Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro 24.týden od 10.6. do 16. 6. 2013

Celý týden by měl být snad konečně ve znamení mnohem lepšího počasí, teploty se mají k jeho konci vyšplhat na příjemných 25 stupňů. Bude tento týden pro vás zlomový? Potkáte novou lásku, nebo zažijete úspěch na poli pracovním? Udobříte se po dlouhých letech s rozhádanou rodinou? To vše a mnohem více zjistíte z našeho horoskopu.

Slunce je v Blížencích, kde setrvá do 21.6.
Merkur je v Raku, kde setrvá do 8.8.
Venuše je v Raku, 27.6. vstoupí do Lva.
Mars je v Blížencích, do Raka vstoupí 13.7.
Jupiter je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013.
Retrográdní Saturn je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.Do přímého směru se otočí 8.7.2012.
Uran je v bojovném znamení Berana.
Retrográdní Neptun pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
Retrográdní Pluto je ve znamení Kozoroha.
Fáze Luny…
Měsíc přibývá…V neděli 16.6. nastane v 19.25 hodin první Lunární čtvrť v Panně.

článek

Beran (21.3. – 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars – polarita Yang

Celý týden budete mít spoustu práce, pochůzek a povinností, takže si občas sníte svačinu na ulici, a to samozřejmě nezůstane bez odezvy. Když si na jídlo nenajdete čas a klid, potrápí vás špatné trávení. Ve dnech víkendu se snažte zpomalit tempo, relaxovat. Nenechte se žádnou mimořádnou situací vyvést z rovnováhy. Lidé okolo vás budou mít tendenci řešit malichernosti, naprosté banality a u toho jim vy asistovat nemusíte!

Býk (22.4. – 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin

Pořádně zvědaví, upovídaní a neposední budete celý týden. Což vám ale vlastně prospěje, protože nebudete sedět doma, každou volnou chvilku budete trávit venku, v přírodě a večery věnujete povídáním se sousedy, příbuznými. Víkend si naplánujte a zorganizujte tak, abyste na nikom nebyli závislí. Když si například naplánujete výlet s přáteli, budete muset improvizovat, protože nedorazí.

článek

Blíženci (21.5. – 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur – polarita Yang

Možná vás v první polovině týdne někdo nařkne, že jste lakomci, ale nad tím jenom mávněte rukou. Ona vám totiž bude intuice zcela přesně našeptávat, že když půjčíte peníze, shledáte se s nimi až na podzim, jenže během blížící se dovolené budete potřebovat každou korunu. Víkendové dny strávíte v sedě či v leže. Naprostou náhodou se dostanete k tak zajímavé knize, že její četbě věnujete všechen volný čas.

Rak (22.6. – 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin

Když vás nadřízení začnou svými nečekanými nápady stresovat, klidně jim to řekněte. Jejich rozhodnutí budou unáhlená, nadělají víc škody než užitku a vaši kritiku vlastně přivítají. S Merkurem ve svém znamení jim dáte několik užitečných rad, jak se vymanit z balastu problémů. Během víkendu se nenechte rozhodit pomluvami, které o vás začne nějaký dobrák trousit mezi sousedy. Budou totiž tak naivní, dětinské, že jim nikdo neuvěří.

článek

Lev (22.7. – 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce – polarita Yang

V první polovině týdne budete až příliš citlivě reagovat na každou výtku, stejně tak negativní informaci. Tak si neberte nic k srdci, neukazujte rivalům své slabé, zranitelné místo! Během víkendu si jako ostříž hlídejte peníze, platební kartu, osobní věci, nepouštějte si příliš blízko cizí lidi. A to nejen při nákupech, ale i ve společnosti. S někým, koho uvidíte poprvé v životě, se zapovídáte a aniž to budete tušit, dotyčný vás během chvilky prošacuje!

Panna (23.8. – 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur – polarita Yin

Mohou to být vaše děti, ale i někdo z přátel, kdo si v první polovině týdne občas vyzkouší vaši trpělivost. Od nikoho si nenechte nic diktovat, nedejte ani na plané výmluvy, pokud někdo z nich nesplní svůj slib. Když jim to v těchto dnech projde, budou na vás zkoušet laciné triky celé léto, což by vás postupně připravilo o psychickou pohodu! Ve dnech víkendu začnete mnozí zvažovat změnu profese, a když vás podpoří vaše drahá polovička, v pondělí možná předáte nadřízeným výpověď.

článek

Váhy (23.9. – 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang

Máte před sebou týden nabitý aktivitami, společenskými událostmi. Tak je nutné vás upozornit, že i vy potřebujete Slunce a čerstvý vzduch. Když budete ponocovat, flámovat, zejména ženy ke konci týdne zjistí, že vaše pleť ztratila glanc, jiskru a kruhy pod očima společně s velkou únavou vás přinutí strávit víkend v posteli, protože někdy prostě spánkový deficit budete muset dohnat!

Štír (24.10. – 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin

Jste jedno z mála znamení, které v následných dnech ani v nepříjemných situacích neztratí sebekontrolu. Dokážete i spletitou situaci vyřešit tak rozumně, navíc z každého, i nepříjemného rozhovoru vykličkovat tak bravurně, že se nenajde člověk, který by vás v diskusích trumfnul, natož nějak oblafl. Pouze během víkendu vás dostane do pasti někdo z přátel, ale i s tím si poradíte, protože vám hned bude jasné, že událost, která se stane, nemohli předvídat natož jakkoliv ovlivnit.

článek

Střelec (23.11. – 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter – polarita Yang

Vám se v tomto týdnu budou mírně zapalovat lýtka. Což bude dosti problém pro zadané, protože silné obsazení vašeho sektoru erotiky vás může svádět k nevěře. To si ale dobře rozmyslete, protože tím byste mohli hodně ztratit, minimálně přijít o klidné rodinné zázemí. Pokud hormony neudržíte na uzdě, již během víkendu budete muset přemýšlet a hlavně v trvalém vztahu diskutovat o budoucnosti vašeho partnerství. To moc příjemné nebude, protože vám dojde, že jste si jedním sexuálním dobrodružstvím pořádně zavařili!

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn – polarita Yin

Počátkem týdne nebude úplně ideální váš přístup k druhým. Svými ultimativními rozkazy lidem polezete na nervy a pořádně nepříjemná atmosféra může být i ve vašem intimním partnerství. Proto se budete nejlíp cítit v práci a té v následných sedmi dnech možná věnujete i víkendové dny. Nelze ani vyloučit, že dokonce v sobotu či v neděli vyrazíte na služební cestu. Tím se naprosto geniálně vyhnete hádkám na domácí půdě!

článek

Vodnář (21.1. – 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn – polarita Yang

Nezapomínejte si v tomto týdnu každé ráno vzít na ruku hodinky, a pokud je nemáte, hned v pondělí si je kupte. Tím na padesát procent anulujete svou nedochvilnost. Opakovaně zaspíte a do práce dorazíte se zpožděním, dokonce čerstvě zamilovaní možná prošvihnou rande. Pořád totiž budete narážet na nečekané, nepředvídatelné situace. Tak to vydržte, nepropadejte panice! I tento týden má jednom sedm dnů a již během víkendu se chaos okolo vás uklidní.

Ryby (19.2. – 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin

Máte před sebou velmi romantický týden! Tak si ho sami nezkazte svou vrozenou důvěřivostí. Přátelům tentokrát nevěřte ani slovo, řiďte se svou hlavou, a když vás budou lákat na nějakou zábavnou atrakci, nejdřív se ptejte, kolik ta legrace bude stát a až potom se rozhodněte. Jedním šíleným nápadem si totiž můžete vyluxovat peněženku. Během víkendu vás může pořádně potrávit někdo z příbuzných, tak jim nezvedejte telefon a budete mít klid.

e-mail: nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz
http://www.webpark.cz/nadasmidova

Foto zdroj: profimedia.cz

10.6.2013 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist