Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro 27.týden od 1.7. do 7.7.2013

Láska, zvraty, úspěchy i neúspěchy, problémy i radostné události. To vše si na nás nachystaly hvězdy pro další týden. Chcete vědět co vás čeká tento týden? Pak si přečtěte náš zbrusu nový týdenní horoskop.

  • Slunce je v Raku.
  • Retrográdní Merkur je v Raku, kde setrvá do 8.8. Přímý směr bude bude mít opět 21.7.
  • Venuše je ve Lvu. 22.7. vstoupí do Panny.
  • Mars je v Blížencích. Do Raka vstoupí 13.7.
  • Jupiter je v Raku, kde setrvá do 16.7.2014.
  • Retrográdní Saturn je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014. Do přímého směru se otočí 8.7.2013.
  • Uran je v bojovném znamení Berana.
  • Retrográdní Neptun pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
  • Retrográdní Pluto je ve znamení Kozoroha.
  • Fáze Luny…Měsíc ubývá…V pondělí 8.7. nastane v 9.14 hodin nastane novoluní v Raku.

Beran (21.3. – 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem znamení je Mars – polarita Yang

I když v následných sedmi dnech nebudete cítit pevnou půdu pod nohama, protože s retrográdním Merkurem nebude ve vaší moci sledovat vše, co se okolo vás šustne, dít se totiž bude něco pořád, i přesto se vám život nevymkne kontrole. Sice někdo vyzkouší, zda mu skočíte na menší podvůdek, ale vy na poslední chvíli zjistíte, že jde o podfuk a na intrikáře si pořádně posvítíte. Bude rád, že odjíždí na dovolenou a nebude vám na očích, protože z vás dostane strach!

Býk (22.4. – 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin

V první polovině týdne budete mít pocit, že vám pořád ujíždí vlak, prostě práci nebudete stíhat, ale bude to jenom vaše zdání. Povinností a zařizování totiž budete mít daleko víc než v předchozích týdnech. Od čtvrtka se snažte nezabývat nepodstatnými maličkostmi a hlavně nevěřte svému podvědomí. Budete mít totiž tendenci řešit věci, které nikdy nenastaly a nenastanou, zbytečně se stresovat, malovat čerta na zeď. Bude to asi někdo z kolegů, kdo vám vysvětlí, že se stresujete naprostou pitomostí!

Blíženci (21.5. – 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur – polarita Yang

Díky své mazanosti v následných sedmi dnech nepřijdete o peníze a dobrou pověst, dokonce předvedete okolí, že ve vás dřímá tvůrčí i improvizační talent. Dokonce se někteří z vás dostanou do právního sporu, možná se státními orgány, ale vše si dovede zdůvodnit. Dokonce na poslední chvíli najdete důležitý dokument, který jste měli za ztracený a ten vaše slova potvrdí.

článek

Rak (22.6. – 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin

Začínají prázdniny, tak si i vy dejte oddych, ideální by bylo, kdybyste ve dnech tohoto týdne odjeli na dovolenou. S retrográdním Merkurem ve svém znamení toho totiž moc neuděláte, naopak budete díky jeho zpětnému pohybu pořád jednou nohou v průšvihu. Nic se navíc nebude hýbat dopředu, mnohé vaše aktivity by tudíž vyšuměly do ztracena a plýtvat energií, časem a nervy by nemělo smysl.

Lev (22.7. – 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce – polarita Yang

Emocionálnímu propadu se v první polovině tohoto týdne nevyhnete, ale jste silné znamení, takže to ustojíte. Už i vzhledem k tomu, že budete cítit oporu v rodině a klidné domácí zázemí vás bude dobíjet energií. Mnozí si prožijí sice stejnou situaci, která bude kopírovat jednu událost z předchozích let, ale tentokrát vše dopadne jinak. Vy si totiž vzpomenete na chyby, které jste udělali v minulosti a ty opakovat nebudete.

Panna (23.8. – 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur – polarita Yin

Posilováním rodinných vztahů a zlepšování bydlení se budete věnovat vlastně celý týden. Sice to u vás doma bude občas jiskřit, a to hlavně počátkem týdne, ale to nebude na škodu, protože si všichni řeknete otevřeně svůj názor. Máte-li děti v pubertě, ověřte si, s kým se stýkají. Horoskop naznačuje, že se z nudy mohou chytnout party a na veřejnosti udělají pořádnou ostudu!

Váhy (23.9. – 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang

Podnikatelé budou mít hlavu plnou nápadů, a to může znamenat i expanzi na trh s nějakou novinkou, která vám začne plnit firemní kasu. Nečekejte ale, že to nastane hned, rozjezd totiž bud pomalý, ale do stanice s názvem „Jistota!“ V druhé polovině týdne se nevyhnete ironickým poznámkám osůbky, které na vás bude žárlit. Dotyčného či dotyčnou umlčíte svým klidem a hlavně tím, že vůbec nebudete reagovat a i ve vypjatější situaci se budete usmívat.

Štír (24.10. – 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin

Když budete pospíchat, nebudete akce a svoje kroky plánovat dopředu, patrně si hned v první polovině týdne namelete. Tak zpomalte, a to jak při běžné chůzi po ulici, stejně tak při procházce v lese i za volantem. Trávíte-li tento týden dovolenou v cizině, snažte se dodržovat zvyky a obyčeje, které jsou v dané zemi zažité. Jakékoliv vybočení by vás dostalo do problémů, dokonce by z toho mohl být mezinárodní skandál!

článek

Střelec (23.11. – 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter – polarita Yang

Na to, že se dluhy mají splácet, mnohé z vás v tomto týdnu upozorní banka, v horším případě inkasní společnost. Může se jednat i o vaše opomenutí, například pokutu, kterou jste dostali před mnoha lety a neuhradili. V každém případě budete muset sáhnout hodně hluboko do kapsy, abyste problém sprovodili ze světa. Možná si budete muset odpustit dovolenou u moře, ale vlastně pocítíte úlevu, protože při pomyšlení, že by během vaší nepřítomnosti navštívil váš byt exekutor vám naskočí na celé těle pupínky.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn – polarita Yin

Velmi opatrní by měli být v tomto týdnu obchodníci, podnikatelé. Při rozhovoru s lidmi ze stejné branže, stejně tak s obchodními partnery neprozrazujte nic, co vám přináší zisky. Sice jsou dovolené v plném proudu, ale konkurence spát nebude a někdo šikovnou reklamou nebo nabídnutím například lepší ceny dodavatelům výrobků by vás mohl dostat do existenčních problémů!

Vodnář (21.1. – 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang

O svou pozici v práci nebojujte a s klidem ustupte ambicióznímu kolegovi, a nemyslete na pomstu, to bude úplně zbytečné. On si svou dravostí a bezohledností totiž proti sobě následně poštve všechny, dokonce i nadřízené. To ho nakonec pro klid na pracovišti raději sami sesadí ze sedla, protože vycítí, že pod jeho vedením by se kolektiv mohl rozprchnout do všech světových stran.

Ryby (19.2. – 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin

Když se opět potkáte s člověkem, který vás již v minulosti vytáčel svým hrubým chováním, propadnete se do menší deprese. Tvářit se ale navenek budete sebevědomě a nastane něco neuvěřitelného. Do okolí budete vyzařovat takovou autoritu, že dotyčný si ve vaší přítomnosti nedovolí ani zvýšit hlas. Ke konci týdne čeká láska na první pohled na nezadané a bude to síla!

e-mail: nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz
http://www.webpark.cz/nadasmidova

Foto zdroj: profimedia.cz

1.7.2013 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist