sef-na-grilu1.jpg

Šéf na grilu: Prdel si to přebere!

Zábava

Grilování nikdy nebylo snadnější, nebo alespoň tak nikdy nevypadalo. A to poslední se Zdeňkem Pohlreichem bylo celé věnováno hamburgerům. Ovšem zapomeňte na klasický hamburger v housce bez chuti a ze směsi, která maso viděla jen z rychlíku. V pondělí...

Diskuze

9 komentářů

    j
    jijina

    víno tedy na vaření a grilování nepoužívám, moc nám to nechutná

    f
    fericire

    Prdel si to přebere- jaký inteligentnější slogan by se od něj dal čekat..

    h
    helenadon

    Grilování se stává celonárodní záležitostí. Griluje se všude, dokonce i na balkónech.

    x
    xxkouckaxx

    my víno ani pivo do ničeho nedáváme a chutná nám i tak !

    a
    atabka

    mně víno v jídle chutná, chce to ale kvalitní víno a víno se musí vydusit, pak není kyselý

    b
    bystinkaa

    jo grilování,kdo ho nemá rád,já mám v jídle víno ráda,nemyslím si,že musí pak to jídlo být nutně kyselé,záleží na tom,jaké víno se do jídla přidává..Je jasné,že po levném krabicovém to jídlo bude stát za prd…

    l
    liddduska

    Nejlepší je poslední odstavec článku 😀 ale úplně s autorkou souhlasím. a pak chlap ještě prohlásí : ,, a co je na tom tak nudnýho a těžkýho?,,

    l
    ladouch

    Nevím co je to teď za módu do všeho dávat litry vína, mě to s vínem také nechutná, je to kyselé.

Zpět na článek

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist