Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy od 31. 3. do 6. 4. 2014

Kdy je vhodné zchladit rozbouřené emoce a kdy se vyplatí raději mlčet? Kdy nám hvězdy přejí při hledání nového bytu? Proč se vyplatí vyrazit na firemní večírek? To a ještě mnohem více se dozvíte v našem novém týdenním horoskopu.

Beran (21.3. – 20.4.)

Začátek týdne a vy se cítíte prostě skvěle. Jediné co vás může vyvést z rovnováhy, jsou provokace a slovní útoky z venku, které rozhodně ignorujte, nevěnujte jim žádnou pozornost. Ve čtvrtek si dávejte velký pozor na svoji vznětlivost, mohli byste velmi narušit rodinnou pohodu, což by zasáhlo i další dny. Pokud jste se chystali řešit nějaký problém, odložte to na jindy. Práce na zahrádce nebo jiná fyzická aktivita je mnohem vhodnější než hádky. Máte li partnera, věnujte se mu, vyplatí se vám to. Kupte si stírací los, máte šanci na menší výhru. V pátek se vám bude dařit přímo excelentně v práci i v intelektuální rovině – studium, dobré myšlenky, nápady a ještě budete dobrou inspirací pro své okolí. Dejte si pozor na závistivce, jen vás chtějí rozhodit a naštvat. Nepřikládejte jejich slovům, žádnou důležitost. V sobotu, se vám bude dařit nejen v lásce, ale také ve společnosti, rozhodně neseďte doma a zajděte se svým partnerem na večeři nebo si udělejte romantický večer doma. Záležitosti, které zůstávaly v rodině utajeny, se nečekaně objeví.

V neděli pozor na hádky zejména ve vztazích. Váš dlouhodobý vztah by mohl skončit rozchodem a pak by vás to mrzelo, někde se vyplatí mlčet. Buďte také opatrní při utrácení a místo nakupování se věnujte svému partnerovi.

Býk (21.4. – 21.5.)

Nastává zlepšení hlavně v oblasti hmotných záležitostí. Pro ty, kteří jsou vlastníky velké firmy, se naskytují velké možnosti. Je dost možné, že vám přijde nabídka na velmi dobrou spolupráci se zahraničím.

Velkou pozornost věnujte práci, kde mohou nastat drobné potíže, proto buďte pečlivější než v jiné dny. Totéž platí se zdravím, nepodceňujte prevenci a dbejte také na dostatečný přísun vitamínů, nejlépe v přírodní formě. Ve čtvrtek vás může někdo z blízkého okolí požádat o pomoc, neodmítejte ji. V budoucnu se vám to rozhodně vyplatí a mnohonásobně vrátí. V pátek se snažte věnovat jen sami sobě. Dbejte na své zdraví, klid a promýšlejte svoji budoucnost. Pozor na přílišnou lenost, snažte se být aktivní jak fyzicky tak i psychicky. Záležitosti, které se vám zdály jako nepříznivé, se obrací k dobrému. Pokud se chystáte na sobotní túru se skauty, hvězdy vám přejí a práce vás naplní, všichni budete nadšení. V neděli se již věnujte vlastním dětem a rodině. Ocení, když si uděláte čas a vyrazíte na společný výlet nebo na pouť.

Blíženci (22.5. – 22.6.)

Na obzoru máte velmi dobrou investici. Pokud jste o něčem takovém přemýšleli a měli strach „zainvestovat“, tak teď můžete s chutí do toho, opravdu se vám to vyplatí. Veškerá právní i úřední jednání vyřizujte ve středu. Hvězdy vám přejí také v citové oblasti ať již zadaným či nezadaným.

Závěr pracovního týdne přeje partnerským vztahům a to nejen osobním, ale také pracovním. Pokud jste se dlouho rozmýšleli nad změnou bydliště, pátek je pro vás velmi příznivý den.

Pokud jste dlouho sami, tak se můžete těšit na příjemnou změnu. V sobotu máte velkou šanci potkat partnera, se kterým si budete rozumět úplně ve všem. Jediné, co vás v neděli může mírně znepokojit, je vaše zdraví, hlídejte si ho. Stále přetrvá velmi příznivé období ve všem. Ať již láska nebo navazování nových vztahů.

článek

Rak (22.6. – 22.7.)

Toto je váš týden, jste opravdoví králové a královny. Stále se vezete na vlně úspěchu. Užívejte si své zasloužené štěstí, cokoliv uděláte, vás naplní radostí. Což se týká všech oblastí, práce, lásky i peněz.

Pokud máte děti, ke konci týdne se dají očekávat problémy s jejich chováním, neberte si to moc osobně, nemyslí to tak. Trvejte na svém a neustupujte jim, stačí zachovat chladnou hlavu. Stačí, když budete trvat na svém. Řešte to jako láskyplný rodič – autorita. Těšte se na pátek, všechny magické planety pracují pro vás. Záležitosti, které byly dlouho skryté, nečekaně vyplují napovrch a vy budete velmi příjemně překvapení. Naši předci toto postavení planet nazývají Bránou andělů.

Chcete vyrazit na sobotní nákupy a váháte? Nemusíte, veškeré vynaložené peníze se vám dnes několikanásobně vrátí zpět, udělejte radost nejen sobě, ale také vašim blízkým.

Přesto, že je neděle, přemýšlíte jak naložit s financemi? Máte možnosti dobře investovat nebo jen tak utrácet. Pozor si dejte na neshody s mladšími členy rodiny.

Lev (23.7. – 22.8.)

Tento týden si raději hlídejte emoce, mohly by vám v budoucnu způsobit velké problémy nejen v práci, ale také v lásce. Bude-li to možné, přenechejte řízení auta jiným, procházka parkem nebo jízda tramvají má také své kouzlo.

Dávejte si také pozor na zdravotní stav, rozhodně se nepřetěžujte nadměrným sportem, srdíčku by se to vůbec nemuselo líbit. Pozor, ať na své okolí nepůsobíte příliš pyšně a nadřazeně, občas si své chování ani neuvědomujete a můžete ublížit těm, které máte rádi. Je dost možné, že se na konci týdne objeví velmi dobré zprávy ze zahraničí, budete nadšení. Výborný čas k nastoupení vaši duchovní cesty můžete očekávat v pátek.

Sobotní i nedělní den patří jen vám! Záříte a vše se vám daří. Díky tomu můžete očekávat závist z okolí a nepříjemné aktivity s tím související. Nic co by vás však mohlo ohrozit. Neodmítejte nabídky do společnosti, tam se budete cítit skvěle a nezkazíte žádnou zábavu. Vyrazit můžete také s rodinnou na výlet.

Panna (23.8. – 22.9.)

S přehledem zvládáte vztahové záležitosti a dokonce se vám rýsuje výhodná obchodní nabídka. Pokud se chystáte na cesty, vynikající volba, bezpečná cesta i návrat domů.

V úterý raději nic neřešte a nečiňte důležitá rozhodnutí. Finanční záležitosti neřešte ve čtvrtek, odložte je na jindy, místo toho si udělejte radost drobným dárkem nebo návštěvou kosmetiky. V závěru pracovního týdne již budete cítit únavu, načerpejte sílu a novou energii odpočinkem a relaxací. Věnujte se jen sami sobě, vyplatí se vám to. Na úspěch se mohou těšit všichni studující i jejich učitelé, veškerá vaše činnost bude náležitě oceněná.

Sobota vám moc nepřeje, dají se očekávat nepříznivé vlivy s autoritami, rodiče, prarodiče či sourozenci, se vás budou snažit zahnat do kouta a vám se to nebude líbit. Vydržte, bude líp.

Pokud se chystáte řešit vztahové záležitosti, odložte to raději na jiný den. Dnes při vás hvězdy nestojí a spíš byste si uškodili. Jinak naprosto pohodový den, užijte si krásnou neděli.

Váhy (23.9. – 23.10.)

Máte velmi dobře postavené planety ohledně přátelství a blízkých lidí. Neodmítejte pozvání přátel i rodiny na setkání, pokud máte raději domácí prostředí, pozvěte je k vám. Pokud se ve středu chystáte na úřad tak návštěvu raději odložte a pozor si dejte také na problémy s nadřízenými. Ve čtvrtek máte velmi příznivý den pro partnerské záležitosti. Zejména na cestách se můžete těšit na velmi zajímavá setkání se stejně založenými lidmi, jako jste vy sami. Pokud pracujete v politice, můžete očekávat úspěchy.

V pátek vás hvězdy varují před konflikty v partnerských vztazích, zachovejte chladnou hlavu a klidnou mysl. Hádkou nic nevyřešíte a mohli byste být velmi zklamaní reakcí partnera. Pozor na hazard, návštěvu kasina odložte na jindy.

V sobotu si hlídejte vše, co se týká rodinných záležitostí, někdo z okolí se bude snažit poškozovat záležitosti v rodině. Nenechejte si do ničeho mluvit a v klidu prosaďte svůj názor, sobota není vaším příznivým dnem. V neděli se vám začíná dařit, ať již v lásce, kariéře či rodině, vše vám jde na ruku. Vaše rozhodovaní, bude zcela výjimečné, rychlé, jasné a správné.

článek

Štír (24.10. – 22.11.) 

Pokud se chystáte ke kartářce nebo byste rádi využili ezoterických služeb, tak pozor. Hvězdy vás důrazně varují před jakoukoliv magií, můžete si tím způsobit finanční problém, peníze ani láska nejdou přičarovat natož koupit za peníze. Velkým obloukem se vyhněte všem půjčkám, což platí zejména pro začátek týdne.

V závěru týdne máte velmi příznivý čas k budování nové kariéry. Pokud vás trápí dlouhodobé zdravotní problémy, výborný den na jejich vyřešení je pátek. Neodkládejte návštěvu odborníka, tentokrát vám pomůže. Lidé ve finančních problémech, objeví nečekané řešení.

Objevují se známky výrazného zlepšení v psychických záležitostech. Pokud vás trápily jakékoliv konflikty, vše se urovná a vyřeší, kdy? Těšte se na sobotní den, užijete si pohodu i klid. Pozor na neděli! Dnes máte opravdu den „blbec.“ Nehádejte se, neprovokujte, raději buďte doma a vůbec nevycházejte.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Čeká na vás klidný a pohodový týden, za předpokladu, že se dokážete vyhnout problémům s nadřízenými, raději se věnujte své práci, vyplatí se vám to. Šéf v tento den nemá pro vaše vtípky ani poznámky náladu. Ve středu očekávejte příjemnou změnu, vše vám jde dokonale na ruku, cokoliv uděláte, máte dokonce i pomoc od Vesmíru. Nějakým způsobem jsou pro vás důležité květiny, obklopte se květinami, ať již v květináči či na obrázku.

Pokud se ke konci týdne seznámíte se svým protějškem, můžete se těšit na krásnou a dlouhotrvající lásku. Na konci pracovního týdne stále pokračuje vaše příznivé období v rodinných vztazích. Pro cokoliv příznivého se rozhodnete, vám vyjde a rodina bude nadšená. Těšit se můžete také na dárky od příbuzných, nezapomeňte je také obdarovat.

Nechce se vám na pracovní narozeninovou oslavu? Děláte chybu, máte velmi dobré podmínky k povýšení, např. firemní večírek skončí velmi nečekaně a šéf vám nabídne povýšení. U mladších ročníků velmi dobré výsledky v učení. V neděli se věnujte tvoření, inspirace přijde sama. Jinak stále pokračuje vaše úspěšné období.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Můžete očekávat možnosti finančních příjmů, z nečekaných zdrojů. Pokud se chystáte budovat nebo rekonstruovat dům, vše se vám bude dařit podle vašich představ. Cokoliv jste v minulosti udělali pro zvýšení příjmů, tak se vám právě vrací zúročené zpět a to i v případě, že jste nevěřili v úspěch.

Ve čtvrtek na vás již doléhá únava z náročného týdne. Dnes se vám opravdu vyplatí nepouštět se do žádného sporu s úředníky, nadřízeným a dokonce ani sousedem. Pokud vás svrbí pusa, ukliďte dům nebo si běžte zaběhat. Páteční den vám opět přeje. Vaše řídící schopnosti jsou na jedničku, ať již v práci ve vztahu s kolegy či v rodině. Úspěchy mohou očekávat také sportovci, pokud máte důležitý zápas, šance na vítězství je velká.

Sobotní den je nakloněn riziku. Nemusíte se bát riskovat, co se financí týká. Máte-li sourozence, můžete se těšit na dary a velmi dobré vztahy. Užijte si svůj den. Neděle je výborná k práci na sobě. Meditujte, relaxujte a odpočívejte, důležitá rozhodnutí nechejte na vhodnější den.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Začátek týdne přeje novým příležitostem. Poohlédněte se po novém zaměstnání, osamělí máte velkou šanci potkat skvělého partnera do nepohody. Pokud jste zadaní, vyrazte za kulturou, kino, divadlo či výstava to vše si budete užívat. Ve středu vám hvězdy doporučují, zapracovat na vylepšení vztahů v rodině což se týká také širší rodiny. Vyplatí se vám uskutečnit návštěvu, těch, které jste již dlouho neviděli.

Ve čtvrtek budete doslova zářit v jakémkoliv projevu, ať již ústním nebo písemném. Pokud vás čeká náročná porada s vedením, vše zvládnete s přehledem a ještě vás všichni ocení. Partnerské problémy, řešte jindy, tam vám hvězdy nepřejí. V pátek můžete očekávat drobná nedorozumění z okolí, nic si z toho nedělejte, jak přijdou tak rychle odejdou. Pokud musíte cestovat, tak buďte velmi opatrní.

Plánujete miminko a stále se nedaří? Nezoufejte a s chutí do toho. V sobotu je velmi příznivá doba k početí. Pro ostatní zvýšená pozornost, nechtěného těhotenství. Pokud máte rodinu, vyrazte na společný nedělní výlet, děti to náležitě ocení. Neobávejte se nabídnout také pomoc druhým. Dnešní den vám přeje.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Začátek týdne vám přeje k příznivému řešení dlouhodobých problémů. Máte velkou šanci ukončit všechny minulostní spory a nejasnosti. Což se týká hlavně rodiny a pozor, právě díky rodině, k vám může přijít velmi zajímavá pracovní nabídka. Chystáte se na preventivní prohlídku? Ve středu máte velmi příznivý čas na úspěšné řešení zdravotních problémů.

Pokud provozujete uměleckou činnost, můžete se těšit na zasloužený úspěch. Vše, co se týká bydlení a jeho změn, je pro vás příznivé v páteční den. Pokud jste dlouho váhali se stěhováním od rodičů, tak dnes to rozhodně udělejte. Nejen, že najdete skvělý byt, ale také se úspěšně osamostatníte.

Rozhodli jste pro rozsáhlou rekonstrukci bytu nebo stále nemůžete najít domek podle vašich snů a představ? V sobotu máte velkou šanci, najít správné bydlení nebo úspěšně začít s rekonstrukcí. Vše, co se týká změn, ohledně bydlení vám přeje. Pokud se chystáte v neděli cestovat, buďte velmi opatrní a raději si překontrolujte auto. Kontrola na silnici by vás mohla zaskočit pokutou.

Foto zdroj: profimedia.cz

31.3.2014 12:00| autor: Sára

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist