Skoro zapomenuté moruše

2 fotografiestromy

Dnes již slavná éra oblíbenosti moruší pomalu upadá. Ale dříve bylo využití morušovníků rozmanité – plody velké až 2,5 cm se kuchyňsky zpracovávaly a byly i oblíbeným ovocem na přímý konzum. Dělaly se z nich vína, džemy, kompoty, šťávy....

Diskuze

1 komentář

    x
    xxkouckaxx

    zapomenuté moruše – tak tohle jsem zobkala naposledy tak před 30 lety

Zpět na článek

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist