Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro 12.týden od 18.3. do 24.3.2013

Koho čeká v práci postup a koho strmý pád? Kdo by měl ubrat na tempu a trochu si odpočinout a kdo by měl naopak pořádně přidat? Na koho čeká láska a komu hrozí rozchod? To vše mnohem více najdete v našem horoskopu pro následující týden.

Slunce je v Rybách, ve středu 20.3. přesně ve 12.02 vstoupí do Berana, nastane tedy Jarní rovnodennost a všichni postupně pocítíme, že začíná JARO…!!!
Merkur je v Rybách. Do Berana vstoupí 14.4.
Venuše je v Rybách. V pátek 22.3. vstoupí do ohnivého Berana.
Mars je v Beranu.
Jupiter je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013.
Retrográdní Saturn je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014. Do přímého směru se otočí 8.7.2012.
Uran je v bojovném znamení Berana.
Neptun pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
Pluto je ve znamení Kozoroha.
Fáze Luny…
Měsíc přibývá…V úterý 19.3. nastane v 18.26 hodin první Lunární čtvrť v Blížencích.

Beran (21.3. – 21.4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars – polarita Yang
První dva dny bude pomalí, ale v duchu si říkejte, co se vleče, neuteče! Ve středu totiž do vašeho znamení vstoupí samo Slunce, a vy se konečně začnete probírat ze zimního letargie! Protože v pátek do vašeho znamení vkročí i Venuše, štěstí se na vás začne usmívat za každým rohem, a vy sami se začnete usmívat na každého, koho potkáte na ulici. Jenom to nepřehánějte s nákupy, myslete na zadní kolečka, Velikonoce se blíží!

Býk (22.4. – 21.5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin
Možná si v tomto týdnu pomyslíte, že se dějí zázraky. Za přispění Merkura si totiž konečně splníte jeden svůj dávný sen, a nebude ledajaký. Když to počasí dovolí, prolétnete se například balonem, anebo vyzkoušíte nějaký jiný adrenalinový zážitek. Kromě přátel ale o tom nikomu, hlavně v rodině, neřeknete. Bude vám jasné, že by vás tak dlouho krmili katastrofickými scénáři, až byste to nakonec vzdali.

Blíženci (22.5. – 21.6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur – polarita Yang
Za přispění skvělé intuice se vám v práci podaří zažehnat docela velký průšvih. Nicméně se budete chovat skromně. Uvědomíte si totiž, že vy sami jste v minulých týdnech občas udělali pořádnou botu, a tak si na adresu osůbky, která vše zaviní, odpustíte ironické poznámky. Ve dnech víkendu raději nikam nechoďte bez své drahé polovičky. Nápady vašich přátel budou totiž zavánět pořádným průšvihem, ale v přítomnosti intimního protějšku se budete krotit.

Rak (22.6. – 21.7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin
Konečně se v tomto týdnu pohnou stojaté vody okolo vaší kariéry. Jenom se snažte nenarušit integritu spolupráce s kolegy. Za přispění silného znamení Berana totiž začnete mít sklony k solo akcím, ale to by vám moc štěstí nepřineslo. Možná že začnete stoupat nahoru, ale kolegům potažmo kolegyním se tak odcizíte, že vám nikdo ani nepopřeje k povýšení.

Lev (22.7. – 22.8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce – polarita Yang
Když vám něčí výroky budou připadat naivní až hloupé, neříkejte to nahlas! Vy totiž v tomto týdnu začnete svým myšlením převyšovat všechna znamení. Když ale tento klad začnete zneužívat, výsledkem bude dlouhý řetěz na sebe navazujících ostrých názorových střetů. Máte-li nějaké pracovní aktivity v zahraničí, těšte se, protože horoskop naznačuje, že se konečně dočkáte pozitivních výsledků, nadstandardních zisků.

Panna (23.8. – 22.9.)
Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur – polarita Yin
Sice jste znamení, kde se snaží nebýt středem pozornosti, ale v tomto týdnu se na vás začnou usmívat cizí lidé na ulici. Dokonce zaznamenáte vábné pohledy opačného pohlaví. Sexappeal a jakési tajemné charisma vám propůjčí samo Slunce s Venuší, které se přestěhují do vašeho sektoru erotiky, ale jedná se i o sektor okultních záležitostí. Proto je možné, že během víkendu zatoužíte nakouknout do své budoucnosti a navštívíte kartářku, astrologa.

[[related]]

Váhy (23.9. – 23.10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang
Obvykle ve sporech ustupujete, ale v tomto týdnu budete hádky naopak vyvolávat. Dokonce to bude dělat dojem, že záměrně vytahujete na světlo sporná témata, abyste se mohli s někým pohádat. Navíc budete neklidní, což bude vaši drahou polovičku rozčilovat. Nicméně občas každý ustřelíme, takže pokud je váš vztah prověřený časem, nic vám nehrozí, ale je-li váš vztah mladý, můžete svým ostřejším, dominantnějším vystupováním vyvolat ve vztahu krizi.

Štír (24.10. – 22.11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin
Čas si v tomto týdnu pečlivě plánujte, aby vám zbylo volno i na koníčky, zábavu, jinak pocítíte ke konci týdne frustraci. V práci se totiž budete schopni přetrhnout, možná začnete lámat rekordy. Nadřízení budou nadšení, kolegové naštvaní, že jim zvyšujete pracovní laťku, a nakonec se rozzlobíte sami na sebe, protože budete unavení, přepracovaní!

Střelec (23.11. – 21.12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter – polarita Yang
Vstup Slunce do Berana na vás bude mít zajímavý efekt. Začnete rodinu nutit, aby se účastnila zábavy, kterou vy vymyslíte. Ani si to nebudete uvědomovat, ale zocelíte tím vzájemné rodinné vazby. Budete mít tolik energie, že stihnete konečně zrealizovat i menší úpravy v bytě, necháte opravit vše, co funguje na heslo, a mnohým se v závěru týdne dokonce podaří i počít potomka!

Kozoroh (22.12. – 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn – polarita Yin
Problémy se sousedy či příbuznými se okolo pondělí jakoby vyřeší samy. Prostě spolu opět začnete komunikovat, což prospěje celé rodině. Vůbec se nedivte, když daleko častěji začnete navštěvovat rodiče, prarodiče, a povídat si s nimi budete mnohokrát i dlouho do noci. Uvědomíte si totiž, že jim vlastně dlužíte. Času jste poslední týdny nazbyt neměli, a tak jim vše v tomto týdnu vynahradíte.

Vodnář (21.1. – 18.2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang
Pro vás bude důležité si v následných sedmi dnech uvědomit, že spěch je špatný, a mnohdy i nebezpečný rádce! Přehlížet budete předpisy, ignorovat rady, a když si za volantem začnete hrát na mistry světa, průšvih na sebe nenechá dlouho čekat. Tak se vzpamatujte, protože jedna bouřlivější jízda by vás mohla připravit o řidičský průkaz. Na Velikonoce byste museli jet k příbuzným nebo na chalupu vlakem, což byste vydýchávali ještě v létě!

Ryby (19.2. – 20.3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin
Hned v pondělí vám to opět začne pálit, pominou i technické problémy, například s počítačem. V průběhu týdne začne být nebývale živo ve vašem sektoru peněz. Energie vám také chybět nebude, takže klidně přikývnete například na brigádu, nebo si naberete spoustu objednávek, a penízky se na vašem kontě začnou množit. Dejte si ale pozor, protože vaše energie není bezedná. Pravidelný odpočinek je pro vás podmínkou, abyste do jara vkročili s úsměvem na tváři nikoliv s únavou na zádech!

e-mail :  nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz
 
Foto zdroj: Profimedia.cz
18.3.2013 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist