Týdenní
lunární kalendář

Lunární kalendář od 8. 5. do 20. 5. 2013

Jak na nás působí Pluto s Uranem? Jak získat zpět ztracenou rovnováhu a proč na fotbalovém zápase, raději nekřičet? Stačí si přečíst nový lunární kalendář, který poradí také zahrádkářům.

8. 5. – Měsíc vstupuje do znamení Berana

Beran působí na hlavu, uši, oči, nos a horní čelist. Heslo pro tyto dny? Nekřičet, pokud se chystáte na sportovní zápas nebo máte chuť někoho pořádně „seřvat“, raději to odložte, hrozí vám ztráta hlasu v lepším případě ochraptění. Pokud jste se rozhodli na očistnou kúru před Novoluním, tak s chutí do toho, nemine se účinkem. Odlehčete jídelníček, vynechejte tučné a smažené pokrmy, snažte se dostatečně pít pramenitou vodu a bylinkové čaje.

Co na to Luna?
Luna již vstupuje do Býka, zaručuje klidné a pohodové dny. Nemá cenu s čímkoliv bojovat, raději se snažte být milí a příjemní na své protějšky. Ve středu pozor, na nervozitu během dne, odpoledne se již vše napraví a můžete očekávat příjemný a klidný podvečer.

Co udělat pro krásu?
Na dveře koupelny, dejte velký nápis „Nerušit“ a udělejte si krásný večer při svíčkách a koupeli jen pro sebe. Zapalte svíčky, do vody přidejte olejíček podle vaší nálady a chuti, pusťte si muziku a nalijte sklenku dobrého pití. Relaxujte a nechejte myšlenky volně plynout, nenechejte se ničím ani nikým vyrušit.

Zahrádka
Nepouštějte se do velkého zahradničení, stačí zastřihnout keře a hlavně relaxujte.

článek

9. 5. – 10. 5. – Měsíc vstupuje do znamení Býka

Býk působí na štítnou žlázu, zuby, čelist, hrtan, mandle a uši. Pokud vás již pobolívá v krku, začněte kloktat šalvěj nebo slanou vodu. Udržujte krk v teple a nenechejte se zmást teplým počasím, bývá zrádné a z nenápadné bolesti by se mohl „vyklubat“ pořádný zánět.

Co na to Luna?
Pluto s Uranem působí nepříznivě již delší dobu a jejich rozpor v harmonii narušuje klid a rovnováhu. Snažte se držet rozbouřené emoce pokud možno v klidu a obklopte se jen pozitivními zprávami i lidmi, vyplatí se to.

Co udělat pro krásu?
Rozmazlování na těle i duši, je nutností, hýčkejte se, jak jen to jde. Zapalte svíčku v aromalampě a kápněte esenci, která vás uklidní, např. mateřídouška.
Novoluní je v pátek 2:29 LČ
Vzkaz pro všechny ženy: „Uvědomte si, co od života chcete.“
Novoluní je velký svátek ženy, kdy by měly jít stranou, všechny povinnosti a žena by si měla tento den užít podle sebe. Tento den je důležitý pro Býky.

článek

11. 5. – 13. 5. – Měsíc vstupuje do znamení Blížence

Blíženci působí na plíce, ruce, paže a ramena. Než se ráno rozběhnete za povinnostmi, otevřete okno dokořán, pořádně se protáhněte a dýchejte zhluboka. Alespoň na chvilku zapomeňte na stres a vdechujte jarní vůni květů. Procházka v lese či parku vám dodá tolik potřebnou energii, ze které budete čerpat celý následující týden.

Co na to Luna?
Mírně nesoustředěná, přesto velmi dobře naladěná, dodává Blížencům neuvěřitelné plány a nápady. Dovolit si můžete téměř vše, uzavírat nové smlouvy, projednávat nové plány nebo jen tak vyrazit s přáteli do společnosti.

čláenk

14. 5. – 15. 5. – Měsíc vstupuje do znamení Raka

Rak působí na plíce, hrudník, žaludek, játra a žluč. Pozor, na žaludeční potíže, šetřete žaludek lehkou a nezatěžující stravou. Jezte raději menší porce, několikrát za den. Jakýkoliv stres s nevhodnou skladbou potravin, dokáže rozpoutat nepříjemné bolesti. Pamatujte na prevenci, vyplatí se.

Co na to Luna?
Rak je díky Luně velmi náladový. Zbytečně ho nedrážděte a připravte mu doma láskyplné prostředí. Pokud chce být raději sám, nenuťte ho za každou cenu a vyrazte s dětmi nebo sami do přírody. Náladový partner do té doby vychladne a přivítá vás s otevřenou náručí.

Co udělat pro krásu?
Pleť volá po důkladné péči a výživě. Vyzkoušejte zábaly a masky z čerstvých bylinek, rozmixujte je a dopřejte si skvělou masku, která vás nic nestojí. Nezapomínejte ošetřit také krk a výstřih.

Zahrádka
Zaléváme kytičky doma i nově nasazené. Ideální doba k sázení a přesazování. Z bylin sbíráme květy a listy.

článek

16. 5. – 18. 5. – Měsíc vstupuje do znamení Lva

Lev působí na tepny, krevní oběh, srdce, záda a bránici. Nebezpečím pro srdíčko a cévy, je vysoký krevní tlak, draslík jej dokáže snížit, stejně jako dostatečný spánek a pravidelný pohyb.

Co na to Luna?
Dobrosrdečný, leč mírně namyšlený Lev bude opět zářit ve společnosti. Zamyslete se, čím udělat partnerovi radost, ne vždy máte stejné touhy a váš protějšek ocení, místo drahého dárku, vaši společnost. Ne, vždy je vše o penězích, myslete na to.

Co udělat pro krásu?
Vyplatí se důkladná péče o vlasy. Vitamínové zábaly, olejové masky nebo jen oplachování kopřivou, lopuchem a břízou, vaše vlasy posílí. Nezapomeňte na jemnou masáž vlasové pokožky.

Zahrádka
Pozor, na sázení, rostlinky rychleji schnou. Sbírejte květy bylinek, petrklíč, sedmikráska, kopřiva a další.

článek

19. 5. – 20. 5. – Měsíc vstupuje do znamení Panny

Panna působí na trávicí orgány, slinivku břišní, slezinu a nervy. V tyto dny dbejte na kvalitní stravu a využijte nejen čerstvých bylin, ale také zeleniny. Pročistí vám organismus a dodá vašemu tělu potřebné vitamíny. Vyrazte do lesa a nasbírejte si medvědí česnek, je skvělý do salátu i pomazánek, nejen, že dodá jídlu chuť, ale snižuje také krevní tlak. Nať se sbírá pouze do května.

Afirmace pro pozitivní mysl:
Můj život je nádherné dobrodružství. Každý den žiju naplno.
Louise L. Hay

Foto zdroj: profimedia.cz

8.5.2013 12:00| autor: Sára

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist