Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy

9.1. – 15.1.2012

Co přináší Slunce ve znamení Kozoroha do nadcházejícího týdne?

Slunce putuje znamením Kozoroha, do 20.1.2012.
Merkur je v Kozorohu a setrvá zde do 27.1.2012.
Venuše je v Rybách, do ohnivého Berana vstoupí 8.2.2012.
Mars je v Panně, a pozor, setrvá zde do 3.7.2012…!
Jupiter prochází znamením Býka.
Saturn je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 20.10.
Uran je v energickém znamení Berana.
Neptun putuje originálním a rebelským Vodnářem. Do svého domicilu, mystického znamení Ryb, vpluje 3.2.2012.
Pluto je ve znamení Kozoroha.

Fáze Luny: Luna dorůstá.
V pondělí, 9.1.2012 přesně v 8.30 hodin nastane Úplněk v Raku.

Beran (21.3. – 21.4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars – polarita Yang
Emočně vybouchnout můžete hned počátkem týdne. Budete mít totiž pocit, že si nerozumíte naprosto s nikým, s kolegy ani s rodinou. Za vším ale bude vězet vaše velká citlivost, tak si připomeňte, že když někdo není v dobrém rozmaru, neznamená to, že proti vám má nějaké výhrady. Pokud vyrazíte ke konci týdne do společnosti a jste nezadaní, horoskop naznačuje romantické seznámení, lásku jako trám!

Býk (22.4. – 21.5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin
Neohlížejte se v tomto týdnu pořád zpátky do minulosti. Budete mít totiž tendenci vzpomínat na vše nagetivní z minulých měsíců, a to vám nic dobrého nepřinese. Tak dlouho budete otálet s jedním důležitým rozhodnutím, až se příležitosti chopí někdo jiný. Zelenou pro vaše znamení mají v druhé polovině týdne vztahy, které vzniknou na pracovišti. Máte příležitost navázat intimní vztah, který pro vás bude přínosem i ve vaší kariéře, pokud podnikáte, tak vám otevře dveře k lepším obchodním partnerům!

Blíženci (22.5. – 21.6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur – polarita Yang
Za přispění vašeho vrozeného talentu druhé ukecat, umluvit, se vám podaří proplout první polovinou týdne tak, abyste vždy dosáhli toho, co si zamanete. Od čtvrtka do soboty se kroťte na domácí půdě. Ostatní můžete kritizovat víc než je zdrávo, rozkazovat jim, což by mohlo ve vaší rodině vyvolat hádavou náladu. Od soboty se věnujte svým koníčkům, rodině, dětem, a nepospoléhejte se na přátele. Raději si s nimi ani nedomlouvejte schůzku, protože ji na poslední chvíli odvolají.

Rak (22.6. – 21.7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin
Hned v pondělí nastane úplněk ve vašem znamení, takže se budete věnovat své drahé polovičce, dětem, i rodičům na plný úvazek. Pokud ale nejste spokojeni ve svém partnerství, je možné, že to bude zlomový den, protože se rozhodnete neperspektivní vztah ukončit. Ke konci týdne si dávejte pozor při sportování, ale i při běžné chůzi na ulici, hrozí vám zranění. A když se vám něco nebude líbit na chování sousedů nebo příbuzných, raději mlčte, vyvolali byste ostrou hádku, a spory byste spolu měli až do léta!

Lev (22.7. – 22.8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce – polarita Yang
Nelamentujte nad tím, že vaše finance nejsou stabilní, ale spíše přemýšlejte, kde, v čem plýtváte, kde by se dalo ušetřit! Podceňovat byste v tomto týdnu neměli únavu, a to nejen fyzickou, ale i psychickou. Občas si zajděte zaplavat, do sauny, na masáže, jinak si na vás smlsne kdejaký bacil! Imunitu zvyšujte i pitím šípkového a zeleného čaje.

Panna (23.8. – 22.9.)
Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur – polarita Yin
Za přispění energického Marsu ve svém znamení si dokážete v tomto týdnu prosadit i nemožné! Tak je na čase ukázat své drápky, a požádat nadřízené o zvýšení platu. Dokážete to přednést tak diplomaticky, že vám odsouhlasí naprosto všechno, dokonce i změny na pracovišti, které vám zpříjemní a usnadní práci!

Váhy (23.9. – 23.10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang
Máte před sebou velmi harmonický, klidný týden, ale dávat byste si měli pozor na to, jaké informace druhým sdělujete. Někdo vás totiž ke konci týdne může svou neoprávněnou, žabomyší kritikou tak vytočit, že v návalu vzteku prozradíte něco, co byste si měli nechat pro sebe. Rozumné bude ani neřešit drby, které se k vám donesou. Někdo se bude snažit vás rozhodit, tak mu tu radost neudělejte, a usmívejte se na svět jako sluníčko, nedejte najevo, že vám pomluvy vadí.

Štír (24.10. – 22.11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin
Máte před sebou skvělý týden, tak si ho nepokazte nerozhodností. Na domácí půdě máte možnost prosadit si velké změny, které již dlouho plánujete v myšlenkách, ale když budete neustále couvat, a necháte se ovlivnit názory druhých, je jasné, že opět vaše plány zamrznou na mrtvém bodu. V sobotu ráno si přivstaňte, a udělejte to i v neděli. Venuše vstoupí do vašeho sektoru romantiky, her, zábavy a mileneckých vztahů, tak by byla škoda víkend prospat. Nezadaným pod jejím vlivem může do života vstoupit zajímavá osůbka, a může to být opravdu láska na první pohled!

Střelec (23.11. – 21.12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter – polarita Yang
Jste přátelské znamení, a v tomto týdnu možná bez kamaráda nebo kamarádky za zády neuděláte ani krok. Je ale otázkou, jak se na to bude tvářit vaše rodina, ale problémy můžete mít i s kolegy, nadřízenými. Občas totiž zaspíte, tak se připravte na to, že vám to od čtvrtka nebude procházet. V sobotu ráno dokonce může nastat malé zemětřesení i na domácí půdě, které ale hravě ustojíte. A to nejen díky svému smyslu pro humor. Rodinu zaskočíte nečekaným dárkem.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn – polarita Yin
I když možná v intimním partnerství budete cítit počátkem týdne napětí, držte se zpátky, a hlavně nedělejte žádný unáhlený krok. Můžete totiž ze dne na den trvalého partnera či partnerku vyměnit za novou lásku, ale čím víc se bude blížit víkend, začnete si uvědomovat, že jste udělali kardinální chybu, pocit osamělosti a frustrace na sebe nenechá dlouho čekat. Naštěstí v sobotu Venuše vstoupí do vašeho sektoru komunikace, a vytvoří vám příležitost urovnat a napravit to, co pokazíte zkraje týdne.

Vodnář (21.1. – 18.2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang
Máte před sebou týden, kdy otevřete šuplík svých nápadů z minulých měsíců, které jste nedotáhli do konce, a začnete je realizovat. Oživíte také nejedno staré přátelství, a povšechně se budete snažit dotáhnout do konce vše, co jste v minulosti zanedbali. Vaše období narozenin se totiž blíží, a vy intuitivně vycítíte, že byste do dalších dvanácti měsíců měli vstoupit bez restů.

Ryby (19.2. – 20.3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin
Nečekejte, že si v tomto týdnu odpočinete. Z nejisté finanční situace můžete mít špatné spaní, a je jasné, že když si řádně neodpočinete, nezregenurejete síly, nastoupí stres. Bude to malá prověrka, co všechno dokážete v klidu ustát. Tak se nenechte nervovat tím, že vám ještě nedošla výplata, nepodléhejte panice ani v případě, když zjistíte, že se názorově rozcházíte s rodinou, s kolegy, s přáteli. V sobotu ráno vstoupí Venuše do vašeho znamení, a propůjčí vám tak velké charisma, že ti, kteří vám ještě nedávno oponovali najednou budou jako med.

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

9.1.2012 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist