Týdenní
lunární kalendář

Lunární kalendář od 6.11. do 18.11.2012

Kde načerpáte novou energii a jak se zbavíte nepříjemného pálení žáhy? Vyzkoušejte spaní na levém boku, zajděte na procházku do lesa a vyrobte si přírodní šťávu na spoustu neduhů. Nevíte jak? Stačí si přečíst nový lunární kalendář, ve kterém vás čeká překvapení v podobě nové karty.

6. 11. – 8. 11. – Měsíc vstupuje do znamení Lva

Lev působí na tepny, krevní oběh, srdce, záda a bránici. Toužíte mít hřívu jako lvice? Měsíc totiž ovlivňuje také kvalitu a růst vlasů? Nevěříte, vyzkoušejte a budete velmi příjemně překvapení výsledkem.
Základní pravidla pro úspěšný růst a kvalitu vlasů: stříhejte vždy ve Lvu nebo Panně, dobré při přibývajícím Měsíci, pozor však na dny Raka a Ryb. Špatně při ubývajícím Měsíci v Kozorohu. Velmi špatné ve dnech Raka a Ryb, pokud je to možné, vyhněte se také mytí vlasů.

Zdraví a krása: Pokud vyrazíte do kadeřnictví v Panně, vlasy si déle zachovají krásu i tvar. Trápí vás rovné, těžké vlasy a nechcete si dávat trvalou? Vyzkoušejte střih i úpravu ve Lvu. Pokud Měsíc přibývá, barva vydrží déle, při ubývajícím se barva rychleji vymyje. Připravte si tinkturu z oddenku kopřivy, nejen, že vám prokrví pokožku a vlasy rychleji porostou, ale pomůže vám také zbavit se lupů. Jak na to? Vykopejte kořen kopřivy, očistěte kartáčem, nadrobno pokrájejte a naplňte sklenici až po hrdlo. Zalijeme pálenkou, která má nejméně 30 – 40%. Používám žitnou, necháme stát na teplém místě 14 dní. Tinkturou si denně masírujte vlasovou pokožku a budete překvapení bujnou kšticí. Z kopřivy si můžete připravit také čaj a uděláte tak něco nejen pro krásu, ale i zdraví.

9. 11. – 10. 11. – Měsíc vstupuje do znamení Panny

Panna působí na trávicí orgány, slinivku břišní, slezinu a nervy. Mimořádná energie tohoto znamení působí na trávicí orgány a oblast bříška. Jste nespokojení se svým bříškem, vadí vám špíčky a nevíte co s tím? Využijte tyto dny na zdokonalení problematických partií. Jednoduchou gymnastiku, mohou dělat i děti. Nejdříve oblast žaludku a bříško, masírujte kvalitním olejíčkem ve směru hodinových ručiček, až ucítíte příjemné teplo, masáž ukončete. Nyní posilujte břišní partie tak, jak jste zvyklí, strečink, tanec, kroužení v bocích, cvičení ve vodě, sportovci sklapovačky a speciální břišní cviky. Cílená gymnastika dokáže vytvarovat a zpevnit vaši postavu k dokonalosti.

Zdraví a krása: Ráno na lačno, vypijte sklenici vlažné nebo převařené vody s citronem, povzbudíte tak metabolismus a dodáte tělu potřebnou energii. Do svého jídelníčku zařaďte čočku, je bohatá na bílkoviny, vlákninu a uděláte tak pro své zdraví mnohem víc než když spolknete vitamínovou pilulku.

[[related]]

11. 11. – 12. 11. – Měsíc vstupuje do znamení Váhy

Váhy působí na močový měchýř a ledviny. Nezapomínejte na dostatečný přísun čisté pramenité vody a neslazených tekutin. Vypijte alespoň 1.5l tekutin během dne a nečekejte, až budete mít suché rty a žízeň. Odpočiňte si a relaxujte, navštivte bazén a nechejte si namasírovat tělo vonnými olejíčky. Vnímejte život všemi smysly a mějte se rádi.

13. 11. – 14. 11. – Měsíc vstupuje do znamení Štíra

Štír působí na pohlavní orgány a močovody. Pokud jste se rozhodli držet půst na Novoluní a nejste si jistí, že vydržíte, vyzkoušejte odlehčený jídelníček, např. rýži s mrkví nebo se skořicí a medem, netrapte se hladověním.  Organismus se pročistí i jednoduchou stravou bez tuků, čokolády, alkoholu a černé kávy. Nezapomínejte také na dostatek tekutin.

Novoluní je důležité pro Štíry, zbavte se všeho nepotřebného a změňte svůj život k lepšímu. Luna vám dodá sílu a energii, vaše přání umocní, pokud máte čistou mysl, splní se vám vše, co si přejete.

Zdraví a krása: Trápí vás infekce močových cest a nevíte jak se této bolestivé nemoci zbavit? Vyzkoušejte teplé sedací koupele z přesličky rolní. Tato kouzelná bylinka dokáže zázraky a velký léčitel farář Kneipp, ji prohlásil za „nenahraditelnou a neocenitelnou“ např. při krvácení, chorobách ledvin, při ledvinových kamenech, písku a dokonce i při zánětu kostní dřeně. Přesličku ocení také vaše vlasy, pokud si zbytkem nálevu opláchnete a namasírujete pokožku, podpoříte růst a kvalitu vlasů.

Nezapomeňte zalít pokojové kytky, a pokud se chystáte na praní, postačí polovina pracího prášku.

15. 11. – 16. 11. – Měsíc vstupuje do znamení Střelce

Střelec působí na stehna a žíly. Nastartujte nový den a ráno, cvičením v posteli, pořádně se protáhněte, stočte se do klubíčka a znovu protáhnout. Nevšímejte si počasí ani špatných zpráv, vaše mysl řídí váš den, začínejte s úsměvem a všimněte si změn, které vaše okolí zaznamená. Lidé nejsou zvyklí se smát, raději si stěžují a mračí se na celý svět, nenechejte se zatáhnout do jejich hry a myslete pozitivně.

Zdraví a krása: Pokud máte náročné zaměstnání a musíte stát celý den na nožkách, nezapomeňte večer na pořádnou péči a odpočinek. Velmi vhodné jsou koupele a masáže, odpočívejte alespoň na pár minut s nohama nahoře.

17. 11. – 18. 11. – Měsíc vstupuje do znamení Kozoroha

Kozoroh působí na kůži, kolena, kotníky a klouby. Co takhle využít víkend je pro sebe nebo své nejmilejší. Zajděte si zaplavat, do přírody nebo udělejte něco neobvyklého, co vám rozproudí adrenalin v těle. Vychutnávejte vůni života a radujte se, vždy je proč žít.

Karta pro vás:

ANDĚL RELAXACE
Všechno se ve správný čas uklidní a vyjasní. Uvolněte se a berte věci s nadhledem. Uvolněte svá očekávání a dostanete to, po čem tolik toužíte. Udělejte si čas na odpočinek a rozmazlujte se. Začněte dělat více věcí, které hýčkají vaši duši, místo strachu z budoucnosti.

Zdroj: Andělé Bozi Bohyně: Toni Carmine Salermo

Foto zdroj: profimedia.cz

7.11.2012 12:00| autor: Sára

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist