Šéf na grilu: Prdel si to přebere!
Zábava
Grilování nikdy nebylo snadnější, nebo alespoň tak nikdy nevypadalo. A to poslední se Zdeňkem Pohlreichem bylo celé věnováno hamburgerům. Ovšem zapomeňte na klasický hamburger v housce bez chuti a ze směsi, která maso viděla jen z rychlíku. V pondělí...
víno tedy na vaření a grilování nepoužívám, moc nám to nechutná
Prdel si to přebere- jaký inteligentnější slogan by se od něj dal čekat..
Grilování se stává celonárodní záležitostí. Griluje se všude, dokonce i na balkónech.
my víno ani pivo do ničeho nedáváme a chutná nám i tak !
mně víno v jídle chutná, chce to ale kvalitní víno a víno se musí vydusit, pak není kyselý
jo grilování,kdo ho nemá rád,já mám v jídle víno ráda,nemyslím si,že musí pak to jídlo být nutně kyselé,záleží na tom,jaké víno se do jídla přidává..Je jasné,že po levném krabicovém to jídlo bude stát za prd…
Nejlepší je poslední odstavec článku 😀 ale úplně s autorkou souhlasím. a pak chlap ještě prohlásí : ,, a co je na tom tak nudnýho a těžkýho?,,
Nevím co je to teď za módu do všeho dávat litry vína, mě to s vínem také nechutná, je to kyselé.