Roztomilý Fiat 500 – Auto roku 2008

Je víc než pohledný. Je praktický, je všestranný a s rozmanitými možnostmi. Má styl. Je prostě rozkošný.

U nás se nový Fiat 500 ještě nezačal prodávat, ale v jiných evropských zemích už prodeje běží a pravdou je, že jde na dračku. Jeho vzhled v sobě skvěle kombinuje moderní a retro styl. Interiér spojuje krásu s funkčností. Navíc nabízí spoustu možností, jak si „svou“ pětistovku ozvláštnit. Od samolepek na střechu, rychlých pruhů a „závodních“ čísel, až po různobarevné kryty klíčků a ohromnou škálu laků a typů kol – sestavovat si svou novou pětistovku bude skvělá zábava.

Nový Fiat 500 ctí záměr již původního modelu (z roku 1957!), stát se dostupným a stylovým autem pro masy. Výrobní cenu se podařilo udržet dostatečně nízko na to, aby si ho mohl dovolit kdekdo. Ve světě se základní verze prodává od 230 tisíc. U nás by se měl Fiat 500 začít prodávat příští rok.

Fiat 500 se poprávu těší oblibě novinářů. Magazín Automotive News hlásí, že mu porota složená z 58 novinářů ze 22 zemí udělila titul Evropské Auto Roku 2008.

Pod článkem najdete bohatou fotgalerii a také oficiální video.

zdroj: autoweb.cz

17.11.2008 12:00| autor: Katka Landlová

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist