Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy

30.1. – 5.2.2012

Velkou astrologickou událostí je v tomto týdnu pohyb vládce moří Neptuna, který v pátek 3.2.2012 vpluje do svého domicilu, mystického znamení Ryb. Co to pro nás znamená?

Slunce putuje znamením Vodnáře. Do znamení Ryb vstoupí 19.2.
Merkur je ve Vodnáři, kde setrvá do 14.2.
Venuše je v Rybách, do ohnivého Berana vstoupí 8.2.2012.
Mars je retrográdní v Panně, přímý směr nabere 14.4. a pozor, setrvá zde až do 3.7.2012…!
Jupiter prochází znamením Býka.
Saturn je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 22.10.
Uran je v energickém znamení Berana.

Velkou astrologickou událostí je v tomto týdnu pohyb vládce moří Neptuna, který v pátek 3.2.2012 vpluje do svého domicilu, mystického znamení Ryb.

Pluto je ve znamení Kozoroha.

Fáze Luny:
Měsíc přibývá. V úterý, 31.1.2012 přesně v 5:10 hodin nastane první Lunární čtvrť v Beranu.

Beran (21.3. – 21.4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars – polarita Yang
Na společenské radovánky a zábavu v tomto týdnu budete muset zapomenout. Mohou to být problémy s dětmi, nebo onemocnění někoho z dříve narozených, co vás přinutí trávit více času s rodinou. Svým způsobem před sebou máte náročných sedm dní, a vy byste neměli díky starostem a péči o druhé zapomínat sami na sebe, na své zdraví. Zejména okolo 2.února se snažte nepřetěžovat organizmus, odpočívejte, relaxujte.

Býk (22.4. – 21.5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin
Pokud začnete mít v následujících sedmi dnech pocit, že se vám intimní protějšek dostatečně nevěnuje, vše může vyústit v konflikt, partnerskou krizi. Svým způsobem v tom může sehrát roli svou kritičností někdo z vašich přátel, a je možné, že se dostanete do situace, kdy vás okolnosti začnou nutit volit mezi přáteli a svou drahou polovičkou či celou rodinou. Ideální bude, když oddělíte od sebe přátele a svůj osobní život. To budou v tomto týdnu dva nesmiřitelné tábory, ale válcovat byste se neměli nechat nikým!

Blíženci (22.5. – 21.6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur – polarita Yang
Rodičům a dříve narozeným věnujte více pozornosti v první polovině týdne, a bez vaší asistence je nenechte podepisovat žádné dokumenty! Na domácí půdě plánujte větší výdaje, úpravy interiéru, udělejte nutné nákupy. Pokud máte děti, v druhé polovině týdne budete mít pocit, že hovoříte s tatary. Z vašich andílků se stanou neposlušní čerti, a pro vás bude důležité vsadit na diplomacii a nenechat se vytáčet jejich drzými poznámkami.

Rak (22.6. – 21.7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin
Pokud budete v následujících dnech potřebovat nějaké informace, raději o pomoc a radu požádejte přátele, někoho v rodině, nebo si zajděte na konzultaci k odborníkovi, který se na danou problematiku specializuje. Když se potřebných informací budete snažit dopátrat na internetu, zabřednete do nepodstatných maličkostí, čas bude utíkat jako voda, ale co budete hledat, nenajdete. Pokud studujete, a nebudete se cítit dostatečně připravení na zkoušku, požádejte o odložení termínu!

Lev (22.7. – 22.8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce – polarita Yang
Jste znamení, které má v popisu práce vládnout, tak se tuto svou vrozenou vlastnost snažte v tomto týdnu uplatňovat, a například obchodního společníka nebo kolegy v zaměstnání jenom sledujte, poraďte, ale nechte je, ať se sami snaží. Prostě si udělejte pauzu, odpovědnost přehoďte na ostatní. Jediná oblast, kterou byste měli řídit sami jsou finance. Vycítíte, že je čas přehodnotit výdaje, protože po uhrazení všech složenek zjistíte, že vám do konce měsíce února moc peněz nezbývá.

Panna (23.8. – 22.9.)
Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur – polarita Yin
Venuše se tento týden utká s Marsem ve vašem znamení, a stejně tak vy se v intimním partnerství patrně nevyhnete rozmíškám. Mezi ženským a mužským elementem to bude jiskřit, možná to pojmete jako boj o svá práva, ale to bude chyba. Vaše drahá polovička totiž není váš nepřítel! Partnerství bez spolupráce a oboustranných kompromisů totiž nemůže fungovat!

Váhy (23.9. – 23.10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang
Vaší hlavní starostí by v tomto týdnu mělo být vaše zdraví. Pokud si nebudete zvyšovat imunitu, začnete se potýkat s virózami, střevními potížemi, dokonce vám mohou otékat nohy! Pijte pravidelně kopřivový a zelený čaj, sprchujte se studenou vodou, jezte hodně čerstvého ovoce a zeleniny, prospěje vám vitamíny C a D doplňovat i v pastilkách.

Štír (24.10. – 22.11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin
Aniž byste se o to nějak přičinili, příbuzní a přátelé se vám začnou v tomto týdnu svěřovat s osobními, i s velmi intimními záležitostmi a problémy, a vy do jejich života uvidíte jako do výkladní skříně. Díky tomu si ale budete muset v druhé polovině týdne vyslechnout i fámy, pomluvy. Neberte nic až příliš vážně, a hlavně na polopravdy nereagujte. Každý musí přijít sám na to, čemu by měl věřit a čemu ne, vaše názory a rady by tedy v tomto případě nebyly k ničemu.
[[related]]
Střelec (23.11. – 21.12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter – polarita Yang
Před příchodem domů se v tomto týdnu vždy projděte na čerstvém vzduchu, to je taktika, jak na domácí půdu nepřenášet své konflikty s nadřízenými. Prostě, negativní emoce nechte před prahem vašeho bytu. Jenom tak totiž budete moci sílu čerpat právě z domácí pohody a harmonie. Když se budete hádat v práci, a doma to ještě začnete rozebírat, úplně vás to psychicky vyčerpá! Rodinu od svých problémů izolujte, dobrou radu vám dá někdo ze starých přátel.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn – polarita Yin
Máte skvělý týden na malou revizi svých morálních zásad a životní filozofie. Nějaký rozhovor vám otevře oči a doslova zatřese vaší vírou, principy, podle kterých jste se doposud řídili. Za vším může vězet například internetová diskuse, nebo náhodné setkání se zajímavým člověkem. Přehodnotíte i principy, na kterých by měl fungovat partnerský vztah, což se týká zejména těch, kteří podceňují, a nějakým způsobem nerespektují názory opačného pohlaví!

Vodnář (21.1. – 18.2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn – polarita Yang
Opatrní buďte v tomto týdnu při práci s ostrými nástroji, tedy i při krájení nožem v kuchyni, a vůbec se nesnažte v případě poruchy opravovat elektrické spotřebiče! Možná vám prospěje i výměnu obyčejné žárovky nechat na odborníkovi, prostě raději na nic nesahejte! Pokud jste si něco neuložili na horší časy, budete muset omezit svoje výdaje, což moc nepotěší vaše ratolesti, protože zrušíte například víkend na horách.

Ryby (19.2. – 20.3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin
V partnerství se snažte až do čtvrtka dělat ústupky, jinak nebudete klidně spát. Skončí jeden konflikt a do druhého si nakročíte! V pátek můžete mít pocit, že se vznášíte, že neexistují žádné problémy a že dokážete realizovat i to, co druzí nazývají neuskutečnitelným snem. To o sobě dá vědět vládce moří a vašeho znamení Neptun, který se vynoří z mlhy, a pomalými tempy vpluje do vašeho znamení.

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

30.1.2012 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist