (21.5. – 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné. 
Vládu drží Merkur – polarita Yang

Hlavou se vám v tomto týdnu bude honit spousta nápadů, které budete chtít realizovat. Uvědomíte si totiž, že úspěch se dostaví pouze v případě, když nic ve svém životě nebudete nechávat na náhodě. Možná jako jedno z mála znamení se místo koupání budete věnovat své práci, a to patrně i večer. Do plachet vaší finanční loďky totiž zavane příznivý vítr a je jasné, že příležitost vydělat peníze si nenecháte ujít.

Rak (22.6. – 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin

V následných sedmi dnech na vás čeká nemilá povinnost. Budete se muset vypořádat s menším zádrhelem ve vztahu k listinám, dokumentům, možná ve hře budou i právní předpisy versus policie či úřady. Půjde pravděpodobně o vaše pochybení v minulosti, anebo se dopustil chyby úředník a Černého Petra se bude snažit přehodit na vás. Patrně se díky tomu nevyhnete stresu. Nečekejte, že spravedlnost vám půjde sama od sebe na ruku, o svá práva budete muset zabojovat!

Lev (22.7. – 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé. 
Vládne Slunce – polarita Yang

Dávejte si v tomto týdnu velký pozor, aby někdo nezbohatl díky vaší nepozornosti a nedbalosti! Můžete přijít o doklady, peníze, osobní věci. Když se něco takové stane, nepropadejte skepsi. Následovala by nespavost a díky tomu byste viděli všechno černě. V duchu si řekněte, že za chyby se prostě platí, vy jste již svou daň uhradili a příště si dáte velký pozor, aby se něco takové už neopakovalo.

Panna (23.8. – 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské. 
Vládcem je Merkur – polarita Yin

Když se budete hádat s lidmi na potkání, nedokážete se soustředit na důležité věci. Tak brzděte hned zkraje týdne, protože jakmile dovolíte svému ostrému jazyku říkat každému na potkání, co si o něm myslíte, zarazíte se až ke konci týdne. Jenže mluvit s vámi bude velmi omezený počet lidí, a to ještě raději po telefonu. Nikdo nebude ochotný riskovat, že mu začnete vyčítat něco z minulosti, co už nejde změnit.

článek

Váhy (23.9. – 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné. 
Toto znamení ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang

Nechte hlavně zkraje týdne plavat svoje ambice a svůj čas i nápady věnujte lidem, kteří se dostanou do problémů. On se vám i jeden nepatrný dobrý skutek totiž vrátí záhy i s úroky. Do menší pasti se totiž dostanete vy sami a bude se patrně jednat o vaše menší opomenutí v minulosti, které vypluje napovrch. Než se z toho stačíte vzpamatovat, někdo za vás všechno vyřeší.

Štír (24.10. – 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní. 
Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin

Svým extrémním prožíváním se začnete v následných sedmi dnech dostávat do problémů. Ono totiž spojit sny, nápady, emoce, logické uvažování a chladnou kalkulaci bude hodně náročné a motat se začnete jako v bludném kruhu. Bude ale stačit, když od sebe oddělíte své sny, tedy co je imaginární od reality. Trávíte-li tyto dny na dovolené v cizině, hlídejte si doklady, peníze, jinak se domů budete vracet pěšky!

Střelec (23.11. – 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé. 
Vládcem je Jupiter – polarita Yang

Pořádně s vámi v tomto týdnu zacvičí závist. To že má někdo nové auto, jede na dovolenou do exotické země nebo si koupil chatu, na vás bude mít efekt jako anti-sedativum. Hned se vám zvýší krevní tlak, dokonce vás může začít bolet u žaludku. Navíc budete muset řešit nějaké své opomenutí z předchozích let, například neuhrazení pojistky. Nicméně vás to přinutí vážně se zamyslet nad svou finanční situaci a možná se rozhodnete například spořit si na důchod.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské. 
Vládcem je Saturn – polarita Yin

Smířit se v tomto týdnu budete muset s faktem, že ani vy nejste dokonalí, že se můžete mýlit a tím, že nenasloucháte druhým, se dostáváte do potíží. Když se v něčem pokusíte zalhat, hned to někdo odhalí a tak šikovně vás na to upozorní, že vám hanbou naskočí husí kůže. Tak si nevymýšlejte a až do neděle si hned ráno vždycky připomeňte, že vaše logika i intuice mají dovolenou, tudíž nedokážete odhadnout, kam až můžete zajít, abyste někoho nenaštvali.

Vodnář (21.1. – 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang

Jste jedno z mála znamení, které nepříznivé konstelace budou míjet, vy si budete užívat léta a svých úspěchů na plný pecky. Dokonce jako dar shůry bude vnímat připomenutí menšího zdravotního problému z minulosti. Hned si totiž řeknete, že jste nemoc podcenili či nedoléčili a uděláte taková opatření, aby se to už neopakovalo. Tedy zajdete k lékaři, mnozí navštívíte babku kořenářku a ve dnech víkendu se budete cítit jako znovuzrození.

Ryby (19.2. – 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní. 
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin

Počátek týdne vám přinese spoustu práce a vy vycítíte, že když pořádně nezaberete, mohli byste přijít o své tvrdě vybojované místo, pozici v kariéře. Stoprocentní nasazení a hlavně velká trpělivost vám přinesou bohatou odměnu. Výrazně se zlepší vaše finanční situace, tím se zklidní váš život a vy konečně najdete klid. Nebudete totiž v noci přemýšlet, z čeho uhradíte složenky.

e-mail  :  nadamagic@seznam.cz 
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz
 
Foto: profimedia.cz
8.7.2013 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist