Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro 21.týden od 20.5. do 26.5.2013

Čeká vás tento týden nějaká zásadní změna? Najdete si novou práci, vyhrajete větší obnos peněz, nebo potkáte novou lásku? To a mnohem více se dozvíte v našem novém horoskopu na celý týden.

Slunce 20.5. vstoupí do Blíženců, kde setrvá do 21.6.
Merkur je v Blížencích, 31.5. vstoupí do Raka.
Venuše je v Blížencích, kde setrvá do 3.6.2013
Mars je ve smyslném Býku,kde setrvá do 31.5.
Jupiter je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013.
Retrográdní Saturn je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014. Do přímého směru se otočí 8.7.2012.
Uran je v bojovném znamení Berana.
Neptun pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
Retrográdní Pluto je ve znamení Kozoroha.
Fáze Luny…
Měsíc dorůstá…V sobotu 25.5. nastane v 6.25 hodin penumbrální zatmění Luny ve Střelci.

článek

Beran (21.3. – 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars – polarita Yang
Naordinujte si v následujících sedmi dnech pravidelně aktivní pohyb, například plavání nebo ostřejší chůzi, protože budete potřebovat někde vybít vztek. Nadřízení i rodina se vás totiž budou až příliš často vyptávat na tak nepodstatné detaily, že vám občas vyletí tlak až ke stropu. To je taky důvod, proč byste se v zaměstnání neměli drát do popředí, upozorňovat na sebe. Ve dnech volna si sedněte někde na zahradu do stínu, snažte se jak jen to půjde vyhnout cestování. S velkou pravděpodobností totiž dojedete úplně jinam, než bude váš záměr!

Býk (22.4. – 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin
O zábavu se vám v první polovině týdne budou starat přátelé, ale o pořádný rozruch se vám postarají nadřízení. Nějakou novinkou totiž naruší vás pracovní zaběhnutý stereotyp, což vám nesedne a na novou organizaci práce si budete zvykat několik dnů. V druhé polovině týdne projde malým testem vaše věhlasná trpělivost. Snažte se vyhýbat riskantním akcím, zejména ve finanční oblasti, nebo proděláte i kalhoty!

článek

Blíženci (21.5. – 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur – polarita Yang
Dejte si pozor hlavně v první polovině týdne, protože během diskusí v práci i v rodině můžete nevědomky nadělat pořádné zmatky. Mluvit budete totiž tak rychle, že si vaše slova ostatní vyloží po svém, ale naštěstí se nebude jednat o nic vážného, takže se menším přehmatům nakonec zasmějete. Ve dnech víkendu narazíte na něco, co před vámi tajil obchodní partner nebo intimní protějšek. Neberte to nijak tragicky, protože i vy máte svoje tajemství!

Rak (22.6. – 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin
Až do středy se nebudete cítit dobře na domácí půdě. Vadit vám bude jedno zásadní, že si všichni jakoby hrají na svém písečku, a nedrží jako rodina pohromadě. Bude to ale jenom váš subjektivní pocit, který vyvolá malé nedorozumění. Nakonec se přesvědčíte, že kdyby vám teklo do bot, všichni se za vás postaví, přiběhnou na pomoc. Ve dnech víkendu sledujte pečlivě svoje zdraví. Při sebemenším náznaku potíží s dýcháním nebo klouby jděte k lékaři. Může jít o maličkost, ale také alergickou reakci na štípnutí hmyzem, což byste neměli podcenit.

článek

Lev (22.7. – 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce – polarita Yang
Když vám něco do středy nebude jasné, nedělejte unáhlená rozhodnutí, dopřejte si čas na rozmyšlenou. Nakonec zjistíte, že jste si zbytečně naprostou logickou věc komplikovali. Velkou oporou vám budou přátelé, protože vám svým optimismem vždycky zlepší náladu a chytrými nápady otevřou oči. Ve dnech víkendu by měli být opatrnější nezadaní. Zamilovat se totiž dokážete na první pohled, ale když za několik dnů nakouknete do povahy své drahé polovičky, budete mít chuť ze vztahu utéct na druhý konec světa.

Panna (23.8. – 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur – polarita Yin
První polovina týdne bude přesně dle vašeho gusta. Vy si budete organizovat dny snad po minutách, což ostatním poleze na nervy, ale tím si vymezíte čas na práci i na zábavu, což vám na stranu druhou bude nejedno znamení závidět. V druhé polovině týdne se začne probouzet vaše zvědavost, a to bude malér. Občas totiž strčíte nos kam nemáte, příbuzní z toho začnou být nervózní, a patrně to vygraduje v sobotu ostrou hádkou. Tím se trošku hlavně u vás doma pročistí vzduch, ale je možné, že až do neděle s některými členy rodiny nepromluvíte ani slovo.

článek

Váhy (23.9. – 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang
Možná vám bude v první polovině týdne připadat, že vás ostatní během rozhovorů zatlačují do kouta, nenechají vás ani promluvit, ale na stranu druhou se dozvíte spoustu užitečných novinek, které svým způsobem v dalších dnech zúročíte ve své profesi. Ve dnech víkendu vás jako lavina mohou zavalit prapodivné zprávy a možná vás tak rozruší, že na poslední chvíli zrušíte plánovanou dovolenou.

Štír (24.10. – 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin
Nechte si pro sebe informaci, kterou se dozvíte v první polovině týdne. Bude totiž pikantní, až příliš intimní a horoskop naznačuje, že se bude jednat o fámu. Svým osobním magnetismem oblafnete každého ve čtvrtek a v pátek, ale ve dnech víkendu se na svojí image a sílu osobnosti nespoléhejte, protože když si nedáte pořádný pozor, někdo vás chytře vymyšleným trikem připraví o peníze!

článek

Střelec (23.11. – 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter – polarita Yang
V první polovině týdne se raději nevměšujte do sporů, které se vás nebudou přímo týkat. Vaše slovní žonglování totiž někdo nevydýchá a nakonec svůj hněv otočí proti vám. Přátelé se vás sice razantně zastanou, ale nezabrání jednomu člověk, aby se vám nezačal za zády mstít. Možná do éteru vypustí fámu, kterou rozčeří klidné vody ve vašem intimním vztahu a vy během víkendu budete své drahé polovičce muset nějak vysvětlit a hlavně dokázat, že jste nikdy neporušili slib věrnosti.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn – polarita Yin
Vaše vrozená ambicióznost nabere na síle hned zkraje týdne. Hravě si v práci poradíte s novým projektem, dokonce stihnete zastat práci kolegy, který si nečekaně vezme dovolenou. Uprostřed týdne vám přátelé připomenou, že na světe není jenom práce, ale i zábava a vy s nimi patrně vyrazíte na flám na vlastní pěst, bez své drahé polovičky. Tím na domácí půdě vyvoláte pořádné pozdvižení. Z ponocování navíc budete tak unavení, že proklimbáte celý víkend.

článek

Vodnář (21.1. – 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn – polarita Yang
Celý týden si dávejte pozor na peníze. Pokud například podnikáte, zboží plaťte až při předání zboží, pěkně z ručky do ručky, jinak vás někdo podvede a finanční ztráta vás bude mrzet hodně dlouho. Na přátele se nespoléhejte ve dnech víkendu. Možná to ani nebude jejich úmysl, ale patrně zapomenou na docela důležitý slib a vás tím tak rozčílí, že některé jedince vymažete z telefonního seznamu.

Ryby (19.2. – 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin
Veškerá nedorozumění v rodině, stejně tak intimním vztahu, řešte v tomto týdnu hned, nic nezametejte pod koberec. Tím předejdete situaci, že se na vás v jeden moment navalí několik problémů najednou. Někdo z příbuzných vám totiž připomene pořádně nepříjemnou událost z minulosti, kterou už změnit nemůžete a o to víc vás tím tne do živého, což bude vlastně účel. Udělá to totiž záměrně, a samozřejmě půjde o peníze, majetek. Nenechte se zatlačit do kouta, vlastně na to nijak nereagujte, tím dotyčnému vezmete vítr z plachet!

e-mail: nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

Foto zdroj: profimedia.cz

 

20.5.2013 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist