Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy

18.6. – 24.6.2012

Berani by měli začátkem týdne raději zůstat doma, Panny budou mít možnost docenit své přátele, a Váhy budou možná vystaveny lživým pomluvám!

Slunce putuje znamením Blíženců, kde setrvá do čtvrtka. 21.6. krátce po půlnoci vstoupí do znamení Raka.
Nastane letní slunovrat, který zároveň označuje začátek astronomického léta.
Merkur je v Raku, kde setrvá do 26.6.2012.
Retrográdní Venuše je v Blížencích, kde setrvá do 7.8.2012. Couvat bude až do soboty 27.6., poté bude opět stacionární a přímý směr nabere 30.6.
Mars je v Panně, a setrvá zde až do 3.7.2012.
Jupiter je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013.
Retrográdní Saturn je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 16.10. Přímý směr nabere 25.6.2012.
Uran je v bojovném znamení Berana.
Neptun pluje ve svém domicilu, mystickém znamení Ryb.
Retrográdní Pluto je ve znamení Kozoroha. Přímý směr nabere 18.9.2012.

Fáze Luny:
Měsíc ubývá.
V pondělí 18.6.2012 v 16.02 hodin nastane Novoluní v Blížencích. Poté Luna začne přibývat.

Beran (21.3. – 21.4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem znamení je Mars – polarita Yang
V první polovině týdne vás to vůbec nebude lákat do společnosti, nejlíp se budete cítit doma, s rodinou. Navštívíte i své rodiče, prodiskutujete nutné úpravy, opravy, malování. Pokud chcete strávit v pohodě víkend, raději nesedejte za volant, nezvedejte telefony přátelům. Když vás někdo pozve na skleničku něčeho ostřejšího, odmítněte. Kromě nevolnosti byste si svým rozpustilým jazykem udělali z jednoho známého nepřítele.

Býk (22.4. – 21.5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka – polarita Yin
Zkraje týdne poslouchejte pečlivě, co vám druzí sdělují. Obvykle nikam nespěcháte, ale tentokrát budete až do středy pořád něco zařizovat, poletovat od jednoho k druhému, a něco důležitého můžete díky nepozornosti prošvihnout. Během víkendu nečekejte, že si odpočinete. Členové rodiny se od vás nehnou ani na krok, navíc se vzhledem k silnému obsazení Raka dá předjímat, že vás opakovaně překvapí i návštěva.

Blíženci (22.5. – 21.6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur – polarita Yang
Až do středy si zpětně kontrolujte, že rodina a přátelé správně pochopili, co jim sdělujete. Jinak se zamotáte do zmatků a nechtěných omylů. V zaměstnání se snažte každou práci dokončit, nic neodkládejte na další den. Pozorní buďte zejména v případě, pokud vaše práce zahrnuje počítání. Jinak se v pátek na vaši hlavu sesypou nedodělky, chyby, a vy určitě netoužíte trávit víkend pracovně!

Rak (22.6. – 21.7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin
Sice si lidé asi budou mezi sebou šuškat, že začínáte blbnout, protože si v první polovině týdne budete mluvit sami pro sebe, ale vy si tím budete dodávat kuráž a ověřovat si, že jste opravdu na nic nezapoměli, tak si divných pohledů nevšímejte. Díky tomu totiž ve čtvrtek vstoupíte do období svých narozenin bez restů, nedodělků z minulosti. Během víkendu se s nikým nepouštějte do diskusí o politice, náboženství, protože můžete pronést slovo, které by vás mohlo dostat i do právních problémů!

Lev (22.7. – 22.8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce – polarita Yang
Zpráva, na kterou čekáte několik týdnů, nedorazí klasickou poštou, ale elektronickou, tak si pro svůj klid kontrolujte až do čtvrtka i spamy, ať ji omylem nevymažete! V závěru týdne se konečně dočkáte pochvaly nadřízených, a je-li vaším šéfem muž, začnete si tykat, a nelze vyloučit, že společně podniknete i se svými rodinami ve dnech volna výlet.

Panna (23.8. – 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur – polarita Yin
Přátele budete potřebovat hned zkraje týdne. I když nahlas nic neřeknete, budete si vážit toho, že jsou pro vás oporou a vstanou klidně i uprostřed noci, když vám teče do bot. Ke konci týdne se v práci nepřetrhněte, nějakou energii si nechte na víkend. Dny volna totiž strávíte velmi aktivně, dá se říct, že se zastavíte až v neděli večer. Na neobvyklé, originální kulturní zážitky budete vzpomínat ještě příští týden.

Váhy (23.9. – 23.10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení ovládá Venuše – Večernice – polarita Yang
Hned zkraje týdne vám někdo pořádně zabrnká na nervy. Může se například jednat o právní spor, kde někdo bude vypovídat ve váš neprospěch, jenže vy vůbec nebudete chápat, o čem to dotyčný mluví. Prostě bude lhát. Zůstaňte v klidu, protože lež má krátké nohy. Ke konci týdne se do kauzy vloží někdo z vašich věrných kolegů, a dotyčný mystifikátor bude litovat, že něco vůbec vypustil z úst.

Štír (24.10. – 22.11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin
Pokud máte příbuzné nebo přátele, kteří žijí dlouhodoběji v cizině, postarají se vám o pořádný šok. Pozvou vás k sobě na dovolenou, a nebude se jednat o obyčejný pobyt. Že byste mohli trávit dny volna v deštném pralese nebo na luxusní jachtě vám samozřejmě vyrazí dech. Sice vás ke konci týdne v zaměstnání naštve, že máte opravovat po někom kardinální chyby, ale vy si s nečekaným úkolem hravě poradíte. Ve dnech víkendu nepijte alkohol. Přestanete se kontrolovat, vyvedete malou lotrovinu, a doma s vámi začnou komunikovat až v pondělí.
[[related]]
Střelec (23.11. – 21.12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter – polarita Yang
Pokud nejste spokojeni v stávajícím partnerství, hned zkraje týdne to rozseknete, a vztah ukončíte. Sami dlouho nebudete, protože od čtvrtka začnete do okolí vyzařovat přímo magický sex appeal, a opačné pohlaví se na vás bude lepit jako vosy na med. Pokud vlastníte nemovitost, ve dnech víkendu si zkontrolujte v katastru nemovitostí, zda nedošlo ke změně. Může jít o chybu počítačového systému, ale horoskop naznačuje i možnost, že jste v minulosti opomněli zaplatit například malou pokutu, a věřitel se zástavou začne domáhat svých práv.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn – polarita Yin
Pokud dlouhodoběji řešíte nějaký zdravotní problém, zkraje týdne zajděte na kontrolu. Lékař pro vás bude mít nějakou novinku, díky které se zdravotního handicapu zbavíte jednou provždy. Ke konci týdne se řiďte svou hlavou, nikoliv radami příbuzných a známých. Předejdete tím pořádnému maléru a patrně i partnerské krizi. Zejména klepy neberte vážně. Někomu vadí váš spokojený život, a tak si začne vymýšlet neuvěřitelné příběhy o vás nebo vaší drahé polovičce, kterým ale neuvěří ani malé dítě.

Vodnář (21.1. – 18.2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang
Zkraje týdne se snažte trávit co nejvíce času na čerstvém vzduchu, a hlavně nepodléhejte splínu. Na zklidnění vám bude stačit tichá hudba a kontakt s vodou, tedy koupání či pomalé plavání. Nákupům a větším investicím se vyhněte ke konci týdne. Můžete se stát obětí kapesního zloděje, ale horoskop nevylučuje, že když nebudete opatrní, naletíte podvodníkovi a přijdete o větší sumičku peněz.

Ryby (19.2. – 20.3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin
Skvělé dny čekají na umělecky nadané jedince. Vaše nápady budou originální a vaše slova budou mít přímo magickou moc! V druhé polovině týdne byste měli být opatrnější v zaměstnání, zejména když je vaše práce propojena s lidmi. Menší nedorozumění může vygradovat v ostrý konflikt. Ve dnech víkendu se dozvíte méně příjemnou informaci o jednom členu rodiny, nebo se to může týkat někoho z přátel. Připomeňte si, že nikdo není dokonalý a snažte se dotyčného vytáhnout z průšvihu.

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

18.6.2012 10:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist