Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy

4.6. – 10.6.2012

Začátek týdne bude zátěžový, raději se nepouštějte do žádných větších akcí.

Slunce putuje znamením Blíženců, kde setrvá do 21.6.
Merkur je v Blížencích. Do znamení Raka vstoupí 7.6. a setrvá zde do 26.6.2012.
Venuše je v Blížencích, kde setrvá do 7.8.2012. Retrográdní směr bude mít až do soboty 27.6., poté bude opět stacionární a přímý směr nabere 30.6.
Mars je v Panně, a setrvá zde až do 3.7.2012!
Jupiter je v Býku. 11.6.2012 vstoupí do Blíženců, kde setrvá do 26.6.2013.
Retrográdní Saturn je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 16.10. Přímý směr nabere 25.6.2012.
Uran je v bojovném znamení Berana.
Neptun pluje ve svém domicilu, mystickém znamení Ryb.
Retrográdní Pluto je ve znamení Kozoroha. Přímý směr nabere 18.9.2012.

Fáze Luny:
Měsíc ubývá.
V pondělí 11.6.2012 v 11.42 hodin nastane poslední Lunární čtvrť v Rybách.

Beran (21.3. – 21.4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem znamení je Mars – polarita Yang
Vaším problémem bude v tomto týdnu nedostatek zdrženlivosti a trpělivosti. Díky tomu se mohou zhoršit vaše vztahy s příbuznými, sousedy, tak si dávejte pozor na jazyk! Pokud jezdíte často autem, preventivně ho hned v pondělí odvezte na prohlídku, protože horoskop naznačuje, že vás porucha překvapí, přesně dle zákona schválnosti, vtom nejméně vhodném okamžiku. Během víkendu budete potřebovat kontakt s vodou, a to v jakékoliv podobě. Tak si zajděte do sauny, zaplavat do bazénu, voda odplaví nahromaděný stres a dobije vás energií.

Býk (22.4. – 21.5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka – polarita Yin
Finanční záležitosti hoďte za hlavu. Prostě si v následných sedmi dnech pořád opakujte, že peníze nejsou všechno, důležitá je pohoda v partnerství a zdraví vašich nejbližších. Hlavně nekupujte dětem žádné hračky, hned by se o nějakou ostřejší hranu zranily, nebo by se jednalo o výrobek, který bude ze zdravotního hlediska závadný.  Rozšoupněte se až ve dnech víkendu. Zejména v neděli vás přátelé nenechají dospat, a těsně před východem Slunce vás vytáhnou na výlet.

Blíženci (22.5. – 21.6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur – polarita Yang
Ve vašem znamení bude tento týden pořádně těsno! Sejdou se tu Slunce, Venuše a Jupiter, proto budete po všech sedm dní velmi iniciativní. Skvělé je, že o všem, co máte za lubem, budete rodinu s předstihem informovat, a tak vás včas zbrzdí před jednou koupí, na které byste prodělali. Na nákupy vyrazte až během víkendu. Na jedné tržnici objevíte poklady!

Rak (22.6. – 21.7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin
Jak to půjde, v následných sedmi dnech si najděte klidný koutek, a odpočívejte, relaxujte, meditujte. Pokud se rozhodnete například něco koupit prostřednictvím internetu, nebo letní zájezd, ověřte si ze všech možných zdrojů, s kým jednáte. Můžete naletět podvodníkovi, který vyinkasuje peníze a následně se vytratí jako pára nad hrncem.

Lev (22.7. – 22.8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce – polarita Yang
Využijte příležitosti počátkem týdne, a smiřte se se starším příbuzným. Je jedno, že se názorově budete dál rozcházet, možná se v dalším týdnu opět pohádáte, ale už to nebude na ostří nože, prostě si vyměníte názor, a tím to skončí. Až do pátku si pravidelně zálohujte všechna data počítače, a když bude bouřka, raději ho vypněte a odpojte od elektrické zásuvky. Ve dnech víkendu budete ležet v knihách a jakmile se k vám někdo přiblíží, zakryjete název. Budete si totiž číst o magii, okultismu.

Panna (23.8. – 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur – polarita Yin
Při rozhovorech se staršími a zkušenějšími kolegy se držte zpátky. Neberte jejich rady na lehkou váhu, a hlavně zapomeňte na to, že ostrými lokty se dostanete v hierarchii firmy o stupínek výše, než ti zkušenější. Prospěje vám trpělivost a pokora, potom se úspěch dostaví! Pokud toužíte po exotické dovolené, přání se vám splní během víkendu.

Váhy (23.9. – 23.10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení ovládá Venuše – Večernice – polarita Yang
Důležitou roli v následných sedmi dnech ve vašem životě sehraje internet. Možná se ve virtuálním světě seznámíte s člověkem, který úplně změní vaše vnímání okolního světa, a vy změníte i svůj názor na víru, náboženství. Vzhledem k Marsu ve vašem sekrotu podvědomí vzroste váš zájem o vše tajemné, záhady, vesmír, a patrně se rozhodnete zdokonalit v nějaké tajné nauce dalším studiem. Pokud toužíte po zvířecím mazlíčkovi, koupíte si ho během víkendu.

Štír (24.10. – 22.11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin
Díky názorovým neshodám v tomto týdnu omezíte styky s přáteli. Vůbec vám nebude vadit, když vás nepozvou na menší oslavu, protože intuice vám napoví, že by menší rozmíšky vygradovaly ve větší konflikt. Doma by ale neměli sedět nezadaní. Během cestování nebo zajímavé diskuse se seznámíte s velmi sečtelou, chytrou osůbkou, ale je i možné, že se setkáte s bývalým ex partnerem nebo ex partnerkou, a opět to mezi vámi začne jiskřit.
[[related]]
Střelec (23.11. – 21.12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter – polarita Yang
Nedovolte, aby vaše kariéra jakýmkoliv způsobem zasahovala do vašeho partnerství. Spravedlivě dělte čas mezi svou práci a svou drahou polovičku, jinak se nevyhnete partnerskému konfliktu, což by se vám mohlo vymknout kontrole, a čelili byste partnerské krizi. Víkend je ideální ke smiřování, a na pohodě ve vašem partnerství se nějakým způsobem budou podílet rodiče, prarodiče.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn – polarita Yin
Počátkem týdne se vrhněte na domácnost, a ukliďte každý kout, nevyjímaje sklep a zahradu. Od středy až do konce týdne totiž budete mít volna jako šafránu, a když již přijdete domů za světla, budete tak unavení, že na nějakou fyzickou práci nebudete mít ani pomyšlení. To vás přiměje zamyslet se, zda byste neměli změnit zaměstnání, protože tělesná schránka vám dá najevo, že jste psychicky i fyzicky vyčerpaní. Vyčkejte do novoluní, které nastane 19.6., to si ujasníte všechna pro a proti, a když bude víc negativ, dáte výpověď.

Vodnář (21.1. – 18.2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang
Hned zkraje týdne budete mít důvod slavit. Úspěšně absolvujete zkoušku, konkurz. Další dny se probudí vaše kreativita, a máte-li nějakého uměleckého koníčka, začnete mu věnovat veškerý volný čas. Pokud se ale uměním živíte, zaznamenáte menší stagnaci, nebudete středem pozornosti. Tím se nestresujte, protože vaše chvilka slávy na vás čeká poslední týden v červnu.

Ryby (19.2. – 20.3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin
Opravám na domácí půdě se v tomto týdnu nevyhnete, tak to berte postupně, protože když se vrhnete na několik věcí najednou, vyvoláte pouze chaos. Řemeslníci přes sebe budou klopýtat, a napětí bude vzrůstat stejně, jako venku teplota. Uklidníte se během víkendu. Patrně dny volna budete trávit s dětmi z celé širší rodiny, a pokud vlastní potomky nemáte, jejich štěbetání vás tak nadchne, že začnete plánovat početí potomka.

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

4.6.2012 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist