Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy

2.7. – 8.7.2012

Co nás čeká v prvním prázdninovém týdnu?

Slunce putuje znamením Raka. Do ohnivého Lva vstoupí 22.7.
Merkur je ve Lvu, kde setrvá do 1.9.2012
Retrográdní Venuše je v Blížencích, kde setrvá do 7.8.2012.
Couvat bude až do soboty 27.6., poté bude stacionární a přímý směr nabere 30.6.
Mars 3.7.2012 vstoupí do znamení Vah, kde setrvá do 23.8.2012.
Jupiter je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013.
Saturn je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 17.10.
Uran je v bojovném znamení Berana.
Neptun pluje ve svém domicilu, mystickém znamení Ryb.
Retrográdní Pluto je ve znamení Kozoroha. Přímý směr nabere 18.9.2012.

Fáze Luny:
Měsíc přibývá.
V úterý 3.7.2012 v 19.52 hodin nastane úplněk v Kozorohu. Poté Luna začne ubývat.

Beran (21.3. – 21.4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem znamení je Mars – polarita Yang
Vstup vašeho vládce do harmonických Vah vás dokonale zklidní. Začnete krotit svůj vrozený temperament, což má svoje klady i zápory. Budete se vyhýbat hádkám, jenže občas raději zkreslíte skutečnost, protože se vám nebude chtít řešit problémy. Ve dnech víkendu nepijte alkohol, a když vás začne přemáhat únava, zalezte si někam do stínu a dřímejte. Hlavně neusněte na slunci, protože by došlo k dehydrataci organizmu, o spálené pokožce nemluvě.

Býk (22.4. – 21.5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka – polarita Yin
Nestresujte zbytečně sami sebe, když vás zavalí spousta pracovních povinností. Možná začnete být bezradní, ale zklidněte se, všechno nakonec zvládnete! Celý týden se snažte nemalovat čerta na zeď, budete mít totiž tendenci k negativnímu myšlení. Během víkendu zažijete s přáteli něco zvláštního, možná to nebude mít daleko k tajemnu. Začnete se pídit po informacích,  vztahujících se k esoterice, spiritismu.

Blíženci (22.5. – 21.6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur – polarita Yang
První polovinu týdne mnozí strávíte dohledáváním dokumentů, možná dokladů o úhradě. Začnete bojovat s byrokracií. Obavy nemějte, chyba bude na straně úřadu, ale to neznamená, že dáte ruce do klína. Budete muset bojovat a dokazovat. O to, abyste neztratili humor, se postará Mars, který vstoupí do vašeho sektoru her. Díky němu se na problémy  začnete dívat s nadhledem, a co je hlavní, budete vyhledávat místa, kde je zábava, takže léto si užijete na plný pecky!

Rak (22.6. – 21.7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin
Úplněk v Kozorohu vás přiměje zamyslet se nad svým životem, vztahy. Pokud vaše intimní partnerství dlouhodoběji nefunguje dle vašich představ, je možné, že navrhnete rozchod, ale to se neobejde bez emočních výbuchů, hysterických scén. Atmosféru na domácí půdě a povšechně v rodině vám zklidní Mars, který vstoupí do Vah. Začnete se snažit nevyvolávat konflikty, ale je otázkou jak dlouho vám to vydrží, protože přehlížet začnete i problémy, jenže ty se samy nevyřeší!

Lev (22.7. – 22.8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce – polarita Yang
Jste jedno z mála znamení, které v tomto týdnu sáhne po učebnicích, nebo začnete vyhledávat informace na internetu. Prostě vás popadne chuť učit se, a máte-li děti, budou nad vámi nevěřícně kroutit hlavou. Co je ale důležité, usmíříte se s příbuznými, dokonce opět začnete komunikovat se sousedy, se kterými nemluvíte již několik měsíců. Možná se okolo pátku zamilujete, budete mít pocit, že jste potkali konečně osudovou lásku. V neděli se sen rozplyne, a vy přestanete zvedat telefony.

Panna (23.8. – 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur – polarita Yin
Pokud toužíte rozšířit rodinu o dalšího potomka, využijte noc z úterý na středu. V druhé polovině týdne začnete být finančně až příliš velkorysí. Jste sice spořivé znamení, ale tentokrát se dokážete přetrhnout, abyste rodině splnili každé přání. Prázdniny teprve začali, tak myslete na zadní kolečka, jinak ke konci měsíce budete muset zamířit do banky, a požádat o půjčku.

Váhy (23.9. – 23.10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení ovládá Venuše – Večernice – polarita Yang
Zkraje týdne budete mít hlavu plnou nápadů. Což by měli využít hlavně podnikatelé, protože vám horoskop vytvoří skvělé podmínky pro rozšíření firmy. Bez strachu můžete začít realizovat svoje nápady, přinesou vám v budoucích týdnech zisk. Navíc se ve vás probudí bojovný duch, takže začnete sportovat, užívat si letních radovánek, a co je důležité, nikým se od úterý nenecháte zahnat do kouta.

Štír (24.10. – 22.11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin
Každou akci si v tomto týdnu dopředu promyslíte. Nebudete spěchat, unáhlovat se. Druhým budete pohyby připomínat zpomalený film, což vám ale bude srdečně jedno. Pouze v případě, když si na vás uprostřed týdne začnou vyskakovat příbuzní, ožijete, a seknete je pohledem i slovem. Protože od soboty bude Luna v Rybách, volné dny budete trávit u vody. Začnou-li přátelé popíjet, vy alkohol odmítněte. Po jedné skleničce byste plácali nesmysly.
[[related]]
Střelec (23.11. – 21.12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter – polarita Yang
Máte před sebou dny, které prověří, jak jste v předchozích týdnech hospodařili s penězi. Možná vás v úterý vyzve banka, abyste neprodleně vyrovnali debet, zaskočit vás může i pojišťovna avízem, že doposud nedošla platba pojištění vaší domácnosti. Ke konci týdne buďte opatrní, a než odejdete z bytu, zkontrolujte, zda vám nikde nekape vodovodní kohoutek. Nic nepodceňujte, a když si v sobotu nebo v neděli budete napouštět vanu, neberte do ruky telefon. Můžete se zapovídat a vytopit sousedy.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn – polarita Yin
Nesnažte se udržet za každou cenu dobré vztahy s kolegy. Ono to sice bude skvělé, když se na sebe všichni začnete usmívat, ale vy můžete ustupovat i tam, kde byste naopak měli zvýšit hlas. Tím, že se neozvete, můžete přijít o autoritu a respekt! Ve dnech víkendu se k vám donesou klepy, a budou znít velmi věrohodně. Pouštějte je jedním uchem tam a druhým ven, protože nic z toho, co vám bude šeptat do ucha sousedka, nebude pravda.

Vodnář (21.1. – 18.2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang
Zkraje týdne patrně budete čelit velmi arogantnímu muži. Dotyčný si vyzkouší, kam až může zajít, co všechno vydržíte. Účinnou zbraní bude nereagovat, zejména když tím neomalencem bude váš šéf. On se zklidní, a vy si nenaděláte problémy tím, že byste ho nějakým vtipným bonmotem usadili a svým způsobem zesměšnili. On by se vám totiž začal zákeřně mstít. Ve dnech víkendu si dávejte velký pozor na své osobní věci, peněženku. Zejména u vody se můžete stá obětí zlodějů.

Ryby (19.2. – 20.3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin
Zkraje týdne vás zklame někdo z přátel. Uvědomíte si, že něco podobného se stalo již v minulosti, ale vy jste tomu nevěnovali pozornost. Jak se zachováte je na vaší svobodné volbě, ale je otázkou, zda vám stojí za to scházet se s lidmi, na které není spolehnutí. Hlídejte si v tomto týdnu peníze, které získáváte z jiných zdrojů. Pokud čekáte například na výplatu, klidně urgujte zaměstnavatele, že peníze stále nemáte na účtu. Díky jedné opožděné platbě se totiž můžete dostat do finanční tísně.

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

2.7.2012 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist