Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro 1. týden od 6.1. do 12.1. 2014

Pro většinu z nás je tento týden nejen první v roce, ale také prvním po dlouhé vánoční dovolené nebo prázdninách. A jaký bude? Užijete si ještě trochu zábavy, nebo vás čeká ostrý start plný povinností a starostí? Přečtěte si více v našem zbrusu novém horoskopu pro tento týden.

  • Slunce je v Kozorohu, kde setrvá do 20.1.2014.
  • Merkur je v Kozorohu. V sobotu 11.1.2014. vstoupí do Vodnáře.
  • Retrográdní Venuše je v Kozorohu, kde setrvá do 5.3.2014. Přímý směr bude mít opět od 31.1.2014.
  • Mars je ve Vahách, kde setrvá do 26.7.2014.
  • Retrográdní Jupiter je v Raku, kde setrvá do 16.7.2014. Přímý směr nabere 6.března 2014.
  • Saturn je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.
  • Uran je v bojovném znamení Berana.
  • Neptun pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
  • Pluto je ve znamení Kozoroha.
  • Fáze Luny…Měsíc přibývá. Ve středu 8.1.2014 nastane v 4.39 hodin první Lunární čtvrť v Beranu.

Beran (21.3. – 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars – polarita Yang

Váš pokus vyvléct se v první polovině týdne z povinností na domácí půdě by mohl vygradovat v ostrý konflikt, minimálně tím doma vyvoláte napětí. Když vás někdo z blízkých poprosí o pomoc, místo výmluv přiložte ruku k dílu a budete mít klid vy i zbytek rodiny. V druhé polovině týdne budou mít nezadaní konečně příležitost sblížit se osůbkou, na kterou si děláte zálusk již několik týdnů.

Býk (22.4. – 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin

Až do středy se snažte nenastydnout. Když zaznamenáte vyšší teplotu, okamžitě si dopřejte klid v posteli, protože by následovaly komplikace! Posilovat byste měli imunitu, a to přísunem vitamínu C a pitím například zeleného a šípkového čaje. Ideální bude, když se budete vyhýbat cestování a místům s větší kumulací lidí. Druhá polovina týdne přeje zadaným, kteří více či méně pociťovali ve vztahu jakousi krizi. Opět si začnete se svou drahou polovičkou rozumět, a co je také důležité, klapat vám to začne v posteli jako nikdy předtím!

Blíženci (21.5. – 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur – polarita Yang

V první polovině týdne by nic neměli lámat přes koleno nezadaní. Vztah který navážete, nebude mít dlouhé trvání, a i těch pár dnů, které s novým intimním protějškem strávíte, vás bude stát hodně nervů. Máte-li v plánu zbavit se nějakého zlozvyku, vyčkejte do druhé poloviny týdne. Nebude vám dělat problém zahájit dietu, přestat kouřit, a pokud holdujete víc než je zdrávo alkoholu, budete ochotni podstoupit i léčbu. Podrží vás Saturn ve vašem sektoru zdraví.

Rak (22.6. – 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin

O každém případném problému v první polovině týdne diskutujte, zásadně ale nepropadejte panice, a to se týká práce i soukromí. Hlavně když vás někdo upozorní na chybu, nepřipomínejte dotyčnému, kdy se on sám v něčem spletl, bylo by to trapné, a hlavně byste tím dali najevo, že si vlastně nejste jisti v kramflecích. Druhá polovina týdne přeje těm, kteří žijí ve vztahu na psí knížku. Patrně se svou drahou polovičkou usoudíte, že je ten správný čas vztah posunout dál, a začnete například plánovat společné bydlení, možná zásnuby.

článek

Lev (22.7. – 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce – polarita Yang

Vy si jako jedno z mála znamení trošku protáhnete oslavy příchodu nového roku ještě do tohoto týdne. Spoustu času budete trávit v bujaré společnosti přátel, což má v sobě jedno negativum. Budete mít tendenci řešit za ně jejich problémy, jenže informací budete mít tak málo, že naděláte víc škody než užitku. V druhé polovině týdne vás domácí a pracovní povinnosti přinutí vrátit se do zajetých kolejích. Nicméně i vás samotné překvapí, jak vám práce odsejpá od ruky. I přesto, že fyzicky budete unavení, najdete si i čas na návštěvu sauny, nebo si zajdete zaplavat do krytého bazénu.

Panna (23.8. – 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur – polarita Yin

Po delší době mnozí z vás budou čelit nedostatku peněz. 0 sobě dá vědět Mars ve vašem sektoru financí, ale moc si tím hlavu vlastně lámat nebudete, protože nějaké finance budete mít na cestě, takže vlastně v klidu budete vyčkávat, kdy dorazí. Druhou polovinu týdne strávíte svým způsobem rekreačně. Budete se věnovat svým koníčkům, dětem, a pokud to půjde, dopřejete si i hojně zimních radovánek. Napadne-li sníh, budete první, kdo okamžitě vyrazí ven a postaví sněhuláka.

Váhy (23.9. – 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang

Nepleťte se do sporů, kterých se vás netýkají, a hlavně si nehrajte na advokáty amatéry! Svými radami totiž můžete člověku, který se ocitne v průšvihu uškodit, a bude marné následně vysvětlovat, že jste to mysleli dobře! V druhé polovině týdne se vám podaří z pohledu ostatních v rodině nemožné. Smíříte příbuzné, kteří spolu nekomunikují možná už dlouhé roky. Má-li někdo z vašich přátel chalupu na venkově, strávíte u nich víkend.

Štír (24.10. – 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin

Hned v pondělí si připomeňte, že i vy musíte dodržovat dopravní předpisy! Ve vašem sektoru krátkých cest bude od pondělí do neděle pořádně nabito, takže se dá předpokládat, že cestovat v okolí svého bydliště budete daleko víc než v předchozích týdnech. To vás svým způsobem otupí, takže budete mít sklony nelámat si hlavu například zákazem vjezdu, omezením rychlosti, což by mohlo skončit nejen pokutou, ale horoskop nevylučuje, že mnozí si příští pondělí nebudou jisti, zda nepřijdou o řidičský průkaz!

Střelec (23.11. – 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter – polarita Yang

Když to bude možné, vyhnout byste se měli flámování s přáteli. Ponocování by vás stálo spoustu peněz, ale co je zásadní, budete připomínat rozjetý vlak, který nic nezastaví, což by mohlo skončit i nevěrou, a následnými zdravotními problémy! Šetřit byste si měli energii na druhou polovinu týdne. Dostanete příležitost vydělat si brigádou nebo záskokem za nemocného kolegu či kolegyni finance navíc. Budou to sice těžce vydělané peníze, protože práci budete muset obětovat volný čas i večery, ale ta sumička bude stát za to!

článek

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn – polarita Yin

Iniciativní budete v následných sedmi dnech možná víc než je zdrávo. Občas pusťte ke kormidlu a ke slovu i druhé, protože svou akčností budete zejména citlivější povahy stresovat. Na druhou stranu oceníte podporu a toleranci některých přátel. Oni pochopí, že se snažíte uchopit každou příležitost, abyste si upevnili svou profesní pozici, protože postavení Marsu ve vašem sektoru kariéry ukazuje, že když nebude jednat autoritativně, mohli byste o hodně přijít. Budou vám dávat chytré rady a možná díky nim ustojíte tlak, kterému v práci budete čelit.

Vodnář (21.1. – 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn – polarita Yang

Zásadně se v první polovině nevměšujte do odborných diskusí, pokud si nebudete stoprocentně jistí, že v tématu neplavete pouze po povrchu. Můžete si useknout pořádnou ostudu a co je dosti zásadní, ohrozit i svou profesní pověst! V druhé polovině týdne by podnikatelé měli šlápnout do pedálů, protože horoskop naznačuje, že pro další podnikání můžete získat slušnou sumičku, nelze vyloučit, že to bude například formou dotací. Během víkendu nelze vyloučit, že mnohé z vás nadchne nějaká duchovní nauka, a tak se přihlásíte například do kurzu jógy, nebo začnete studovat astrologii.

Ryby (19.2. – 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin

Nepopusťte v první polovině týdne uzdičku žárlivosti! Stoupat bude váš sexuální apetit, ale stejně intenzivně i vaše podezřívavost. Místo objetí budete schopni z každého rozhovoru udělat výslech, a tím svou drahou polovičku totálně otrávit. Vzpamatujete se během víkendu. Díky procházkám v přírodě si pročistíte hlavu a najdete s intimním protějškem i společné téma pro rozhovory bez toho, abyste se v každé větě ptali, zda vás opravdu miluje.

e-mail: nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

Foto zdroj: profimedia.cz

6.1.2014 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist