Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy

12.3. – 18.3.2012

Tento týden to vypadá na dny plné lásky, harmonie a porozumění, a to se vždycky hodí!

Slunce putuje znamením Ryb. Do energického znamení Berana vstoupí v úterý 20.3.
Merkur je v Beranu, kde setrvá do 23.3. Opět se však do tohoto znamení vrátí díky retrográdnímu pohybu 16.4. a setrvá zde až do 9.5.
Venuše je v pohodového znamení Býka, setrvá zde do 3.4.
Retrográdní Mars je v Panně, a setrvá zde až do 3.7.2012! Přímý směr nabere 14.4.
Jupiter prochází znamením Býka.
Retrográdní Saturn je ve Vahách, a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 20.10. Přímý směr nabere 25.6.2012.
Uran je v bojovém znamení Berana.
Neptun pluje ve svém domicilu, mystickém znamení Ryb.
Pluto je ve znamení Kozoroha.

Fáze Luny:
Měsíc ubývá.
Ve čtvrtek 15.3.2012 přesně v 2.25 hodin nastane třetí Lunární čtvrť ve Střelci.

Beran (21.3. – 21.4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem znamení je Mars – polarita Yang
Dostatek finančních prostředků vám v tomto týdnu umožní vyprázdnit skříně, a naplnit je novým, moderním oblečením, které si vzhledem k Venuši a Jupiteru v Býku nakoupíte ve značkových prodejnách, luxusních buticích. Muži se vrhnou do prodejen pro kutily, a konečně si koupí nějakou technickou novinku, což může být nový počítač, ale i například robotická sekačka na trávu. Váš výběr při nákupech bude bezchybný, protože dáte přednost kvalitě, nebudete koukat na cenu. Kritickým dnem bude pondělí, kdy byste měli zamknout pusu na zámek, protože pod vlivem stacionárního Merkura budete mít tendenci říkat lidem co vám slina na jazyk přinese!

Býk (22.4. – 21.5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka – polarita Yin
Změna imagy bude pro vaše znamení tématem celého týdne. Nepůjde jenom o to, že změníte účes, ženy styl líčení, a omladíte šatník. Pohled do zrcadla mnohé z vás přinutí začít držet dietu a je možné, že své kroky nasměrujete do tělocvičny, sauny, anebo každý podvečer si dopřejete delší procházku v přírodě. Co je ale důležité, budete dbát o dokonalý vzhled a je jasné, že to k vám začne lákat pohledy opačného pohlaví, což vytvoří nezadaným příležitost k seznámení.

Blíženci (22.5. – 21.6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur – polarita Yang
Pro vás bude v následných sedmi dnech důležité snažit se pravidelně relaxovat, odpočívat, a doslova chodit spát se slepicemi. Jen tak totiž budete mít dostatek energie poprat se s nepříjemnou fámou, kterou o vás někdo vypustí do světa. Obcházet známé a vysvětlovat, že to není pravda, by bylo k ničemu, protože kdo bude chtít uvěřit, ten vaše slova stejně nebude brát vážně. Vy se s tím budete muset vyrovnat sami, být psychicky silní, nepropadat stresu, a vtom vám pomůže sauna, plavání, procházky na čerstvém vzduchu.

Rak (22.6. – 21.7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin
V pondělí se držte zpátky a i když někdo z nadřízených bude plácat nesmysly, nereagujte, dělejte, že jste nic neslyšeli. Další dny budete věnovat spoustu času přátelům, společenským kontaktům. Možná se dokonce přihlásíte do klubu nebo sdružení lidí, kteří mají stejné koníčky a životní filozofii jako vy. S někým zajímavým se patrně seznámíte při diskusích na internetu. Vůbec se nedá vyloučit, že za přispění přátel a nových známých se vám otevřou virtuální dveře do společnosti VIP.

Lev (22.7. – 22.8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce – polarita Yang
Slavit úspěchy budou v tomto týdnu ti z vás, kteří si stanoví jasný cíl, a systematicky, krok za krokem, bez spěchu, budou pracovat na jeho realizaci. Venuše s Jupiterem k vám soustředí oči vlivných lidí, nebo těch, kteří ve vašem profesním oboru sedí na špičce, a kontakt s nimi vás začne posouvat v kariéře směrem nahoru. Vůbec se nedá vyloučit, že v následných sedmi dnech se dostanete na oči veřejnosti, a úspěch budete slavit hlavně s rodiči, protože si v duchu řeknete, že je to hlavně jejich zásluha, že jste spokojení, záříte štěstím!

Panna (23.8. – 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur – polarita Yin
Pokud studujete, můžete hned počátkem týdne koupit šampaňské, protože zkoušky zvládnete na jedničku. Některé z vás ale překvapí touha cestovat, a pokud si v tomto týdnu dopřejete dovolenou, nejenže si skvěle odpočinete, ale navíc si rozšíříte vědomosti. Nelze ani vyloučit, že se rozhodnete zvýšit si své odborné znalosti dalším vzděláním. Opatrní ale buďte během víkendu při manipulaci s ohněm, elektřinou, hrozí vám zranění.

Váhy (23.9. – 23.10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení ovládá Venuše – Večernice – polarita Yang
Pozornost se snažte v tomto týdnu soustředit na své zdraví, protože horoskop naznačuje, že se můžete konečně zbavit i dlouhodobějších zdravotních problémů. Vaše tělo bude mít schopnost regenerace a navíc nelze vyloučit, že narazíte i na nové možnosti léčby a medikamentů, které rekonvalescenci urychlí. Skřípat to ale může ve dnech víkendu ve vašem partnerství. Vyhnout se tomu můžete, když nebudete otevírat kontroverzní témata.

Štír (24.10. – 22.11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin
Pokud v intimní vztahu řešíte problémy, nebo jste se ocitli v krizi, vaše partnerství v tomto týdnu nabere druhý dech. Venuše s Jupiterm se obejmou ve vašem sektoru romantiky a mileneckých vztahů, což nahrává i nezadaným, protože dostanou příležitost navázat romantický vztah, pokud vztah máte, můžete se rozhodnout vztah posunout, začít spolu bydlet, nebo oslavit zásnuby.
[[related]]
Střelec (23.11. – 21.12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter – polarita Yang
Ve vašem sektoru zdraví se v tomto týdnu setkají Venuše s Jupiterem. Určitě vám prospěje omezit příjem cukrů, alkoholu, a hlavně se nepřejídat. Špatnou životosprávou si můžete rozhodit trávení, funkci štítné žlázy, alkoholem byste mohli ztížit činnost játrům. Na stranu druhou se vám bude dařit v zaměstnání. Pokud práci nemáte, nepodceňujte v tomto týdnu nabídky, které budou zdánlivě vypadat jako pohádka, a to nejen náplní práce, ale i slíbenou odměnou. Ve dnech víkendu nesportujte bez přilby a chráničů loktů, kolen, hrozí vám zranění!

Kozoroh (22.12. – 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn – polarita Yin
Vašim průvodcem následných sedmi dnů bude láska. Jupiter s Venuší vnesou do vašeho intimního vztahu něhu, vášeň, pokud máte děti, budete se jim věnovat daleko víc než v jiných dnech. Své blízké překvapíte nejen častějším obětím, ale pravidelně rodinu vytáhnete v podvečer do kina, divadla, na koncert. Opatrnější buďte ve dnech víkendu, ideální bude nechat zkontrolat s předstihem elektroinstalaci a kouřovody, a to nejen ve svém bytě, ale i u rodičů. Nic nezkazíte, když seniorům koupíte hlásič kouře.

Vodnář (21.1. – 18.2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn – polarita Yang
Pozornost v tomto týdnu soustředíte na rodinu a její problémy. Nejenže se vám podaří smířit znesvářené příbuzné, ale v klidu naplánujete jarní malování či rekonstrukci, dohodnete se který nábytek a spotřebiče dosloužili a je třeba je vyměnit za nové dřív, než vypoví službu. Ve dnech víkendu se snažte vyhnout cestování, auto nechte v garáži, a na procházky choďte za světla!

Ryby (19.2. – 20.3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin
Čeká vás velkolepý týden, a pokud slavíte v těchto dnech narozeniny, stejný bude i rok, který je před vámi. Šikovnou konverzací se vždy dozvíte co budete potřebovat, a pokud máte spory s příbuznými, velkoryse nabídnete ruku na usmířenou. Máte-li v plánu koupit nové auto nebo nějaký dopravní prostředek, plán realizujete v tomto týdnu. Ve dnech víkendu buďte opatrní. Než se přihlásíte na internet, zkontrolujte si, zda máte aktivován antivirový program, a budete-li provádět platby, ověřte si, zda jste napsali správně účet příjemce!

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

12.3.2012 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist