Týdenní
lunární kalendář

Lunární kalendář od 9. 4. do 21. 4. 2013

Rádi byste začali očistnou kúru a nevíte jak na to? Jakým potravinám se vyhnout při Novoluní a proč? Kdy je lépe odlehčit jídelníček a kdy, si naopak můžete dopřát i něco tučnějšího? Neváhejte a přečtěte si nový lunární kalendář, najdete tam mnohem víc a vybere si určitě každý!

9. 4. – 11. 4. – Měsíc vstupuje do znamení Berana

Beran působí na hlavu, uši, oči, nos a horní čelist. Na středu vychází Novoluní a to je pro Berana úplná katastrofa. Pokud chcete předejít, bolestem hlavy, hučení v uších, únavě očí a celkovému napětí hlavy, vyrazte si do přírody a neřešte nic zásadního. Pro celkové zklidnění těla popíjejte čaje z bylin a nezapomínejte také na dostatečné množství pramenité vody. Jaro přímo vybízí k očistě těla. Vyzkoušejte odlehčený jídelníček. Pokud máte zkušenosti s očistnou kúrou, tak od úterka do středy pijte pouze čerstvé zeleninové šťávy, bylinkové čaje a vodu.

Co na to Luna?
Beran je díky Novoluní, opravdová katastrofa. To, co Beránci dlouho drželi v sobě, vybouchne jak sopka. Pláčou, vztekají se, kdyby mohli, dupnou si nožkou, jen proto, aby na sebe upozornili. Přetlak energie je dobré uvolnit, fyzickou zátěží. Vyhnete se tak zbytečným střetům s okolím a rodinou. Pokud vás nebaví sport ani těžká fyzická práce, pusťte se do zútulnění vašeho domova. Pročistíte si hlavu a ještě budete mít dobrý pocit, z čisté domácnosti.

Co udělat pro krásu?
Voňavá a relaxační koupel, je přesně to, co rozbouřený Beran potřebuje. Snažte se uklidnit mysl i tělo a dopřejte si, vše, co vás učiní šťastnými. Pokud máte chuť na čokoládu, nešetřete na sobě a kupte si kvalitní. Vychutnejte si bez výčitek každý kousek a mějte se rádi.

Jak se hodit ještě víc do klidu?
Vyberte si vůni, kterou máte rádi a několik kapek, kápněte do aromalampy. V dlani „mačkejte“ vltavín, který uklidní rozbouřenou mysl.

Zahrádka
Velmi vhodné je prořezat stromy. Míza je díky Novu v kořenech a stromy, tak neztratí svoji drahocennou „krev.“ Zbavujte se také plevele.

12. 4. – 13. 4. – Měsíc vstupuje do znamení Býka

Býk působí na štítnou žlázu, zuby, čelist, hrtan, mandle a uši. Pokud jste citliví na záněty krku nebo chrapot. Vyvarujte se ledových nápojů, zmrzliny a pozor, na přepínání hlasivek. Na bolest krku je výborná šalvěj, kloktejte a proplachujte tělo i vnitřně, vlažným odvarem.

Co na to Luna?
Luna dává Býčkovi něhu a vyrovnanost. Pokud jste sami, neváhejte vyrazit do společnosti, ať již na koncert nebo výstavu. Naplánujte si výlet s rodinnou a klidně se pusťte do realizace vašich nápadů.

Co udělat pro krásu?
Jakékoliv zkrášlování se nemine účinkem. Objednejte se na kosmetiku, ke kadeřníkovi nebo alespoň na manikúru. Vše, co uděláte pro svoji krásu je dvojnásob účinné.

Zahrádka
Věnujte důkladnou péči zemině a pořádně prokypřete půdu. Pusťte se do přesazování letniček, kořenové i listové zeleniny. Pokud ještě nemáte vysetá nová semínka, tak s chutí do toho.

[[related]]

14. 4. – 16. 4. – Měsíc vstupuje do znamení Blížence

Blíženci působí na plíce, ruce, paže a ramena. Všimli jste si, jak dýcháte? Nadechněte se pořádně u otevřeného okna, zhluboka a plnými doušky, nasajte vůni jara. Krev se okysličí a budete se cítit jako znovuzrození. Nezapomínejte na pravidelné a hluboké dýchání, pomáhá také při vypjatých situacích. Dřív než zareagujete výbušnou poznámkou, zhluboka dýchejte a počítejte do deseti. Nezapomínejte také posílit imunitu, vitamíny C a B.

Co na to Luna?
Luna dělá Blížence malinko roztěkaného, ale vždy na pozoru. Pokud si opravdu potřebujete popovídat tak s chutí do toho. Výřečný Blíženec je skvělý společník i kamarád. Navazujte nové kontakty, realizujte své plány, vše vám půjde samo. Dejte si pozor na uzavírání smluv a vždy si všechny informace, řádně prověřte. Jak se říká „důvěřuj, ale prověřuj.“

Co udělat pro krásu?
Výživné kúry se neminou účinkem. Ať již pleťové masky, tělové či vlasové zábaly, vše je prospěšné. Nepropásněte tento správný okamžik a objednejte se k odborníkovi na „krásu.“

Zahrádka
Pusťte se s chutí do zastřihnutí živého plotu a nezapomeňte také shrabat trávu.

17. 4. – 18. 4. – Měsíc vstupuje do znamení Raka

Rak působí na plíce, hrudník, žaludek, játra a žluč. Trápí vás bolesti žlučníku? Odlehčete své tělo a dbejte na zdravější výživu. Jezte raději častěji, ale po malých porcích. Vynechejte tuky, maso, uzeniny a luštěniny. Znáte kopřivový špenát?  Natrhejte mladé kopřivy, propláchněte a spařte vařící vodou. Rozmixujte tyčovým mixérem na hustou kaši. Dále postupujte, jak jste zvyklí, když připravujete klasický špenát.

Co na to Luna?
Ráček v Luně, působí velmi křehce a zranitelně. Buďte na ně hodní, nešetřete chválou a úsměvem. Dělejte si radost navzájem, zajděte si do cukrárny nebo si kupte krásnou kytku.

Co udělat pro krásu?
Zajděte si na lymfatickou masáž nebo parní bylinkovou saunu. Pleť i pokožku ošetřete kvalitním hydratačním krémem.

Zahrádka
Nepropásněte skvělý termín pro sázení a setí. Dařit se bude všemu. Zryjte zahradu a připravte půdu na sázení.

19. 4. – 21. 4. – Měsíc vstupuje do znamení Lva

Lev působí na tepny, krevní oběh, srdce, záda a bránici. Pokud vás trápí problémy se srdíčkem, zvolte v tyto dny, klidový režim. Odpočívejte a relaxujte. Dopřejte si dobré jídlo i pití. Ostatním prospěje svižná procházka a sportovní aktivity. Ráno na lačno, vypijte sklenici dobré šťávy, ať již z grepu nebo pomeranče.

Co na to Luna?
Lev zazáří v jakékoliv společnosti, využijte volný víkend, k návštěvě divadla, kina či koncertu.

Afirmace pro vás:
MÉ SRDCE BIJE V RYTMU LÁSKY.
Louise L. Hay

Foto zdroj: profimedia.cz

10.4.2013 12:00| autor: Sára

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist