Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro 13. týden od 24. 3. – 30. 3. 2014

Komu hrozí emoční krize a jak se jí vyhnout? Kdo se veze na vlně úspěchu? Dozvíte se, který kámen vás naladí, a těšit se můžete také na zcela novou Lunu v kostce.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Dávejte si velký pozor. Budou se od vás vyžadovat ústupky a podřízenost, nedejte se! Odolávejte, zejména muži na vás budou vyvíjet nepřiměřený tlak, kterému je potřeba postavit se, protože není správný. Jakmile se objeví konflikt s mužem, neustupujte a stůjte si za svým.

Jaký kámen vás naladí? Vltavín vás učaruje svoji čistotou a krásou. Jeho mimořádně silné vibrace vám pomohou pozvednout vědomí, zklidní mysl a zharmonizují čakry.

Býk (21. 4. – 21.5)

Užívejte si zasloužené pohody, stále pokračuje klidné a vyrovnané období. Pokud se věnujete duchovní činnosti, těšte se. Čeká na vás úspěch a radostné naplnění z vaší práce.

Jaký kámen vás naladí? Růženín pohladí vaše srdce, napomůže při hledání lásky a nesmělým dodá odvahu.

Blíženci (22.5. – 22.6.)

Pozor na špatné reakce ve vztazích. Dávejte si pozor na slova a slovíčka, dokážou leckdy ublížit víc než facka. Pokud vás bude svrbět jazyk, běžte si raději zaběhat nebo pořádně ukliďte dům, mlčet se vám opravdu vyplatí.

Jaký kámen vás naladí? S nervozitou vám pomůže celestýn, říká se také o něm, že je to velmi účinný nástroj při komunikaci a spojení s anděly.

Rak (22.6. – 22.7.)

Práce, sport i rodina, vše pro co se rozhodnete, vám půjde téměř samo bez větší námahy. Páry, které touží po miminku a stále nepřichází, mají velkou pravděpodobnost početí. Nezadaní pozor, pokud neplánujete rodinu, buďte velmi opatrní.

Jaký kámen vás naladí? Nemáte se dostatečně rádi? K nalezení sebelásky vám pomůže červený korál. Láska k sobě je základ, pak můžete rozdávat dál.

Lev (23.7. – 22.8.)

Chystáte se na dovolenou nebo na koncert? Dobře děláte. Cestování, kultura, je přesně to, co potřebujete. Pokud vám to z nějakého důvodu nevyjde, zpívejte si alespoň u mapy a buďte dobře naladění, však ono to vyjde příště.

Jaký kámen vás naladí? Nechejte se unést čarokrásným rubínem, usnadní vám cestu k otevření vašich nesplněných cílů. Díky němu si můžete uvědomit, kam vás srdce táhne.

Panna (23.8. – 22.9.)

Hvězdy vám přejí zejména v zaměstnání, právě začíná velmi plodné pracovní období. Sliboval vám šéf povýšení a stále se nic nedělo? Radujte se, máte velkou šanci na povýšení nebo dostanete velmi výhodnou nabídku na úplně novou pracovní pozici. Nebojte se toho, vy to zvládnete.

Jaký kámen vás naladí? Blankytně modrý chalcedon pomůže při komunikaci s nadřízenými a zharmonizuje vše, co je potřeba doléčit.

Váhy (23.9. – 23.10.)

Tento týden přeje hlavně ženám. Máte velmi dobré podmínky při jednání s muži, ať již doma, či na pracovišti. Pokud vás již delší dobu trápí nějaký nedořešený problém, tak s chutí do toho, podaří se vám ho vyřešit na výbornou. Muži to mají složitější, ale nezoufejte, ženy vám to vynahradí.

Jaký kámen vás naladí? Máte špatné spaní? Pořiďte si čaroit a požádejte ho o pomoc, budete překvapení klidným spánkem a kouzelnými sny. Pomůže vám také překonat strach z neznámého.

článek

Štír (24.10. – 22.11.)

Váš nadřízený vám naloží tolik práce, že vám z toho půjde hlava kolem. Bude po vás chtít velké pracovní nasazení, které vyžaduje velkou energii, a na konci týdne budete zcela vyčerpaní. Vyplatí se vám vydržet bez reptání a poznámek. Odměna vás velmi překvapí, na odpočinek budete mít dostatek času potom.

Jaký kámen vás naladí? Zelený turmalín vám napomůže zvládnout vysoké pracovní nasazení. Otevírá srdeční čakru k radosti a nadšení.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Štěstí, láska, pohoda! Co víc si přát, váš pocit ze života bude prostě nádherný. Vaše štěstí se stále víc a víc zesiluje, vypadá to, že vám hvězdy opravdu přejí. Gratulujeme k úspěchům. V žádném případě neseďte doma a vyrazte za zábavou. Pokud jste zadaní, dopřejte svým partnerům svobodu, náležitě to ocení.

Jaký kámen vás naladí? Vyberte si jakýkoliv křemen, nechejte kámen, ať si vás vybere sám. Říká se o něm, že přitahuje do života požehnání a harmonizuje energie.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Pokud jste dlouho odkládali návštěvu na úřadě nebo v rodině, vyrazte, vyplatí se vám to. Těšit se můžete na úspěchy při jednání s úředníky, nadřízenými i rodiči. Všude se snadno a rychle dohodnete. Nezapomínejte na své rodiče a starší příbuzné, udělejte jim radost drobným dárkem a návštěvou. Všichni budete šťastní a velmi mile překvapení příjemně stráveným časem.

Jaký kámen vás naladí? Zelený achát je velmi vhodným dárkem, který potěší vaše rodiče i vás. Vyzařuje z něj síla přírody a láska ke všem bytostem.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Váš skvělý týden je tu. Užívejte do sytosti. Žádný záporný vliv vás v tyto dny nevyvede z rovnováhy, jste prostě dokonalí. Přesto, že vám hvězdy přejí, na silnicích buďte raději opatrní a pozorní.

Jaký kámen vás naladí? Před delší cestou autem, si strčte do kapsy černý turmalín, ochrání vás před negativními vlivy a napomůže tak k bezpečnému návratu domů.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Pozor na přehnané negativní emoce. Nevnášejte je do dění kolem sebe. Věnujte se raději obchodu, tam máte zaručený úspěch. Nákup, prodej – vždy na vás čekají ty nejlepší výsledky. Koupíte výhodně a prodáte ještě výhodněji. Co víc si přát.

Jaký kámen vás naladí? Na očistu mysli je velmi vhodný modrý aventurín, požádejte kámen o pomoc, nebo ho umístěte ve své blízkosti a sledujte jeho krásu.

článek

Lunární kalendář v kostce

24. 3. – 25. 3. – Měsíc vstupuje do znamení Kozoroha, který působí na kůži, kotníky, kolena a klouby. Vyhněte se raději náročným sportovním výkonům a zaměřte se na strečink nebo si tělo pořádně protáhněte doma. Kolena a kosti je dobré v tyto dny příliš nezatěžovat, hrozí časté úrazy. Nač se pořádně zaměřit? Na pokožku celého těla, vydrhněte své tělo hrubší žínkou, vykoupejte se ve voňavé lázni a natřete celé tělo, kvalitním pleťovým mlékem.

23:39

26. 3. – 28. 3. – Měsíc vstupuje do znamení Vodnáře, který působí na žíly a lýtko. Odlehčujte svým nohám, co to jde. Při dlouhém stání i sezení, nožky otékají, bolí a v lýtkách jsou nepříjemné křeče. Dopřejte si po náročném dni odpočinek, zajděte na masáž nohou nebo navštivte saunu. Jako prevenci, proti nepříjemným křečím, vyzkoušejte sypaný hořčík, rozpuštěný ve vodě.

3:54LČ

29. 3. – 30. 3. – Měsíc vstupuje do znamení Ryb, které velmi intenzivně působí na chodidla, prsty u nohou a lymfatický systém. Podpořte lymfu bylinkovou koupelí z březových listů, do vody můžete přidat mořskou sůl. Využijte volného víkendu jen pro sebe a relaxujte ve vaně. Do vody přidejte voňavou esenci a pleť očistěte peelingovým krémem. Pořádně se vysprchujte a spláchněte všechna trápení i starosti do kanálu. Voda je úžasná a pomůže vám zbavit se všeho nepotřebného, budete se opět cítit jako znovuzrození. Nezapomeňte na pokožku a jemně vmasírujte kvalitní olejíček nebo krém. V neděli je Novoluní a magická síla Luny vás podpoří při nových plánech i rozhodnutích. Po západu slunce můžete zapálit svíčku a požádat Lunu o pomoc.

Foto zdroj: profimedia.cz

24.3.2014 12:00| autor: Sára

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist