Týdenní
lunární kalendář

Lunární kalendář od 6.11. do 17.11. 2013

Jak na střeleného Střelce a proč s ním raději nechodit mezi lidi? Co vám pomůže na přetížená játra a čeho se máte vyvarovat? To vše i s malým Úplňkovým kouzlem, nabízí nový Lunární kalendář.

6. 11. – Měsíc vstupuje do znamení Střelce

Střelec působí na stehna a žíly. Pozor na přetížení jater, ať již stresem, alkoholem nebo tučným jídlem. Máte rádi cibuli? Pokud ano, rozhodně nešetřete, podporuje činnost jater a žlučníku.

Co na to Luna?
Střelec díky Luně střílí, kam se dá. Ať již nevhodnými slovy, nebo „střelenými“ nápady. Dopřejte jim svobodu, ať vyrazí za zábavou sami. Ušetříte si tak případné trapasy nejen ve společnosti.

Co udělat pro krásu?
Vyzkoušejte úplně něco nového. Léčbu světlem, kyslíkovou terapii nebo cokoliv vás nadchne a probudí ve vás nadšení a zvědavost.

Do čeho se úspěšně pustit?
Pusťte se do třídění oblečení, mytí oken a praní záclon, vám půjde od ruky.

7. – 8. 11. – Měsíc vstupuje do znamení Kozoroha

Kozoroh působí na kůži, kolena, kotníky a klouby. Co na ztuhlé tělo? Rozhýbejte se hned po ránu, protáhněte pořádně kostru. Postavte se na špičky a ruce vytahujte pomyslně až do nebe. Pozor na prochladnutí kolen a kloubů.

Co na to Luna?
Máte partnera Kozoroha nebo šéfa? Dejte si pozor na nepřesnou a lajdáckou práci, nic z toho vám neprojde. Obejměte svého partnera a zašeptejte mu, jak moc si ceníte jeho lásky. Nebojte se projevit lásku a city.

Co udělat pro krásu?
Máte zažloutlé zuby? Vyzkoušejte přírodní bělidlo, z vymačkaného citronu. Stačí jemně potírat zuby vnitřní stranou kůry.

Do čeho se úspěšně pustit?
Pusťte se do prací, které jste dlouho odkládali. Účty, doklady a domácí účetnictví, vám půjde od ruky.

9. 11. – 11. 11. – Měsíc vstupuje do znamení Vodnáře

Vodnář působí na křečové žíly, lýtko a patu. Využijte volný víkend k důkladnému odpočinku a relaxaci. Nebojte se rozmazlovat a hýčkat, pokud se vám chce, zůstaňte klidně v posteli. Tělo i duše potřebují odpočinek a také dostatek spánku. Jak se říká „všeho s mírou.“ Dopřejte si zdravé jídlo a dostatek vitamínů. Večer si dopřejte koupel s voňavým olejíčkem a jemně si promasírujte kotníky, lýtka a stehna.

článek

12. 11. – 13. 11. – Měsíc vstupuje do znamení Ryby

Ryby působí na lymfatický systém, chodidla a chůzi. Dušičkové počasí je známé nachlazením a oslabením imunity. Vyzkoušejte kapky z echinaceou, nejméně 40% lihu, jsou vynikající na zvýšení imunity. Večer si namasírujte a promačkejte chodidla.

Co na to Luna?
Rybičky jsou romanticky naladěné a uvítají jakoukoliv zábavu, ze světa pohádek a snů. Vyrazit můžete na výstavu, do kina nebo si společně „zaveršujte“ a přečtěte pohádku.

Co udělat pro krásu?
Relaxaci ve vaně „plné fialek, je přesně to, co Rybka potřebuje ke štěstí. Svíčky, voňavý olej, aromalampa a romantické písničky završí dokonalý den.

Do čeho se úspěšně pustit?
Tvořilky tvoří a vyrábí dárečky na Vánoce. Méně zruční zalijí kytičky a dodají jim potřebné hnojivo.

14. 11. – 15. 11. – Měsíc vstupuje do znamení Berana

Beran působí na hlavu, mozek a životní sílu. Trápí vás stres a napětí v práci vás přivádí k šílenství? Zajděte si do přírody a pořádně dýchejte. Nezapomínejte na dostatečný přísun tekutin, ať zabráníte nepříjemným bolestem hlavy.

Co na to Luna?
Beran se žene hlavou vpřed a nevidí následky. Nejen, že je zbrklý, ale také nadšeně přesvědčuje všechny kolem, že právě jeho nápady jsou ty nejlepší. Dokáže „ukecat“ každého, kdo sdílí jeho nadšení. Nehádejte se a pro tentokrát, raději ustupte, i když víte, že nemá pravdu.

Co udělat pro krásu?
Máte unavené oči? Vyzkoušejte obklady ze zázračného světlíku, pokud nemáte, tak alespoň chladivé gelové obklady z lednice.

Do čeho se úspěšně pustit?
Beran, jede jako tank. Vše, do čeho se pustí, bude mít rychle hotové. Od mytí podlah, záchodu, koupelny, vysávání, úklidu botníku.

článek

16. 11. – 17. 11. – Měsíc vstupuje do znamení Býka

Býk působí na štítnou žlázu, zuby, čelist, hrtan, mandle a uši. Chystáte se strávit víkend v přírodě? Velmi dobrá volba, načerpáte novou energii a budete připraveni na náročný týden. Nezapomeňte na šály, šátky a čepice, prochladnutí by se vám nemuselo vyplatit.

Co na to Luna?
V neděli je Úplněk 16:16

Malé kouzlo jen pro vás:
V tomto Úplňku je nejúčinnější půst. Pokud nejste trénovaní, vyzkoušejte alespoň odlehčit jídelníček. Trénovaní jedinci se mohou velmi snadno zbavit přebytečných kilogramů. Kdo má zahrádku, tak by se měl přijít rozloučit s plodinami, popřát stromům dobrou noc a poděkovat Zemi za dary. V tuhle dobu by se měla aktivovat pátá čakra, prolévat vodou a aktivovat vodu na její podporu. V tuto dobu veškeré záležitosti jdou k Zemi a mají zajímavé účinky např. půst tři dny 24 hodin 3x velmi urychluje snižování váhy – pouze pro zkušené, začátečníci pouze dle svých možností.

Afirmace pro vás: Můj vnitřní duševní život žije z radostí a prožitků. Luise L.Hay

Foto: profimedia.cz

6.11.2013 12:00| autor: Sára

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist